2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ailede ikiz var mı
Hemde istemediğiniz kadar :) anneden kıza geçer ikizlilik geni normalde ama öyle olmasa bile hem benim anne baba tarafında hemde eşimin anne baba tarafında ikiz var.
Anneannemin, annemin, babaannemin; eşimin babaannesinin, büyük teyzesinin... falan işte

Son düzenleme:
Teste şimdilik gerek Yok dedi kalp atışını duyduktan sonra
sağol canım anladım
değerlerin artışı nasıl peki bir yazar msın tarihe göre

Ooooo maşallah Tammdır senin

sağol canım anladım

değerlerin artışı nasıl peki bir yazar msın tarihe göre

Şöyle diyim canım sat 27 ocak fakat ovülasyon 15 şubat ama doktor sata göre hareket edicez dedi.
Ben ovülasyonu baz alarak söylüyorum 11. Günde yanı pazartesi 524 13. Günde yani çarşamba 1920 çıktı

Şöyle diyim canım sat 27 ocak fakat ovülasyon 15 şubat ama doktor sata göre hareket edicez dedi.
Ben ovülasyonu baz alarak söylüyorum 11. Günde yanı pazartesi 524 13. Günde yani çarşamba 1920 çıktı
değerin 2 kattan fazla katlanmış olabilir ama doktorun da bir bildiği var . keseye ne zaman gideceksin

değerin 2 kattan fazla katlanmış olabilir ama doktorun da bir bildiği var . keseye ne zaman gideceksin
Salı gidicem. Ben kese için erken olduğunun farkındayım zaten çünkü ovülsayonum geç oldu benim :) bu benim ikinci gebeliğim tecrübeliyim ama bugün doktorum beni pek algılayamadı dalgındı. Şuan benim hesabımla herşey normal :)

BENDE iyiyim kuzum . zaman geçmiyor bana sana da öyle oluyor mu? bir yarın olsa diyorum arkasından hemen 9 mart gelse
evet canim banada hic zaman gecmiyor benim ilk randevu 8mart sanki zaman durdu gecmiyor yaa bide kese groenler falan var yaa heyecanlaniyroum aacaba bende gitsemmi yarin falan diyroum

bende merak ettim şimdi ikiz mi değil mi diye hemen bizede hber ver olur mu

ALLAH Yardımcın olsun canım ilk gebelikte benim de tedavi ile olmuştu bende sürekli veriyordum birde serum verdiler damarlar çok zedelenmişti . değerin güzel ilerliyor mu.

SchonerDuft açıkçası pek anlamiyorum. pazar gunu ikindi vakti 453 çıktı. carsamba sabahi 8 de 1512 çıktı. hemsire normal dedi ama bilmiyorum.

bende merak ettim şimdi ikiz mi değil mi diye hemen bizede hber ver olur mu
Keşke öyle hemen belli olsa :) 13. Haftada ikiz olduğunu öğrenen bile var :) tek kese görmek demek tek bebek demek olmuyor maalesef :) ama herşeyin hayırlısı. :)) bir de olsa iki de olsa Allahım bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip eder inşallah

evet canim banada hic zaman gecmiyor benim ilk randevu 8mart sanki zaman durdu gecmiyor yaa bide kese groenler falan var yaa heyecanlaniyroum aacaba bende gitsemmi yarin falan diyroum
bende keseyi 9 martta görecem . en son değerin ne kadar dı senin . benim düşük riskim var diye sanırım yarın çağırdı. sağlık ocağında verebilirsin aklında kalmasın

SchonerDuft açıkçası pek anlamiyorum. pazar gunu ikindi vakti 453 çıktı. carsamba sabahi 8 de 1512 çıktı. hemsire normal dedi ama bilmiyorum.
evet bence de normal değerlerin haftaya pazartesi keseyi görebilirisn belki 5bini geçmiş oluyor
hadi ya sende bekliceksin o zaman kuzum biraz daha senle beraber bende çünkü çok merak ettim amin canım seninde mi kaybın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…