• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
takip edelim dedi. cuma tekrar gel dedi ama acaba ultrasonu renkli olan bir yere mi gitsem. sasirdim napacagimi. diger kan degerlerim normal. tiroid , tam kan verdigim tum analizlar normal . hem alttan bakti hem ustten bakti sasirdim kaldim.

21 mart 80
23 mart 567

26 mart 3876

28 mart 9375 degerlerim.

suan yumurtlamanin 20-22.gunu.
canim baska bi doktora daha gitmeni oneririm degerlerin baya yuksek yu degerlere gore gec dollenme olsada gorunmesi gerekiyordu kesenin dis gebeluk olabilir bence ihmal etme baska bi diktorda gorun

Teşekkür ederim canım inşallah haberdar ederim:KK19: umarım bu kez duyarız da endişelerimiz yerini huzura bırakır:KK200:
Kızlar benimde sizinle aramda bir gün var tahmini doğum 15 kasım ama sezaryan olacağım için mecbur sanırım 38 haftada alırlar.
Bende cumartesi gidicem inşallah duyarız kalp atışını:KK200:

Kızlar merhaba şimdi geldim dr.dan 5 haftadayiz keseyi gördük çok şükür henüz çok minik ama alt kısmında küçük bı kanama alanı var gibi dedi doktorum progestan verdi vitamin falan inşallah birşey olmaz ama nedense çok moralim bozuldu :KK43:
İçini ferah tutmaya çalış canım..istirahat et mümkün oldukça..allaha emanetiz bizler de onlar da..

babymom babymom bebeğin hayırlı olsun insallah sağlıcakla kucağına alırsın. Geç döllenme ve ikiz olabilir bu yüzden kese görünmüş olabilir sadece. Bence vakit kaybetmeden yarın bir doktara daha git canım. Usg cihazıyla da alakalı olabilir eskiyse net göstermeyebilir.

Kizlar benim sorum kaynadı arada folik asiti sağlık ocağı veriyor muydu ? 3 sene geçti unutmusum

babymom babymom bebeğin hayırlı olsun insallah sağlıcakla kucağına alırsın. Geç döllenme ve ikiz olabilir bu yüzden kese görünmüş olabilir sadece. Bence vakit kaybetmeden yarın bir doktara daha git canım. Usg cihazıyla da alakalı olabilir eskiyse net göstermeyebilir.

Kizlar benim sorum kaynadı arada folik asiti sağlık ocağı veriyor muydu ? 3 sene geçti unutmusum
Ben hiç sağlık ocağından almadım canım ama vermesi lazım

Meraba bugun salı gittin mi acaba doktora?
Gittim CANIM ama üstten görünmedi ben de alttan baktırmadım..kan testi yapıldı 1500den büyük diye çıktı sonuç ama tam olarak hesaplayamıyormuş 1500üzerini..küçük bir hastane zaten bir keseyi görsem il merkezine gidecektim...

Hanımlar benden böyle koyu sümük kıvamında rengi kahverengi akıntı geldi çok az şekilde..böyle olan bar mı nedir bu??

Benimde haftaya carsamba kalp atışı için :KK200:
Mutlaka haberlesmeliyiz :halay::KK200:
Gözün aydın canım
Sağolasın o bebisi görmek için ne korkular yaşadım anlatamam :bicak::nazar:
Bana da aynısını yaptı doktor
Dış gebelik şüphesi dedi önce
Ben doktoru değiştirdim
Bende değiştirdim canım ama bundan memnunum
selam kızlar! izmirde olan var mı hangi hastaneye gidiyosunuz? doktorunuz kim?
Buca kadin doğuma gidiyorum canım metmet bora bozgeyik diye doktor var çok kibar her sorun cevap verir ilgilenen bir doktor
Progestan yazcaktim:110:
Ben burda neleri yanlış yazi6orum bir bilsen canim millet benden alisiktira :halay::halay:

Hanımlar benden böyle koyu sümük kıvamında rengi kahverengi akıntı geldi çok az şekilde..böyle olan bar mı nedir bu??
Merhaba canım ilk hamileliligimde de benden gelmişti bir kere sadece. dr a git usg den baksın kanama alanı var mi diye ? bir de önceden de kalan bir kan olabiliyor adetinden falan.

Merhaba canım ilk hamileliligimde de benden gelmişti bir kere sadece. dr a git usg den baksın kanama alanı var mi diye ? bir de önceden de kalan bir kan olabiliyor adetinden falan.
CANIM alttan muayene olmadım işteüstten de hiç birşey demedi kanama vs hususunda...

Arkadaslar tek tarafli kasik agrisi olan var mi? Cok siddetli degil ama ara ara kasik agrim oluyor yani karnimin ortasi degil solu artiyor. Hic doktorunuza sordunuz mu? Ben henuz gitmedim, normal mi acaba baska yasayanlar var mi?

Arkadaslar tek tarafli kasik agrisi olan var mi? Cok siddetli degil ama ara ara kasik agrim oluyor yani karnimin ortasi degil solu artiyor. Hic doktorunuza sordunuz mu? Ben henuz gitmedim, normal mi acaba baska yasayanlar var mi?
Aynı yerde benim de var. Söyledim bir şey demedi hatta gülümsedi. Rahim büyüdüğü için herhalde diyorum oyle düşünmek istiyorum

Ağrınız cok siddetli olmadigi surece normal arkadaslar. Daha da olacak. Rahim büyüdükçe gerildikçe hissedecekseniz. Ben 30dan sonra asagi baski da hissetmeye başlamıştım. Ay tutamiycam galiba artik diyordum :) ama 39da dogdu kızım

Back