• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam kızlar bugün nasılsınız bakalım? Bulantılar ne alemde? Benim arada bir yoklayıp gidiyor 1 haftadır kusmadım çok şükür. Ama göğüslerim inanılmaz acıyor herkeste böyle mi acaba benimki hiç hafiflemiyor gece yatakta dönerken göğüs acısıyla uyanıyorum. Ne zaman geçecek bu?

Selam kızlar bugün nasılsınız bakalım? Bulantılar ne alemde? Benim arada bir yoklayıp gidiyor 1 haftadır kusmadım çok şükür. Ama göğüslerim inanılmaz acıyor herkeste böyle mi acaba benimki hiç hafiflemiyor gece yatakta dönerken göğüs acısıyla uyanıyorum. Ne zaman geçecek bu?
Ben de acayip bulantı ve kusma var ve bu 2.gebeliğim bunda da tsh ım düştü dahiliyeye gittim ilaç başladık

Canım dualarım seninle, en kisa zamanda bitsin kanama inssakin ol pozitif düşünmeye çalış , sen de kan pıhtılaşması mı vardı bu yüzden mi cleaxan kullaniyordun merak ettim?
Evet o nedenle. Dediğim gibi kanamadan ultrasonla haberdar oldum.yoksa herhangi bir belirti ya da şikayetim yok.
Şimdi 4 hafta bir dahaki konttole kadar nasıl bekleyeceğim ben?

Neden aciklama yapmiyorki gulmek nedir yahu, sizin de ilk cocugunuz sanirim di mi, bilmeyince panik yapiyoruz bi aciklama yapsalar keske..
Evet ilk gebeliğim . Aslında gülümsemesi beni rahatlattı. Çünkü benim doktorum riskleri sıkıntıları dan-dun söylemesiyle ünlü... Bir şey demediyse demeye değer gormedigindendir diye düşünüyorum. Kendisi riskli gebeliklerde uzman bir perinatolog, kim bilir nasıl komplike vakalarla uğraşıyorsa...

Ben de sizinle aynıyım kızlar beta değişiyor adet döngüsüne göre.sizin döngü gününüz kaç?
Benim biraz farklı cnm aslında sat 8 Şubat ama benim ovulasyonum 14.gun değil 21.gun oluyor 35 günde bir oluyorum.ama her yerde 28 günü baz aldıkları için ben her yere sati 15 Şubat girdim

Benim biraz farklı cnm aslında sat 8 Şubat ama benim ovulasyonum 14.gun değil 21.gun oluyor 35 günde bir oluyorum.ama her yerde 28 günü baz aldıkları için ben her yere sati 15 Şubat girdim
Anladım şimdi keseyi neden erken gördüğünü canım.sen gerçek haftanı hesaplarken sat gününü 8 şubat yazacaksın,bizden öndesin yani.

Anladım şimdi keseyi neden erken gördüğünü canım.sen gerçek haftanı hesaplarken sat gününü 8 şubat yazacaksın,bizden öndesin yani.
Yok cnm ama sizlerle yumurtlama günümüz aynı mesela yumurtlama günüm 1 Mart sizin de öyle değil mi benim yumurtlama 14.gun değil 21.gun oluyor yani

Back