• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
4. Ay aşımızı olduk geldik 😊
Yusuf paşa kıyafetlerle 6.700 civarı geldi boyu da 64 cm olmuş minnoşun. Kan ilacı bize de verdiler ama ben kan tahlili yapmadan vermeyi düşünmüyorum. Bir de ilacı aç karnına verip yarım saat sonra emzirmek gerekiyor verenler buna dikkat etsinler..
Massallah kuzunuza hayrli evlat olsun inşallah:) bizim yarın sünnetimiz var çok gerginim 3 numara bez kullanıyoruz acaba sünnet yarası kapanana kadar 4 numara bez kullanıyim mi size sormaya geldim :)

Massallah kuzunuza hayrli evlat olsun inşallah:) bizim yarın sünnetimiz var çok gerginim 3 numara bez kullanıyoruz acaba sünnet yarası kapanana kadar 4 numara bez kullanıyim mi size sormaya geldim :)
Hayırlı olsun şimdiden canım bence elindeki bezi dene eğer rahatsızlık veriyorsa büyük bedene geçebilirsin. Bazı markalarda 3+ boyu da var ama direkt 4 değil de.

Hayırlı olsun şimdiden canım bence elindeki bezi dene eğer rahatsızlık veriyorsa büyük bedene geçebilirsin. Bazı markalarda 3+ boyu da var ama direkt 4 değil de.
Çok teşekkür ederim :) anladım o zaman dediğiniz gibi deneyim olmazsa 3+ alıyım çok teşekkür ederim cevap için.

Şimdiden g3cmis olsun canim. Biz bugün olduk hastanedeyiz hala. Ağlaya ağlaya sızdı meleğim . 1dk bile inmiyor kucağımdan. Insallah atlatırız çabucak. Büyük beze ihtiyaç duymadık biz. Kıyafet al yedek.

kızlar bu arada kocaelinde oturan arkadaşlar bugün kızımı dr. Götürdük fakülteye prof. Ayla günlemez çok ilgilendi iyi bir dr. Tavsiye ediyorum uzun zamandır dr. Arayışı içierisindeydik sanırım sonunda bulduk.
Demir ilacina başlamadı 6. Aya doğru tahlil yapıp bakacaz dedi sadece demir ilacina devam sağlık ocaginin verdiğini kullanabilirsin dedi hepsi aynı diyor tek tavsiye ettiği birebir bebeğimizle konuşmak kitap okumak nekadar konuşursanız okadar algısı açılır dedi
hafta sonu avm leri yasakladı. Çocuğu çok kollama mikroptan dedi sadece grip olanlardan kesinlikle uzak tut diyor ve kalabalık yerlere bir yaşına kadar pek girmeyin diyor elini ağzına sokması güzel dedi bu arada terleme olayını sordum el ve ayaklarda gayet normalmiş 5.i Ay i geçerken mama sandalyesinde eline havuç ve pırasa ver dedi tadına bakmaz sadece kavraması için dedi bizden bu kadar herşey yolunda çok sukur

Şimdiden g3cmis olsun canim. Biz bugün olduk hastanedeyiz hala. Ağlaya ağlaya sızdı meleğim . 1dk bile inmiyor kucağımdan. Insallah atlatırız çabucak. Büyük beze ihtiyaç duymadık biz. Kıyafet al yedek.
[/QUOTE
Hayırlı olsun. Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır. Ben eşime dedim sünnetsiz gezse :) çok tedirginim inşallah hemen atlatırız sizde bizde. Tamm kıyafetı de hemen çantasına koyuyorum. Teşekkür ederim.

Bende ayni durumdaydim. Ustune bide benim kedim depresyona girdi ilgisizlikten. Bide bende 5 yas oglan var. Bu kis onun hastaligi hic bitmedi. Ev kucucuk hepsini ayirmak beni inanilmaz zorladi. Hergun kumunu degistirmeme ragmen her cis yaptiginda arkadasindan almama ragmen kokuyu bertaraf edemedim temizligi ile ugrasmaktan kendisi ile ilgilenemedim 2 dakka oturdugumda ilgi istiyordu. Ve benim.esim.yurt disinda 3 cocukla kaldim tek basima. Malesef ilk gozden cikarabilecegim.kedim oldu. Sahiplendirdim. Guzel bakildigi ilgi gordugu bi yere gitti. Ozledikce gidip gorebilirim. Ben kolay atlattim ama oglum cok zorlandi onun gidisi ile. Kedi ayri bi ask ama.bebekle cok zormus. Cocukla demiorim bebekle 1 cocuk 1 kedi gayet iyiydik.

