2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim doktorum bebeğe en rahat ulasmasi icin gobekten yapılması lazım demisti ben defalarca sordum kol ve bacaktan yapayim diye ama izin vermiyor göbek de cok acıyor hele gerilince offf
Ben son aylarda karnım büyüyünce bacaktan yapmıştım önceki gebeligimde şimdi yine öyle yapcam insallah

Sanırım herkes farklı şekilde vuruluyor iğneyi :KK64: belki de iğneden iğneye değişiyordur..en güzeli bir uzmana sorun arkadaşlar kesin bilgi olur..benim iğnemde göbek deliginden 5 cm uzak noktalara yapın kesinlikle diyo mesela..ve dik açıyla vurulun diyo..en iyisi ni sağlık kurumunda vurulun ilk iğnenizi arkadaşlar :)
Bende dik diye biliyorum

Kızlar ben Ankarada yaşıyorum Ankara'da olan var mı aranızda hangi dr a gidiyorsunuz merak ettim?
Kan pıhtılaşması için cleaxan kullanan arkadaşlar siz de pıhtılaşma olduğu test ile görülmusmuydu? Doktorumuz bana vermedi progestan igne ve crinon jel, birde rahim için bir hap kullanıyorum, sordum pıhtılaşma yok sizd e gerek yok dedi ? Bazı doktorlar yine de veriyormuş o yüzden merak ettim ?

Ben ankaradayım
Medicalpark a gidiyorum
2 defa gittim şimdilik memnunum

Benim de 3 Nisan günler geçmiyor sanki.
Bu arada ben de Ankara'da yaşıyorum şimdilik Levent sevinç e gidiyorum. Bir de Oskar ögüten i denemeyi düşünüyorum ikisi de aynı hastanede zaten

Oskar beye gittim önce
Hamilelik öncesinde de gitmiştim hrs hastanesine yönlendirip duruyor
Bir de ben ilk gittiğimde dış gebelik şüphesi dedi
2 hafta sonra gel diyip gönderdi
Açıkçası çok endişelendim 3 gün mahvoldum
Madem öyle bir şüphe var neden takip etmiyor anlamadım

Kızlar merhaba bende bugün hastaneye gittim keseyi gördük allah şükür ama kalp atışı alamadık daha 4 hafta 3 günlük müş doğum da 28 kasım 2018 dedi. sat tarihim 21 şubattı. beta hcg değerim de 11.162 çıktı dün. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışı duyarız dedi bekliyoruz artık :)
Benim de sat 21 subatti.. demekki ayniyiz :) ama ben 5 haftaligizdir diye tahmin etmistim

Canım sol tarafındaki yumurta döllenmiştir ve geliştiği için otaraf ağrıyordur sıkıntı yok yani normal benimde öyle ama kramp şeklinde girip sana çok acı veren bi ağrıysa doktoruna sormalısın
Cok tesekkur ederim, yani ben agriyi daha cok rahimde olur diye beklemistim, rahime yerlesmistir dye dusunmustum.. cok bi agri degil arada geliyor hareketlerime bagli olarak..

Benim de sat 21 subatti.. demekki ayniyiz :) ama ben 5 haftaligizdir diye tahmin etmistim
Bende öyleyizdir dedim doktor adet tarihimi sordum tam 5 haftalıklarda dedi ama ultrasonda ölçüyor boyunu ona göre kaç hafta olsuğu yazıyor sanırım döllenme zamanına göre hesaplıyor ultrason :)

benimde 20 Şubat son adetim ama bhcg 2000 lerden falan 11000 falan duyunca bende bir sorunmu var acaba diyorum
canım bende bu kadar yüksek beklemiyordum bence bu döllenme zamanı ile alakalı diye düşündüm :) 22.03.2018 de hcg 1017 çıktı 28.03.2018 de 11162 çıktı

Back