- 17 Mart 2018
- 132
- 111
- 18
Benim de tüp aynı zamanlar, benim iştahsızlık var , bulantim yok ama herşeyi yiyemiyorum bir gün canımın çektiğini diğer gün göresim gelmiyor, iki üç defa kusma oldu o da dışarda yemek yemiştim kırmızı et , o günden bu güne kırmızı ete karşı soğuk bir haldeyim , akşamları da uykudan gözümü açamıyorum, herkes de aynı belirtiler olmuyor anladığım kadarıylaMerhaba arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım çok şükür. Minigim şuan 6 hafta 3 günlük. Tahmini dogum tarihî de 25 kasim gibi görünüyor. Benim de çok fazla mide bulantım ve istahsizligim var.ve bir de belim çok fazla ağrıyor. Benim durumda olan var mi aranızda
hayırlı olsun ikiz olduğu için biraz daha bekleyebilirsin aslındaArkadaslar bende tup bebekle ikizlere hamileyim ve cuma gunu hafif kanamayla acile gittim ve keseleri gorduk cok sukur 5.5 haftalikti ama kalp atisi henuz yoktu peki 6.5 haftalik oluyor bu cuma gitsem karindan duyulurmu yoksa birazdaha beklesemmi
bende gittiğimde 5.5tuk ama kalp atışı duyamamıştık doktorum bana 2 hafta sonra gel demişti yani 7 buçuk olmuş oluyo. sanırım 6buçuk haftalıkken bi ihtimal belki duyabilirsin, eğer anormal bi durum gözlemlemiyosan bence 1 hafta daha bekle daha net duyulabilmesi içinArkadaslar bende tup bebekle ikizlere hamileyim ve cuma gunu hafif kanamayla acile gittim ve keseleri gorduk cok sukur 5.5 haftalikti ama kalp atisi henuz yoktu peki 6.5 haftalik oluyor bu cuma gitsem karindan duyulurmu yoksa birazdaha beklesemmi
Ay yok canım o benim soyadıminşallah canm :) izmirdeyim ben sen aydındasın sanırım, evet özele gidiyorum çalışınca devlet zor oluyor birde özel sigortamda var değerlendiriyorum
Sanırım daha iyi oksijen alıyormuş bir arkadaşım hamileyken dr söylemiş ona da ben de soluma yatmaya özen gosteriyorumSol tarafa yatmanın ne özelliği var canım merak ettim
haklısın canım ama bi lafı yenilir yutulur cinsten değildi, o yüzden hemen yumuşamayı düşünmüyorum aslında ama nasip bakalm ne olacak hafta sonuna kadarCanım bu dönemde hassas olmak normal ama kırmayın birbirinizi. Hafta sonuna kadar barışorsınız inşallah. Beraber gidin beraber sevinin. Kadınlar becerir böyle şeyleri. Ne oldu bilmiyorum ama bu kadar güzel zamanları tek yaşama. Oda merhamet gösterir her şey süper olur
hımm anladım canım teşekkürlerSanırım daha iyi oksijen alıyormuş bir arkadaşım hamileyken dr söylemiş ona da ben de soluma yatmaya özen gosteriyorum
aaa :) istanbuldan çok var burada özelemi gidiyorsunbende gittiğimde 5.5tuk ama kalp atışı duyamamıştık doktorum bana 2 hafta sonra gel demişti yani 7 buçuk olmuş oluyo. sanırım 6buçuk haftalıkken bi ihtimal belki duyabilirsin, eğer anormal bi durum gözlemlemiyosan bence 1 hafta daha bekle daha net duyulabilmesi için
Ay yok canım o benim soyadımistanbuldayım ben
Ben 7+1 de duymuştum cok kisa dinletti doktorum belkide daha erken olduğu icin olabilir cnmBana cevap verecek yok mu arkadaşlar.sabah doktor kalp atışını dinledi normalde 6+ 5im ultrasonda 6+2 çıktı kalbide çok az duyabildik doktor küçük daha normal dedi.sizler ne zaman duymustunuz?