Çok doğru söylüyorsun bebekle o kadar zor ki biz hiç ilgi gösteremiyoruz çünkü salonda kapalı hapis gibi yaşıyoruz onlar oturma odasında bütün gün. Dediğin gibi sanırım bizim kızda depresyonda herhalde en çok o tüy döküyor ama korkunç yani öyle böyle değil 3 ay önce de kısırlaştırdık onunda etkisi olabilir. Bizde ilk fırsatta vereceğiz artık yapamıyoruz kesinlikle onlarla olmuyor :/

Bu gece emzirme işi ne zaman azalacak bilen var mı? 2 saate uyanıyor, baya yoruluyorum :(
Canım aslında azalmış olması lazım şimdiye kadar ama bebeğe göre değişiyor tabi bazı bebekler sırf annelerinin kokusu için uyanıyor inanın benimki bu ara bence dişten uyanıyor mesela her uyandığında emzirmeyin isterseniz sarılıp gezdirin ben kucağımda gezdirip uyutuyorum hepsinde emzirmiyorum

Canım çok sağol size de geçmiş olsun şimdiden. Sakin ol. Ameliyathaneden çıkınca hemen sen al kucağına . Bol kağıt bardak al , Amelitlyathanede ağrı kesici fitil verdikleri için cok altina yaptı, bezi yedek kiyafeti ve bardağı bolca götur ki ne olur ne olmaz. Hatta ben kendime bile kıyafet alsaydım keşke dedim. Üstüme çiş, kusma,ağız suyu vs. Hepsini yaptı korkudan. hastaneden çıkana kadar 1dk bile bırakmadı beni. Emzik,oyuncak da unutma.

Canım aslında azalmış olması lazım şimdiye kadar ama bebeğe göre değişiyor tabi bazı bebekler sırf annelerinin kokusu için uyanıyor inanın benimki bu ara bence dişten uyanıyor mesela her uyandığında emzirmeyin isterseniz sarılıp gezdirin ben kucağımda gezdirip uyutuyorum hepsinde emzirmiyorum
Aynen canim brnimki de bazen brni gorup guluyor daha,kucagimq apmadan tekrar daliyor uykuya. Bazen can sıkıntısına miziklaniyor beni görmek istiyor. Ama öyle tatlı oluyorlar ki.
Bazen de bakıyorum çok saat geçmişse 5-6 saat gibi mesela,ben alıp emziriyorum. Yanlis mi bu? Birakmali miyim?

Kizlar mama sandalyesi öneriniz varmi
Valla canım ben englishome dan 50 liraya almıştım kızıma basit bir mama sandalyesi işimi gördü şimdi oğluma da onu kullanacağım rengi pembe ama napalım demem o ki bence mama sandalyesi markası çok önemli değil bebek arabası vs böyle şeylerde gerçekten çok önemli marka model ama mama sandalyesi en basiti de iş görüyor

Aynen canim brnimki de bazen brni gorup guluyor daha,kucagimq apmadan tekrar daliyor uykuya. Bazen can sıkıntısına miziklaniyor beni görmek istiyor. Ama öyle tatlı oluyorlar ki.
Bazen de bakıyorum çok saat geçmişse 5-6 saat gibi mesela,ben alıp emziriyorum. Yanlis mi bu? Birakmali miyim?
Valla canım ben kendileri uyanmadan uyandırmam hiç sarılık tehlikesi yani ilk 15 20 gün geçince uyandırmam sonra alışkanlık yapıp hep uyanıyorlar kilo alımı vsiyiyse bırak bence ne zaman isterse o kalksın

Bizimki destekle oturuyor hep oturmak istiyor ama bugün dr. 5. Ay bitmeden cok oturtmayin dedi 6. 7. Aydan öncede desteksiz oturamazmış genellikle ama oturmasada sıkıntı yokmuş

Tamam canım benim kız oturmak istemiyor ama bende yavaş yavaş alıştırayım. 5 gün sonra 5 Aylık olacak inşallah
Destekle oturuyor canım 10 gün sonra 5 aylık desteksiz zaten 6. 7. Ayda anca oturuyorlar
Her çocuğun gelişimi farklı demekki biraz sakin takip etmek lazım demekki canım

Kızlar Benim ki mekik çeker gibi sürekli kalkmak istiyor. Memede falan özellikle babasının sesini duyunca kalkıcam diye ikiye bükülüyor. Ne acelesi var bilmiyorum.Yastıklarla yarı oturur yapıyorum artık. Dönmeyi keşfetti sürekli yüzüstü dönüyor. Sırtüstü yatmaz oldu. Pazar günü 4 aylık olacak. Şimdiden kıpraşık olacağının sinyallerini veriyor galiba.
Gece emzirmesine gelince benim kızım uyumadan önce 1 saat emip sabaha kadar uyanmıyor. Ama hala geç uyuyor. Ne yaptıysam 11:30 dan önce uyutamıyorum:KK43:

Back