Bennnyumurtlama gunu tahmini 6-7-8 mart olan varmi aramizda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bennnyumurtlama gunu tahmini 6-7-8 mart olan varmi aramizda.
canim baska bi doktora daha gitmeni oneririm degerlerin baya yuksek yu degerlere gore gec dollenme olsada gorunmesi gerekiyordu kesenin dis gebeluk olabilir bence ihmal etme baska bi diktorda goruntakip edelim dedi. cuma tekrar gel dedi ama acaba ultrasonu renkli olan bir yere mi gitsem. sasirdim napacagimi. diger kan degerlerim normal. tiroid , tam kan verdigim tum analizlar normal . hem alttan bakti hem ustten bakti sasirdim kaldim.
21 mart 80
23 mart 567
26 mart 3876
28 mart 9375 degerlerim.
suan yumurtlamanin 20-22.gunu.
Kızlar benimde sizinle aramda bir gün var tahmini doğum 15 kasım ama sezaryan olacağım için mecbur sanırım 38 haftada alırlar.Teşekkür ederim canım inşallah haberdar ederim umarım bu kez duyarız da endişelerimiz yerini huzura bırakır
İçini ferah tutmaya çalış canım..istirahat et mümkün oldukça..allaha emanetiz bizler de onlar da..Kızlar merhaba şimdi geldim dr.dan 5 haftadayiz keseyi gördük çok şükür henüz çok minik ama alt kısmında küçük bı kanama alanı var gibi dedi doktorum progestan verdi vitamin falan inşallah birşey olmaz ama nedense çok moralim bozuldu
Ben hiç sağlık ocağından almadım canım ama vermesi lazımbabymom bebeğin hayırlı olsun insallah sağlıcakla kucağına alırsın. Geç döllenme ve ikiz olabilir bu yüzden kese görünmüş olabilir sadece. Bence vakit kaybetmeden yarın bir doktara daha git canım. Usg cihazıyla da alakalı olabilir eskiyse net göstermeyebilir.
Kizlar benim sorum kaynadı arada folik asiti sağlık ocağı veriyor muydu ? 3 sene geçti unutmusum
Ben kullaniyorum canim. Iceri itebildigim kadar it canim. Sonra sıkıp ilacin tamamen gitmesine saglaKızlar vajinal program kullanan varmı nasıl koycaz iyice itcekmiyiz
Ben kullaniyorum canim. Iceri itebildigim kadar it canim. Sonra sıkıp ilacin tamamen gitmesine sagla [/QU
tamam canım sağol
Gittim CANIM ama üstten görünmedi ben de alttan baktırmadım..kan testi yapıldı 1500den büyük diye çıktı sonuç ama tam olarak hesaplayamıyormuş 1500üzerini..küçük bir hastane zaten bir keseyi görsem il merkezine gidecektim...Meraba bugun salı gittin mi acaba doktora?
Ben kullanıyorum canım doktor bana itebildiğin kadar it içeri diye söyledi.gece yatarken kullan yada gün içinde kullanacaksan 2 3 saat yat dedi. Ben yatarken koyuyorum daha iyi oluyor. Zaten yatmazsan geri gelir ilaçProgestan yazcaktim
Mutlaka haberlesmeliyizBenimde haftaya carsamba kalp atışı için
Sağolasın o bebisi görmek için ne korkular yaşadım anlatamamGözün aydın canım
Bende değiştirdim canım ama bundan memnunumBana da aynısını yaptı doktor
Dış gebelik şüphesi dedi önce
Ben doktoru değiştirdim
Buca kadin doğuma gidiyorum canım metmet bora bozgeyik diye doktor var çok kibar her sorun cevap verir ilgilenen bir doktorselam kızlar! izmirde olan var mı hangi hastaneye gidiyosunuz? doktorunuz kim?
Ben burda neleri yanlış yazi6orum bir bilsen canim millet benden alisiktiraProgestan yazcaktim
Tamam canım sagolBen kullanıyorum canım doktor bana itebildiğin kadar it içeri diye söyledi.gece yatarken kullan yada gün içinde kullanacaksan 2 3 saat yat dedi. Ben yatarken koyuyorum daha iyi oluyor. Zaten yatmazsan geri gelir ilaç
Merhaba canım ilk hamileliligimde de benden gelmişti bir kere sadece. dr a git usg den baksın kanama alanı var mi diye ? bir de önceden de kalan bir kan olabiliyor adetinden falan.Hanımlar benden böyle koyu sümük kıvamında rengi kahverengi akıntı geldi çok az şekilde..böyle olan bar mı nedir bu??
CANIM alttan muayene olmadım işteüstten de hiç birşey demedi kanama vs hususunda...Merhaba canım ilk hamileliligimde de benden gelmişti bir kere sadece. dr a git usg den baksın kanama alanı var mi diye ? bir de önceden de kalan bir kan olabiliyor adetinden falan.
Aynı yerde benim de var. Söyledim bir şey demedi hatta gülümsedi. Rahim büyüdüğü için herhalde diyorum oyle düşünmek istiyorumArkadaslar tek tarafli kasik agrisi olan var mi? Cok siddetli degil ama ara ara kasik agrim oluyor yani karnimin ortasi degil solu artiyor. Hic doktorunuza sordunuz mu? Ben henuz gitmedim, normal mi acaba baska yasayanlar var mi?
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinamin canım benim hepimizinki inş sağlıklı ve hayırlı evlat olrak gelir
Bende bugün gördüm keseyi hadi gözümüz aydınArkadaşlar doktordan geliyorum 5 haftalığım kese göründü çok şülür