Canım bı gün durup bigun yaptırmak gerekiyo pazartesi yaptirdiysan yarın yaptır bence canım hayırlısıyla güzel haberlerini alırız insallahYarin kalkabilirsem gideyim yaa cok merak ediyo insan deferini. Var mi sende belirti? Bende kasik agrisi ve gaz var bugun artis gosterdi. 21 subatta da leke gelmisti kahverengi
Canım bı gün durup bigun yaptırmak gerekiyo pazartesi yaptirdiysan yarın yaptır bence canım hayırlısıyla güzel haberlerini alırız insallah
Ben 2. sonucu beklerken cok kötü oldum. Yaptir rahatlarsin. Beklemek zor valla.Yarin kalkabilirsem gideyim yaa cok merak ediyo insan deferini. Var mi sende belirti? Bende kasik agrisi ve gaz var bugun artis gosterdi. 21 subatta da leke gelmisti kahverengi
Ben 2. sonucu beklerken cok kötü oldum. Yaptir rahatlarsin. Beklemek zor valla.
Bende de ayni belirtiler var canim. Ayrica gögüslerimde cok hassaslaştı.
Insallah hepimizin ki saglikli olur canim.Aynen goguslerde var daha bi dolgun sanki. Ayy insallah saglikla ilerler.
Benim doktorum bebeğe en rahat ulasmasi icin gobekten yapılması lazım demisti ben defalarca sordum kol ve bacaktan yapayim diye ama izin vermiyor göbek de cok acıyor hele gerilince offfBen henüz kollarimdan yapıyorum oksapar benimkide aciyo morardi kollar canım inşallah sağlıkla alırız kucagimiza canim
Ne iğnesi kullanıyorsunuz kızlar siz?Allah korusun ben kızımı bu ignelerle kucağıma aldım. Kan akisi hızlanınca bebek beslenip gelişiyor. Sadece biraz ağrılı olacak.karnımız gerilince çok aci veriyor benim ignem
Ben 3 düşük yasadim 7 haftalık 1 kez de 12 haftalik kalbi duran melegim var. Genetik testlerim temiz çıktı ama protein c ve s degerlerim yüksek çıktı. Bu da kisinin kanda pihtilasmaya yatkin oldugu anlamına geliyormuş bu nedenle her gun coraspin iciyorum ve hibor 5000 igne oluyorum kan sulandırıcı göbektenNe iğnesi kullanıyorsunuz kızlar siz?
Ama benim doktorum hiç öyle bişey soylemedi ben de göbekten yapayım ozaman sırayla yap dedi kol bacak göbek zaten hemen morardi çok agriyo daha ii olacaksa göbekten denerim canım bende sagolasinBenim doktorum bebeğe en rahat ulasmasi icin gobekten yapılması lazım demisti ben defalarca sordum kol ve bacaktan yapayim diye ama izin vermiyor göbek de cok acıyor hele gerilince offf
Aslinda özende gösteriyorum camasirimi degistiriyorum sirkeli su tavsiye etti doktorjel kullanırken hep kuru olmaya özen gösterin yoksa mahvediyor insani.
İnşallah. biz de kalp için haftaya salı gününü bekliyoruz.hayirli olsun hepimiz saglikla kucagumiza aliriz insallah.. bir iki hafta sonra gitmeyi dusunuyorum ben doktora gittikce insan endiseleniyor direk kalp atisini duyabikiriz imsallah
insallah saolun dunden sonra icim rahatladi iyice cok sukur
ben bunda daha gitmedim oglumda beta y baktirdiktan sonra 7. haftada gittim direk kalp atisini duydum.. 5. haftada fln gidince vajinal muayene yapiyorlar keseyi gorebilmek icin
Benim de 2013 dogumlu erkek var. Hesaba gore ikincisi 26.11.2018S.a kızlar bende yeni katıldım araniza 30 kasım doğumlu olucak ins 2013 doğumlu bir erkek çocuğum var
aminnnnn inşallahİnşallah hayırlısı ile duyarsınız kalp atışını canım
oy onun kalbini yesinlerr, hayırlısı ile dünyaya gelmek nasip olsun inşallah
Artık bende göbekten yapacağım kizlar ama nasıl yapılıyor onu bilmiyorum nerden yapcazI ilkbahar veNovember 22 kizlar bende hamileligim boyunca igne kullandim son ana kadar gobekten yaptim. Benim clexane di ignem. Daha once oksapar ve hiboruda kullanmistim ama onlarda dediginiz gibi morardi heryerim. Clexane kullanirken boyle bisey yasamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?