Hayırlı olsun bebeğiniz. Nasıl bu kadar erken öğrendiniz?Kızlar merhaba yeni keşfettim burayı. Ben de hayırlısıyla Kasım annesiyim inşallah
Maşallah canım allah kucağına almayı da nasip etsin . Bazen kafa rahatlığı gerekiyor belki o yüzden o rahatlama ile doğal oluyoBenim de pko vardı aşılama falan oldu olmadı tüp bebeğe iki defa niyetlendim ikisinde de gebe kaldım ilkine kürtaj oldum bu defa inşallah tamamına erdirir Rabbim
Sende de mi lekelenme kanama oluyor canım400 mg ama 200 ağızdan 200 vajinal Dr dedi korkma pembe kırmızı kötü bu yerleşme olabilir
Hangi ilaç olduğunu merak ettim kuzum hatırında mı ilacın adıben tüp bebege geçecektim Tup bebek merkezine gidiyordum. doktorum 2 3 ay spontan denememi istedi gozumde o kadar uzun geldi ki 2 3 ay tamam dedim. ilk ay dozaj az geldi yumurtalar buyumedi. ikinci ay büyüdü catlatma vurduk. beraberlik oldu. hcgler güzel gidiyor. ama sağlıklı bir gebelik mi gene de korkuyorum. esim seviniyor gayet relax ama benim içim icimi yiyor. kalp atışlarını duymak istiyorum bir an önce. hatta burda o kadar cok sey okudum ki. kucagima alana kadar Sevinemem heralde. agzim kulaklarimda olacagina gayet mimiksiz yüzüm.
Gözün aydın canım .sen hangi ilacı kullandınAynen öyle evde test yaptım pozitif çıktı eşim resmen beni zorla goturdu kan tahliline o kadar ki rahattım şimdi de diyor veren de alan da Rabbim nasibi varsa illaki olur benim gitmediğim Dr kalmadı sadece basit bi ilaç sebep oldu hamileligime Rabbime hamdolsun herşey için inşallah hepimize sağlıkla kucaklarimiza almak nasipnolur
Bende az akıntı var ama belim ve karnımın yanları ve kasiklarim çok ağrıyorHerkese merhaba. Bende kaşık ağrısı ve akıntı var özellikle akıntı ama Allah a şükür beyaz bazen de akmıyor ama öyle hissediyorum. Size de oluyor mu? Daha bulantım yok ama olsa da umurum değil şükrederim bu duyguyu hissettiğim için
Hoş geldin canım sağlıkla alırsın al kucağına bebeğiniKızlar merhaba yeni keşfettim burayı. Ben de hayırlısıyla Kasım annesiyim inşallah
Hangi ilaç olduğunu merak ettim kuzum hatırında mı ilacın adı
i
Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün kan verecem çok heyecanlıyım ne kadar arttı acaba değerim düşündüğümden fazla artmış olma ihtimali var mı ?
Inofolic bende kullandım ama aklıma geldikçe ben doğal bala arı sütü karıştırdım birde ev yapımı harnup pekmezi yedim 2 aydır. Doğal yolla ama iğne kullanarak oldu dimi maşallah doktorun para göz değilmişSchonerDuft gonalf iğne kullandım. doğal bal yedim. inofolic kombi kullandım. bide bol bol dua :)
Insallah benim de öyle olur erkenden keseyi görürüm içim rahatlargünaydın. benim beklediğimden daha yüksek çıkmıştı :) sürpriz yapıyor bebişler
Inofolic bende kullandım ama aklıma geldikçe ben doğal bala arı sütü karıştırdım birde ev yapımı harnup pekmezi yedim 2 aydır. Doğal yolla ama iğne kullanarak oldu dimi maşallah doktorun para göz değilmiş
Insallah benim de öyle olur erkenden keseyi görürüm içim rahatlar
Bu ilacı çok kucumsuyor Dr lar ama bence çok faydalı kim varsa çevre doyum mutlaka infolic combi kullaninmerveakay bana da verdi doktor ama doğal yolla kalırsın demedi düzensiz içiyordum .
Bende verdim 3te belli olucak :)Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün kan verecem çok heyecanlıyım ne kadar arttı acaba değerim düşündüğümden fazla artmış olma ihtimali var mı ?
