Evet. Maalesef canım. Geçtiğimiz ağustosta 16 haftalık bebeğimi kaybettimevet bence de normal değerlerin haftaya pazartesi keseyi görebilirisn belki 5bini geçmiş oluyor
hadi ya sende bekliceksin o zaman kuzum biraz daha senle beraber bende çünkü çok merak ettimamin canım seninde mi kaybın var
sen kese için neden 8 martı bekliyorsun o zaman kuzumcanim benim gecen cuma degerim 1073tu en son
Kaçlık kullanıyorsun? Ben de yazdırdım bugün lekelenme şu an YÖK ama tedbir olsunNeden oluyor bu lekelemeyin ben Progestan a başladım yine ara ara oluyor
Senin de bat 25 şubat di mi canımNeden oluyor bu lekelemeyin ben Progestan a başladım yine ara ara oluyor
doktorum 2hafta sonra gel dedi cnmsen kese için neden 8 martı bekliyorsun o zaman kuzum
İnşaAllah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın benimde 21 haftalık bi bebeğim alındıEvet. Maalesef canım. Geçtiğimiz ağustosta 16 haftalık bebeğimi kaybettim
Canım senin sat ne zaman? Ben de 6 martta gideceğim kese görmeye. Sonuçta erken gidince de bekliyoruz böyle gidince de bekliyoruz.hadi inşallah kuzum beklemek çok heyecanlı dimi. vitamin testlerin yapıldı mı ? kalp atışında mı yapılacako testler benim ilk olduğu için bilmiyorum çok soruyorum
keseyi ne zaman göreceksin . bana kese için 9 mart dedi bakalım nasip olursa o güne gidecez yarın da kan vercem değere bakılcak
Saol canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın. Çok zor ileri haftada kayıp ve o kayıptan sonra tekrar gebe kalmak. Psikolojimi bozmamak için sürekli telkin veriyorum kendime o ayrı bu ayrı buda aynı olmayacak boşver anı yaşa falan diyeİnşaAllah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın benimde 21 haftalık bi bebeğim alındı
Inşallah bir şey olmaz canım stres yapma. Tekrar ne kadar sonra hamile kaldın? Ben de dün kaybettim hala kanamam varSaol canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın. Çok zor ileri haftada kayıp ve o kayıptan sonra tekrar gebe kalmak. Psikolojimi bozmamak için sürekli telkin veriyorum kendime o ayrı bu ayrı buda aynı olmayacak boşver anı yaşa falan diye
çok geçmiş olsun canım bende kimyasal yaşadım gerçekten zorEvet. Maalesef canım. Geçtiğimiz ağustosta 16 haftalık bebeğimi kaybettim
6 ay önce canım. Sana da çok geçmiş olsun. Ağustosta kaybettim şubatta hamşle kaldımInşallah bir şey olmaz canım stres yapma. Tekrar ne kadar sonra hamile kaldın? Ben de dün kaybettim hala kanamam var
kalp ile beraber bakacaktır belki . özele mi gidiyorsun devlete mi ?doktorum 2hafta sonra gel dedi cnm
sat derken yumurtlama dimi 9 şubattı sanırım . bana hergün gel dese gidecemCanım senin sat ne zaman? Ben de 6 martta gideceğim kese görmeye. Sonuçta erken gidince de bekliyoruz böyle gidince de bekliyoruz.
ya ben kaybedersem korkusu ile eklemiyorum canım bir netleşs,n öyle eklemek istiyorumSchonerDuft canım sende gebelik takvimini eklesene :) karışıyor sürekli yeni gelenler yada okumayanlar sar başa soruyor adet tarihini falan :)
ozele gdyrum canimkalp ile beraber bakacaktır belki . özele mi gidiyorsun devlete mi ?
sat derken yumurtlama dimi 9 şubattı sanırım . bana hergün gel dese gidecemgidince içim rahatlıyo
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben çok beklemeye dayanamam. 7 aylık evliyim hiç korunmadık. 7. Ay hamile kaldım kaybettim6 ay önce canım. Sana da çok geçmiş olsun. Ağustosta kaybettim şubatta hamşle kaldım
Dr halit yerebakan var bilmiyorum biliyormusun. Ona bi uzman gelmişti. Gebeliğiniz nazar olucak diye düşücek diye... vs gibi korkularla içinizde yaşamayın dedi. Anın tadını çıkartın dedi. Bende senin gibi düşünüyordum ilk gebeliğimde ama bana bi faydası olmadı. Bu seferde ilan yapmıycam tabi ama en azından daha rahat olucam. Anne olacağız Allah kısmet ederse. Dua et bol bol :*ya ben kaybedersem korkusu ile eklemiyorum canım bir netleşs,n öyle eklemek istiyorum
Son adet tarihi canımkalp ile beraber bakacaktır belki . özele mi gidiyorsun devlete mi ?
sat derken yumurtlama dimi 9 şubattı sanırım . bana hergün gel dese gidecemgidince içim rahatlıyo
kalp ile beraber bakacaktır belki . özele mi gidiyorsun devlete mi ?
en güzeli özel zaten ben üniversiteye gittim perişan oldum hem ilgi düşük hem pek umursamıyorlardı konuşma bilgi paylaşımı açısından süperozele gdyrum canim
ediyorum kuzum hergün okuyorum nasip anın tadını çıkarmaya çalışıyorum ama bakalım ne kadar çıkaracamDr halit yerebakan var bilmiyorum biliyormusun. Ona bi uzman gelmişti. Gebeliğiniz nazar olucak diye düşücek diye... vs gibi korkularla içinizde yaşamayın dedi. Anın tadını çıkartın dedi. Bende senin gibi düşünüyordum ilk gebeliğimde ama bana bi faydası olmadı. Bu seferde ilan yapmıycam tabi ama en azından daha rahat olucam. Anne olacağız Allah kısmet ederse. Dua et bol bol :*