2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay içim rahatladı kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım demek sadece benim oğlan değilmiş dönemeyen normal bir süreç o zaman ilk oğlum çoook aşırı gazlı kolik bir bebekti kabus gibiydi ama o bile kucaktan inmemesine rağmen 4 aylıkken dönmeye başlamıştı. Bu oğlum geç mi kaldı diye düşünüyordum. Bir de alerji sorunu olunca acaba gelişimi geri mi diye düşünüyor insan.

Canim havucu kucuk kucuk kesip hasladim mumkun oldugunca az su ile. Sonra mixerden gecirdim. Icine biraz zeytinyagi koydum sindirimi kolaylastirsin diye; bu kadar :)
Canim benim kizim yiyemedi yutamadi havucu hep bogazinda kaldi ogurdu bnde bugun mama ile sivilaatirmayi dusunuyorum baska bir onerin warmi nasil yedirebilirim

Günaydınlar bi sorum var benim yine :) biz 5 ay 6 günlük olduk 5 ay kontrolüne gidemedik evde tarttim bu ay sadece 200 gram almış çok mu az acaba endişe etmelimiyim bide doğum kilosunu ikiye katlama olayı 5 aylıkken mi beş ayın sonunda mi oluyor bilginiz varmı mama başlatır mi acaba doktor gitsem

Canım ya bende tarttığımda evde, doktorda ki tartıyla çok farklı çıkıyo sonuçlar. En azından sağlık ocağına götürürsen kesin öğrenmiş olursun ne kadar aldığını. Mesela bu ay benim oğlumda 300 gr falan almış gibi gözüküyo. Bizde 4 ay 29 günlüğüz. Eğer doktora gitme imkanınız varsa tabiki git en azından ne yapman gerektiğini söyler

İnşallah yanlış tartmisimdır babamız gündüzde kar yağıyor bide gidemedik pazartesi götürcem kesin çok teşekkür ederim :)

5 ay kontrolüne gittiğimizde doktor bu ay 300gr alsa yeter demişti 460 gr almıştı. Evdeki tartı tam isabetli tartmıyordur ama artık 300-400 gr almaları normal sayılıyor.

5 ay kontrolüne gittiğimizde doktor bu ay 300gr alsa yeter demişti 460 gr almıştı. Evdeki tartı tam isabetli tartmıyordur ama artık 300-400 gr almaları normal sayılıyor.
Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim pazartesiyi iple çekiyorum içime su serptiniz Allah razı olsun :)

Kuzum şu içmeyi denedin mi peki benim de sütüm varsa su sayesinde günde 5 litreye yakın su içiyorum, icmesigim zamanlarda dolu olmuyo göğüslerim çok benim de
Canım 3lt içiyorum ennn fazla. 5 i hayatta içemem sanıyorum. Aman maşallah az yada çok farketmez çok sukur var sütümüz

Saç dökülmesini nirvanada yaşayan bir ben değilim dimi yaa, duşa girmek istemiyorum psikolojim altust oluyor avuç avuç dökülen saçlarımı görünce kazıtasım geliyor kafamı. Ne zamana kadar devam edecek bu dökülme bilen var mı makasla kulak memesine kadar kestirecektim esime bu sefer de toplayamayacağım daha çok dökülecek. Evin her köşesi saçlarınla doluyor elime süpürge yapıştı kaldı süpürüp duruyorum bıktım

Benimde öyle saçımı kestirdim hala dökülüyor hemde nasıl geçen gün benim kız saçımı bir tuttu avucunda bir top saç vardı

Canım benim ki de erken doğdu da.ek gıdaya doğduğu tarihten itibaren mı yoksa doğması gereken tarihten itibaren hesaplayarak mi basladin
Doğduğu tarihten canım. Benimki nerdeyse 1 ay erken doğdu. Diger turlu baslasam 7 ayı beklemem lazım.

Hepimiz aşağı yukarı o haldeyiz galiba canım.

Zaten hamilelikte de aşırı dökülüyordu malesef benim, şimdi onu bile ikiye katladı... Önlerim kelleşti gibi geliyor, çok canım sıkkın bu konuda. Halalles diye bir markanın emzirme dönemi saçı dökülen anneler için özel ürettiği bir şampuan varmış. Çok övüyorlar ama pahalı da. Almaya çekiniyorum övgüler kandırmacaysa diye. Bir gün tak diyecek canıma ve alıp deneyeceğim sanırım...

Bugün eşime dedim. Sıkıntı değil sağlık için sonuçta bu da, al dedi. Bakalım alırsam yorum yaparım inşallah

Evet duydum ben de o markayı baya övüyorlar cidden fiyatını bilmiyorum ama tipinden belli pahalıyım diye bağırangillerden. Bugün karar vermiştim duştan ağlayarak çıktım çocuk gibi, kuaföre gidip kazıtacaktım eşim engel oldu. Bir an önce geçer inşallah. Şampuanı denersen yazarsın canım

Gecenlerde yazmistim buraya. kiza yogurt yedirdim yuzu kizardi. babasida yuzunu yuzune degmis acaba ondan mi yoksa yogurttanmi diye. Dün doktor kontrolü vardi inek sütü alerjisi varmis. 6 ayligiz hem normal inek sutlu mama yiyor, hem beni emiyor bende hic diyet fln yapmadim. hic belirti vermemisti. Yogurt makinasi alaxaktm allahtan almamisim. Gidalari tek tek deneyin derim kizlar belirti vermiyormus bazen bende oldugu gibi

Canım ya kazıtmak çözüm değil, öyle düşünüp sonra daha çok üzüleceğin bir şey yapma.

Daha önce saç dökülmesi için doktora gittiğimde emzirme dönemin bittikten sonra gel demişti (hamilelik için tedavi görüyordum o sırada) şimdi o yüzden doktora da gitmek istemiyorum boşuna gideceğim, geri yollayacak diye. Bu şampuan bir umut işe yarar mı diye denemek istedim o yüzden işte.. İkili şişede toplam 100liraymış ya, aşırı pahalı

Onu kullanan bir arkadş vardı, tamamen kesmede döküntüyü baya azaltmış.
Psikolojini bozacak derecedeyse denemekte fayda var kuzum:)
Benim oldum olası çok dökülürdü saçlarım, artık nirvanada ama hala kel kalmadğıma göre ümit var diyorum:)
Dökülmesi sıkıntı ama yerlerin leş olması dahada sıkıntı.. hele ki beyaz parkeli evde siyah saç

Evet kesinlikle, her yer devamlı saç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…