Hamileliğin boyunca bu kahve akıntı devam edicektir. Önemli olan süresi ve rengi. Bi kerelik geldiyse sıkıntı yok devam ederse doktora gidersin. Rahim büyüyor bebek yerleşiyor ufak tefek lekeler normal canım :)Kızlar dedim ya akıntım oluyor diye biraz önce iç çamaşırımda az bir kahverengi akıntım olmuş. Ama sonra idrarımı yapınca herhangi bir şey olmadı silince de herhangi bir kahvelik pembelik yoktu bir şey olmaz değil mi?
ben 3 tüp bebek denemiştim döllenme olmamıştıevet canım. gonalf zaten tüp bebek ilacı biliyorsun. ben tüp bebeğe kararlıydım bir şekilde ödeyecektim. çekinmeden babamdan bile isteyebilirdim. o derece.
ama doktorum yapmadı. 2 3 ay spontan deneyelim dedi. sürekli takibe çağırdı. işyerimde de sorun oldu ama yemişim işi
doktorum tüp bebekte meşhur biri. ama bana yapmadı. sanırım olacağına inandı. eşiminde inancı vardı olacağına. ben ıh :)
inşallah görürsün ya. ben 4 haftalıkken üstten baktırdım ama bişey görünmedi. 10 martta gidicem bi dahakine. zaman hiç geçmiyor ama hemde hiç...
günaydın canımGünaydın güzel kasım anneleri.
Bu ilacı çok kucumsuyor Dr lar ama bence çok faydalı kim varsa çevre doyum mutlaka infolic combi kullanin
doktoruna danış istersen canım bende pembe kırmızı kahve karışık geliyor mesela doktoruma söylemiştim beklicez demişti.Kızlar dedim ya akıntım oluyor diye biraz önce iç çamaşırımda az bir kahverengi akıntım olmuş. Ama sonra idrarımı yapınca herhangi bir şey olmadı silince de herhangi bir kahvelik pembelik yoktu bir şey olmaz değil mi?
hadi güzel haberler alalım . bende 3,30 gibi almaya giderim diye düşünüyorumBende verdim 3te belli olucak :)
Canım gerçekten çok korktum doktoruma yazdım Progestan kullan ve gel dedi gideceğim bugün. Teşekkür ederim cevabın için sonra tuvalete gittiğimde yoktu ama biraz önce gittiğimde vardı yine Of çıldıracağım İnşallah CANIM yerleştiği içindir dua edin lütfen.Hamileliğin boyunca bu kahve akıntı devam edicektir. Önemli olan süresi ve rengi. Bi kerelik geldiyse sıkıntı yok devam ederse doktora gidersin. Rahim büyüyor bebek yerleşiyor ufak tefek lekeler normal canım :)
ben 3 tüp bebek denemiştim döllenme olmamıştı1 aşılama yaptım sonra aşılama ile hamile kaldım sonra 1 ay klomen kullandım olmadı sonra doğal kaldım tersten başladım olaya sanırım hangi doktor bunu diyen gerçekten doktormuş benim klomen tedavisini yapan doktor zaman kaybetme tüp yapalım dedi istenbulda bir doktor ile anlaşması varmış onu deyince zaten bir daha gitmedim .
valla bana da geçmiyor işe gidiyorum sözde birşey yapamıyorumAllahtan yanımda stajerler var onlar hallediyorlar bazı şeyleri
Dr dönünce yaz canım ben de merak ettim inşallah yerleşme kanamasidir bu arada hangi şehirde yaşıyorsunuz ben urfaCanım gerçekten çok korktum doktoruma yazdım Progestan kullan ve gel dedi gideceğim bugün. Teşekkür ederim cevabın için sonra tuvalete gittiğimde yoktu ama biraz önce gittiğimde vardı yine Of çıldıracağım İnşallah CANIM yerleştiği içindir dua edin lütfen.
N de tüp bebek yaptırmayı düşündüğümde aradim görüştüm çok ilgilendiler tüm Dr tüp ebek dedi onlar bana bi kere normal yolla oldu yine olabilir sabret dediler öyle oldu ama ilgileriçok iyiydi hastaları olmamam ragmenhakikaten tersten başlamışsın olayabende kime gittiysem tüp bebek yapalım tüp bebek yapalım dediler durdular benim durumum yoktu. 2 ev kredisi birden ödüyoruz hatta aynı senin durumu yaşadım. falanca yerde uzman arkadaşım var o yapsın sana tüp bebek vb.
en son gözümü kararttım tamam dedim tüp bebek. araştırdım en iyi yerlerden birine gidicez ama dedim. eşimin yaşı 35 oldu. gidip bi görüşcem masraf çıkarttırcam abim babam teyzelerim kuzenlerim kayınbabam kimden ne koparsa toplayacağım dedimhazırlıklıyım da 9 bin kesin gidecek hesap yapa yapa gittim doktor demesin mi sana hemen tüp yapmam 2 3 ay spontan denicez. haydaaaaaa
neyse doktoru dinledik ben bildiğin zaman geçiriyorum. doktoru da çok sevdim muhabbeti bozmamak adına ne derse tamam diyorum
Fulya Bahçeci doç. Remzi Abalıikinci abim oldu benim. erkek doktorları sevmeyen eşim bu doktoru ilk tanıdığından beri seviyor güveniyor
bende bi iş yapamıyorum ki valla... aklım fikrim bebikte.