2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim de pko vardı aşılama falan oldu olmadı tüp bebeğe iki defa niyetlendim ikisinde de gebe kaldım ilkine kürtaj oldum bu defa inşallah tamamına erdirir Rabbim
Maşallah canım allah kucağına almayı da nasip etsin . Bazen kafa rahatlığı gerekiyor belki o yüzden o rahatlama ile doğal oluyo
400 mg ama 200 ağızdan 200 vajinal Dr dedi korkma pembe kırmızı kötü bu yerleşme olabilir
Sende de mi lekelenme kanama oluyor canım

Hangi ilaç olduğunu merak ettim kuzum hatırında mı ilacın adı
Gözün aydın canım .sen hangi ilacı kullandın
Bende az akıntı var ama belim ve karnımın yanları ve kasiklarim çok ağrıyor
Kızlar merhaba yeni keşfettim burayı. Ben de hayırlısıyla Kasım annesiyim inşallah
Hoş geldin canım sağlıkla alırsın al kucağına bebeğini

[QUOTE="SchonerDuft, post: 55076287, member: 370397"

Sende de mi lekelenme kanama oluyor canım

Hangi ilaç olduğunu merak ettim kuzum hatırında mı ilacın adı

Gözün aydın canım .sen hangi ilacı kullandın

Bende az akıntı var ama belim ve karnımın yanları ve kasiklarim çok ağrıyor

Hoş geldin canım sağlıkla alırsın al kucağına bebeğini[/QUOTE]
Ben de de lekelenme oldu progestan verdi hamile kalmak için de inofolic com i kullandım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün kan verecem çok heyecanlıyım ne kadar arttı acaba değerim düşündüğümden fazla artmış olma ihtimali var mı ?

günaydın. benim beklediğimden daha yüksek çıkmıştı :) sürpriz yapıyor bebişler

SchonerDuft gonalf iğne kullandım. doğal bal yedim. inofolic kombi kullandım. bide bol bol dua :)
Inofolic bende kullandım ama aklıma geldikçe ben doğal bala arı sütü karıştırdım birde ev yapımı harnup pekmezi yedim 2 aydır. Doğal yolla ama iğne kullanarak oldu dimi maşallah doktorun para göz değilmiş

evet canım. gonalf zaten tüp bebek ilacı biliyorsun. ben tüp bebeğe kararlıydım bir şekilde ödeyecektim. çekinmeden babamdan bile isteyebilirdim. o derece.
ama doktorum yapmadı. 2 3 ay spontan deneyelim dedi. sürekli takibe çağırdı. işyerimde de sorun oldu ama yemişim işi
doktorum tüp bebekte meşhur biri. ama bana yapmadı. sanırım olacağına inandı. eşiminde inancı vardı olacağına. ben ıh :)

Insallah benim de öyle olur erkenden keseyi görürüm içim rahatlar

inşallah görürsün ya. ben 4 haftalıkken üstten baktırdım ama bişey görünmedi. 10 martta gidicem bi dahakine. zaman hiç geçmiyor ama hemde hiç...

Kızlar dedim ya akıntım oluyor diye biraz önce iç çamaşırımda az bir kahverengi akıntım olmuş. Ama sonra idrarımı yapınca herhangi bir şey olmadı silince de herhangi bir kahvelik pembelik yoktu bir şey olmaz değil mi?

Hamileliğin boyunca bu kahve akıntı devam edicektir. Önemli olan süresi ve rengi. Bi kerelik geldiyse sıkıntı yok devam ederse doktora gidersin. Rahim büyüyor bebek yerleşiyor ufak tefek lekeler normal canım :)

ben 3 tüp bebek denemiştim döllenme olmamıştı 1 aşılama yaptım sonra aşılama ile hamile kaldım sonra 1 ay klomen kullandım olmadı sonra doğal kaldım tersten başladım olaya sanırım hangi doktor bunu diyen gerçekten doktormuş benim klomen tedavisini yapan doktor zaman kaybetme tüp yapalım dedi istenbulda bir doktor ile anlaşması varmış onu deyince zaten bir daha gitmedim .
valla bana da geçmiyor işe gidiyorum sözde birşey yapamıyorum allahtan yanımda stajerler var onlar hallediyorlar bazı şeyleri
Günaydın güzel kasım anneleri.
günaydın canım
Bu ilacı çok kucumsuyor Dr lar ama bence çok faydalı kim varsa çevre doyum mutlaka infolic combi kullanin

doktoruna danış istersen canım bende pembe kırmızı kahve karışık geliyor mesela doktoruma söylemiştim beklicez demişti.
Bende verdim 3te belli olucak :)
hadi güzel haberler alalım . bende 3,30 gibi almaya giderim diye düşünüyorum

Hamileliğin boyunca bu kahve akıntı devam edicektir. Önemli olan süresi ve rengi. Bi kerelik geldiyse sıkıntı yok devam ederse doktora gidersin. Rahim büyüyor bebek yerleşiyor ufak tefek lekeler normal canım :)
Canım gerçekten çok korktum doktoruma yazdım Progestan kullan ve gel dedi gideceğim bugün. Teşekkür ederim cevabın için sonra tuvalete gittiğimde yoktu ama biraz önce gittiğimde vardı yine Of çıldıracağım İnşallah CANIM yerleştiği içindir dua edin lütfen.

hakikaten tersten başlamışsın olaya bende kime gittiysem tüp bebek yapalım tüp bebek yapalım dediler durdular benim durumum yoktu. 2 ev kredisi birden ödüyoruz hatta aynı senin durumu yaşadım. falanca yerde uzman arkadaşım var o yapsın sana tüp bebek vb.

en son gözümü kararttım tamam dedim tüp bebek. araştırdım en iyi yerlerden birine gidicez ama dedim. eşimin yaşı 35 oldu. gidip bi görüşcem masraf çıkarttırcam abim babam teyzelerim kuzenlerim kayınbabam kimden ne koparsa toplayacağım dedim hazırlıklıyım da 9 bin kesin gidecek hesap yapa yapa gittim doktor demesin mi sana hemen tüp yapmam 2 3 ay spontan denicez. haydaaaaaa

neyse doktoru dinledik ben bildiğin zaman geçiriyorum. doktoru da çok sevdim muhabbeti bozmamak adına ne derse tamam diyorum

Fulya Bahçeci doç. Remzi Abalı ikinci abim oldu benim. erkek doktorları sevmeyen eşim bu doktoru ilk tanıdığından beri seviyor güveniyor

bende bi iş yapamıyorum ki valla... aklım fikrim bebikte.

Dr dönünce yaz canım ben de merak ettim inşallah yerleşme kanamasidir bu arada hangi şehirde yaşıyorsunuz ben urfa

B
N de tüp bebek yaptırmayı düşündüğümde aradim görüştüm çok ilgilendiler tüm Dr tüp ebek dedi onlar bana bi kere normal yolla oldu yine olabilir sabret dediler öyle oldu ama ilgileriçok iyiydi hastaları olmamam ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…