2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aa o kadar artmış mı yaa bana 50 lira bile çok geliyordu küçücük şişe, dediğin gibi başka bir ihtiyaç giderilir bize de doktor bırakabilirsiniz demişti şimdi kendisi çıkarabiliyor gazını biraz mızırdanarak ama olsun o da bi ilerleme

Ayy kesinlikle benim için de öyle biliyo musun, gaz yapar bunu yemeyeyim alerjik özelliği var onu yemeyeyim diye diye feci kilo verdim kurudum gittim vallahi

Ben 3. Ayda bıraktım ina yatırmayı canım aşağı itiyordu kendini battaniyenin altına kayıyordu Allah korusun nefessiz kalır geceleri farketmem diye sadece beşiğine yatırıyorum artık, dediğin gibi çok bunaltıcı oluyordur onlar için de kat kat yatağın içinde yatak

İlk oğlum 4 aylıkken filan kaya kaya aşağı iniyordu reflü yatağından ama bu hala yatıyor. Bebek rahatsızsa yatırma artık canım hava da ısındı yanıyordur kuzum sünger yatakta

Sağolun kızlar. Yanma olayı doğrudur hiç aklıma gelmemişti yatağın yakacağı çünkü gece ağlıyor bazen ne yapsam susmuyor bende üstünü çıkarıyorum terledi diye yatak aklıma gelmedi :/ bu geceden itibaren kaldırayım bende çünkü benim bebeğimde hep kayıp iniyor :)

Ayy kesinlikle benim için de öyle biliyo musun, gaz yapar bunu yemeyeyim alerjik özelliği var onu yemeyeyim diye diye feci kilo verdim kurudum gittim vallahi
Canim senin yerindevolsam keşke, ben hsmilelikte az kilo alip, doğum sonrası hemen hepsini veren ama emzirme döneminde kilo alanlardanim. Çünkü benim sütüm ben yedikçe var. Yani yemeden yada azıcık az yesem öğün atlasam sütüm anında azalıyor. Ki, bu halde bile meme+mama veriyorum. Diyete başlıcam yakında.

Kızlar çoğunuzun bebeği dönmeye başlamış galiba. Benim oğlan 5 aylık oldu bugün ama dönmeye dair hiçbir işaret yok bu gidişle 8 aylık olunca falan döner bence yerde durmuyor ki hiç zalım çocuk çabalasın da dönsün hatta oyun halısında anakucağında ve pusette durmuyor sürekli kucakta

Ğü
Biz de 5 aylığız canım. Ilk olarak 4 aylıkken yüz üstünden sırt üstüne döndü. Sonra ara ara yine öyle döndü ama şimdiye kadar hiç sırt üstünden yüzüstüne dönmedi. Sağa sola dönüyor tam tur atamıyor ama oturmayı seviyor. Destekle çok rahat oturuyor, desteksiz de 1 dk civarı durabiliyor. Hepsinin gelişimi farklı. Daha öncede yazmıştım ilk kızımda çok geç döndü 7 aylık falandı. Ama şimdi 6.5 yaşında profesyonel jimnastikçi.

Canim bnm kızımda 5 ay 3 gunluk ama hala donmuo donemio aslinda 1 ayi gecti calisio ama yapamio ne yazikki bu gidisle donemick gibi gelio

Biz de 5 aylik olduk ama hala donmuyor saglikli olsunlarda donerler bazi bebekker erken yurur bazilari gec yurur bazilari erken konusur bazilari gec konusur ama sonunda hepsi konusucakta bir problem yoksa yuruyecekte benim ortanca cocugumda cok hareketsizdi ana cok erken konustu on aylikken konustu bir bucuk yasinda artik rahatlikla cumke kuruyordu

Doktor önerisiyle sidefer kullanıyoruz. Evet kaka sayısında bariz azalma oldu. Günde 1 bazen de 2 günde 1 yapıyor.

Bizimki de dönmüyor daha 4 aylıkken çok denedi, uzanıp duruyordu ama sonra bıraktı. 5 ay 12 günlüğüz.

Kaka sayısında azalma yaşayan var mı?
Benden başka ek gıdaya başlayan da yok herhalde

Ben basladim, havuc puresi ve hipp in tahilli mamasini veriyorum. Kaka sayisi bizde de az. Yani iki gune bir diyeyim. Her gun degil
Kakasi nasil peki sende, havuc tamamiyle cikiyor normal mi sence

Kizlar biz artik ek gidaya gectik dün ve bugun iki cay kasigi yogurtla basladim. Dün birsey yoktu ama bugun sag yüzü kizardi. Babasi yuzunu yuzune degdirip sevmis ondanda olabilir ama alerjide olabilecegi geldi aklima. Alerji olsa sadece tek yuzu kizarir mi sizce. Yarinda versem mi yogurt napsam bilemedim

Ben olsam iyileşene kadar herhangi bir ek gıda vermem canım anlayamazsın bu şekilde çünkü

Ben olsam iyileşene kadar herhangi bir ek gıda vermem canım anlayamazsın bu şekilde çünkü
Ben o kadar bilgisizim ki ek gida konusunda napicagimi sasrdim. Tek bildigim ilk 180 gun ve 3 gun kurali Ne yedircem ne kadar zaman araliginda vermem gerekiyor hic bilmiyorum. 180 gun olunca panik yaptm bianda vermeliyim diye

Ben o kadar bilgisizim ki ek gida konusunda napicagimi sasrdim. Tek bildigim ilk 180 gun ve 3 gun kurali Ne yedircem ne kadar zaman araliginda vermem gerekiyor hic bilmiyorum. 180 gun olunca panik yaptm bianda vermeliyim diye

Acele etme canım zaten yaşına kadar öyle aman aman öğünlük yemeyecekler. Ana besinimiz anne sütü veya formül süt, ek gıda adı üstünde ek sadece. Şimdilik sadece tadım yaptırıyoruz, alerji olup olmadığını gözlemliyoruz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…