canım normal bişey o, kese bazen olduğundan daha ufak gözükebilir bazende olduğundan fazla olabilir. bunda telaş edilecek bişey yok, sağlıklı ilerlerse zaten olması gereken gününü yakalar. o haftaya görede kalp atışını az duyman benim bildiğim kadarıyla normal bişey, bizde 7buçuk haftamızı bekliyoruz daha net duyabilmek için. için rahat etmediyse haftaya tekrardan git benceBana cevap verecek yok mu arkadaşlar.sabah doktor kalp atışını dinledi normalde 6+ 5im ultrasonda 6+2 çıktı kalbide çok az duyabildik doktor küçük daha normal dedi.sizler ne zaman duymustunuz?
Inşallahsuan o kadar çok mutluyum ve bir o kadar da sabirsizim ki günler geçmiyor neredeyseSüperr :) böyle sorunsuz devam edelim inşallah hepimiz
evet canım özele gidiyorum bende, ilk gebelik ya burada ki devlettekiler pek özen göstermiyolar. Allah korusun bi aksilik olur en azından iyi doktorlar görsün istedim. çünkü karşı komşumun bebişinin hastalığını 7.ayına kadar doktorlar anlamadı. en son doktor değiştirdi ve o anlamıştı ama meleğim 10gün yaşabildi. o yüzden korkuyorum biraz hemde çalışınca işten izin almak sıkıntılı oluyoaaa :) istanbuldan çok var burada özelemi gidiyorsun
Arkadaslar bende tup bebekle ikizlere hamileyim ve cuma gunu hafif kanamayla acile gittim ve keseleri gorduk cok sukur 5.5 haftalikti ama kalp atisi henuz yoktu peki 6.5 haftalik oluyor bu cuma gitsem karindan duyulurmu yoksa birazdaha beklesemmi
İyi yapıyorsun, iyi doktorlar vardır elbette ama bulmak çok zor, kıyamam yaa Allah sabır versinevet canım özele gidiyorum bende, ilk gebelik ya burada ki devlettekiler pek özen göstermiyolar. Allah korusun bi aksilik olur en azından iyi doktorlar görsün istedim. çünkü karşı komşumun bebişinin hastalığını 7.ayına kadar doktorlar anlamadı. en son doktor değiştirdi ve o anlamıştı ama meleğim 10gün yaşabildi. o yüzden korkuyorum biraz hemde çalışınca işten izin almak sıkıntılı oluyo
Bel ağrısı beni mahvetti.sanirkm çalıştığım ve doğru düzgün dinlenmesinin içi n de iyice ağrıyor.kac yıldır isteyip tüp bebekle olunca aslında bu ağrılarıma şükür ediyorum sadece bebeğine bisey olmasın diye böyle ağrılarımın arkasına düşüyorumKızlar
Benim de tüp aynı zamanlar, benim iştahsızlık var , bulantim yok ama herşeyi yiyemiyorum bir gün canımın çektiğini diğer gün göresim gelmiyor, iki üç defa kusma oldu o da dışarda yemek yemiştim kırmızı et , o günden bu güne kırmızı ete karşı soğuk bir haldeyim , akşamları da uykudan gözümü açamıyorum, herkes de aynı belirtiler olmuyor anladığım kadarıyla
Insaallah cnm hepimiz bebeklerimize saglikla kavusalimBen ilk kez 6+1 de doktora gittum sesini dinlemedik ama ultrasonda zaten kalp atışı görünüyor.insallah sen de görürsün bebeklerin kalp atışını
bebeğe giden kan akışının daha iyi olması açısından diyor doktorlar.Sol tarafa yatmanın ne özelliği var canım merak ettim
Aynen canım illaki vardır ama bana yakın muhittekiler için demiştim onuİyi yapıyorsun, iyi doktorlar vardır elbette ama bulmak çok zor, kıyamam yaa Allah sabır versin
bende genelde sağ tarafıma yatıyodum o zaman öyle yapıyım bendebebeğe giden kan akışının daha iyi olması açısından diyor doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?