2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam kızlar ben bestiron aldım ama henüz kulanmaya başlamadım,başka yere test yaptırmaya gönlüm razı gelmedi, doktorumuz da izinde olunca ertelemistim ama başlıyorum yarın. Demir ilacı kullananlar kabızlık vs. Gibi yan etkiler yaşadınız mi merak ediyorum? Sizler neler kullandınız?

Canım sağolasın o vurma şekli oğluşumada çok iyi geldi. Sabahları burnu dolduğu için sıkıntı yaşıyorduk odaya buz koyma işi çok işe yaradı ben bile daha iyi uyudum gece :) sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Genel durumumuz epey düzeldi hırıltı devam ediyor öksürük azaldı burun daha iyi ama ateşi çıkıyor arada. Normalde 36.5 oluyor ortalama 38 e kadar çıktı yıkıyorum çok sıcak olmayan suyla düşüyor. Yarın eşim işten gelince kontrole gidicez 1 hafta doldu. İnşallah iyi derler oğluşuma :/

Benim oğlumun da çökme oluyordu dediğin yerlerde acilde 2 defa hava verildi evde de devam edin diyip gönderdiler. Tekrar gitmedik genel hali iyi olduğu için yarın kontrolü var. İnşallah hata etmemişizdir gitmemekle :/

Canim nasil oldu bebegin iyisinizdir insallah.

Daha iyi canım sağolasın yarın kontrolü var.

Çok geçmiş olsun canım :/ çok zor gerçekten

Emmesi hep sıkıntılıydı. Açken emmiyor kolay kolay. Uyku sersemi emiyor. 2’şer artır dedi doktorum ama doktorun rahatça dediğini gibi olmuyor. Meyve suyunu içse de sebze çorbasını 3-4 kaşık anca yedi, ben de zorlamıyorum dahası için.

Canım çok sevindim iyi olmanıza. Elhamdulillah. Rica ederim ayrıca, ne demek
Ateşi ılık duş veya soyarak düşüyorsa o da iyi, inşallah en kısa zamanda hırıltı da geçer

Bibliyo Emira SY B birdelimuallime
Kızlar, sundan sordum ;
4.5 ayligiz biz. Bu ay rutin kontrolümüze gidemedik kendi doktorumuz burda olmadığı için. Izinde kendisi. Duzenli olarak bu aya kadar kullandım, ama artık çok da gerek olmadığını farkettim, kendisi çıkarabiliyor. yada o eski gaz sancıları ağlama krizlerimiz çok sukur bitti. Biogaia dün bitti. Tekrar zam gelmiş küçücük şişe 80 tl olmuş. Cimrilikten değil de ona vereceğime başka bir eksiğini gideririm kuzumun diye düşündüm. Elzem değil şu an sonuçta gaz damlası. Bu yuzden sizin de fikrinizi almak istedim. Teşekkür ediyorum

Canım 3 aydan sonra gerek yok demişti dr. Zaten artik gaz çıkarmayı öğreniyor gazlı bir şey yersen kimyon koyabilirsin içine wowww fiyatta hatrı sayılır şekilde artmis

Canım 3 aydan sonra gerek yok demişti dr. Zaten artik gaz çıkarmayı öğreniyor gazlı bir şey yersen kimyon koyabilirsin içine wowww fiyatta hatrı sayılır şekilde artmis
Bizim doktorumuz dememişti öyle birşey canım, belki biz de ozellikle sormadigimiz icin arada kaynadi. Yediklerime zaten dikkat etmekten damak zevkim tamamen değişti nerdeyse.
Yemek yemek benim için zevk olmaktan çıkıp sadece doymak maksatlı bir eylem şuan.

Saol canim sizede gecmis olsn öksuruk buzdede basladi smdi balgam oluyo bogazna takiliyor. Huyu suyuda degisti iyice

Kızlar ben bebeğimi doğduğundan beri reflü yatağında yatırıyorum. Oğluşum yüz üstü dönüp uyumaya başladı bu akşam. Biraz rahatsız oluyor gibi onunla çünkü beşiğin içine yatağı koyunca iyice içi daralıyor döne döne uyumak istiyor belli. Siz de hala onunla mı yatırıyorsunuz ne zamana kadar onda yatmalı kaldırsam mı bilemedim size sormak istedim.

İlk oğlum 4 aylıkken filan kaya kaya aşağı iniyordu reflü yatağından ama bu hala yatıyor. Bebek rahatsızsa yatırma artık canım hava da ısındı yanıyordur kuzum sünger yatakta

Ben 2,5 aylıkken bıraktım, kaya kaya iniyordu aşağıya ve çok sıkışıyordu. Acaba düz yatağa alışır mı diye düşünüyordum, daha ilk gece o kadar rahat uyuduki iyi ki bırakmışım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…