2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bugün uyandığımda beri hiçbir mide bulantısı göğüs hassasiyetim yok progestan kullandığım halde goguslerimde bı anda sanki normal halinde o dolgunluk çok hafif kanamam hiç olmadı randevum cumartesi önceki deneyimlerinden kızlar sizce hemen gitmelimiyim

haklısın canım ama bi lafı yenilir yutulur cinsten değildi, o yüzden hemen yumuşamayı düşünmüyorum aslında ama nasip bakalm ne olacak hafta sonuna kadar
Canım hiç üzme kendini bende ilk hamileligimde bı arkadaşa hamile olduğumu söylemiştim oda eşiyle yanyana gelince eşime oo amca oluyomusuzz hayırlı olsun demişti benle niye söyledin diye yle kavga etmişti ki üzüntüden okadar çok ağladım ki bebeğimi kaybettim şimdi olsa hiç umursamam hiç takma kafana onlarda sonra pişman oluyor ama işte iş işten geciyo sen kendini düşün bencil olalım bu donemlerimizde kimseyi umursamayalim

Bende ondan korktum zaten canım, tartışmamızdan sonra kahverengi akıntı geldi toparladım kendimi. Allaha havale ettim artık yapanıda yaptıranıda. benden ve canımdan önemli değil hiçbişey. aman sende dikkat et kendine

Tmm cnm sağolasın

haklısın canım ama bi lafı yenilir yutulur cinsten değildi, o yüzden hemen yumuşamayı düşünmüyorum aslında ama nasip bakalm ne olacak hafta sonuna kadar

Allah kolaylık versin umalım hatasını anlasın özür dilesin o zaman. Sen hiç üzme kendini. Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı :))))

Amina canım çok teşekkür ederim. haklısın ben de bu defa hiç içimden gelmemişti kimseye söylemek. anlayacaklar diye korkuyordum. hep cinsiyeti belli olsun diyordum. annem bile bilmiyordu.

canım sana da çok geçmiş olsun diğeri sana teselli olsun. Allah ım hayırllsıını versin. çok tweşekkür ederim, iyi dileklern içi. sağlıkla sıhhatle al bebeğini kucağına inşallah

Bana cevap verecek yok mu arkadaşlar.sabah doktor kalp atışını dinledi normalde 6+ 5im ultrasonda 6+2 çıktı kalbide çok az duyabildik doktor küçük daha normal dedi.sizler ne zaman duymustunuz?
Canım genelde 8.hafta en garanti bildiğim kadarıyla kasma hic dr da normal demiş zaten rahat ol bence ben de 8.haftada gidicem dr öyle randevu verdi

Canım her gün rutin belirtiler olacak diye bekleme demişti bana dr um sakin ol kanamanda yokmuş bence rahat ol

teşekkür ederim arkadaşım dün gece 4 kayısı iki ceviz suya koydum sabah bi güzel hüplettim bakalım inşallah faydası olur bide iki gündür sabah akşam birer bardak kefir içiyorum
Canım sabah bi Dr. tv de suya koymadan sabah aç karına yiyin dedi. Bağırsaklarınızın işini su yapmış oluyor suda bekletirseniz dedi. Geçmiş olsun :)

benim de 23 kasım nasipse :)

canim ben haftaya gdicdm ense kalinligi icin 10+4 te yani doktor bakalim olmazsa diger hafta bakariz dedi bende 8+4te gitmistim en son benimkide cok kimil kimildi elleri ayaklari bende dedim babasi gibi :)

bende yaşamadım pek canım. çok nadir ufak ufak bulandı ama kusmadım.
bende bir gariplik mi var dedim doktora.
sağlıklı kadınlar hiç kusmaz dedi doktorum. kusmaktan kork asıl dedi.
Ne alakası var? Asıl bulantı olursa sağlıklı gebelik derler. Bunun sağlıklı kadınlarla ne alakası var? Herkesin doktoru hastasına göre konuşuyor sanırım.

Ne alakası var? Asıl bulantı olursa sağlıklı gebelik derler. Bunun sağlıklı kadınlarla ne alakası var? Herkesin doktoru hastasına göre konuşuyor sanırım.
Bence de benim doktorumda bana yeşil çay içebileceğimi söyledi ama başka bi arkadaşıma zararlı olabileceğini söylemiş, bende o şüphedense içmemeyi tercih ettim

Kızlar burada bir sürü hamile var ve herkes hassas belirti pesinde,şu söyleminiz ikinizin de hoş değil, benim bir gün var bir gün yok , napayım şimdi bu durumda da var mı bir söyleyeceğiniz? Lütfen birbirimizi üzecek söylemlerden kaçınalım lütfen

Bence bulantinin sağlıkla ya da aksiyle alakası yok her kadının hamileliği parmak izi gibidir farklıdır, aynı annenin iki ayrı hamileliği bile farklıdır, zaten pinpirik haldeyiz hepimiz birbirimizi negatif etkilemeye hic gerek yok diyorum ne dersiniz?

ben de okuduğum hamilelik kitabında şöyle bir bilgiye rastladım.
hiç bulantı ve kusma olmaması çok normalmiş.
ama bulantı sorunu yaşayan kişilerin yaşamayanlara oranla düşük olasılığı daha az bulunmuş.
yani bulantı da normal :)

hamilelerin %25'inde bulantı ve kusma beraberken, %50 sinde sadece bulantı ve yaklaşık %25 inde de hiç belirti olmuyormuş.

bence de şuan bulantısı olanda olmayanda negatif etkilenecek. doktor hastasına göre demekki motive etmek, içine kurt düşürmemek amaçlıda söylemiş olabilir. beş parmağın beşide bir değil mesela bir arkadaşımızda erkenden görmüş kalp atışını ama ben görmedim. her doktor kendi hastasına göre bi fikir yürütüyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…