jel kullanırken hep kuru olmaya özen gösterin yoksa mahvediyor insani.Bende jelden dolayi kaşıntıdan ölücem sivilcelerde cikiyor ayrıca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jel kullanırken hep kuru olmaya özen gösterin yoksa mahvediyor insani.Bende jelden dolayi kaşıntıdan ölücem sivilcelerde cikiyor ayrıca
ben varıım canımKızlar kan da pıhtılaşma sorunu olmadanda kan sulandırıcı iğne kullanan varmı aramızda
Allahım bu erkek milleti öldürür insanı öok değil ya, bikere hamile kalıp doğurabilselerdi keşke. Görürdüm onları ozaman. Bulantılar geçicek, kendimize gelicez. Normal bi durum, çekicez geçicek inşaAllah.
bazen kanda pıhtılaşma olmasa bile düşük yapan ya da riski olan gebelere iğne ya da coraspin veriyorlar canım test yapmadan bebek daha iyi beslensin diyeCanım ya bende fazla giremiyorum
Bende kleksan diye bi iğne var ondan kullanıyorum dr pıhtılaşma tahlili yapmadan verdi sorun olur mu acaba
Tesekkur ederim canim ❤Hayırlı olsun canım. Ama nasıl anlatsam bu mide bulantısını bilemiyorum tarifi yo resmen Allah seni inandırsın herkes bebeğinin kalp atışını duyunca içi kıpır kıpır olur kimi ağlar sevinçten kimi havalara zıplar inan ona bile bişey hissedemedim şükrettim sadece o kadar duygusal tepkilerim sıfır şuan hamilelikle alakalı ya hayattan yaşamaktan soğudum resmen aynaya bile bakmıyorum saç sakal geziyorum
Bana da hemşire akşam 8 de dedi bende hep öyle kullanıyorum jeliGecmisler olsun canim. Benim hic kanamam olmadi igne olmadim bunun için. Kese etrafında hematom var yani kanama alanı ama disari kanamam hic olmadı. Simdi ben zaten pihtilasma nedeniyle her gun hibor 5000 igne oluyorum gobekten onu saat 7de yapıyorum okula gitmeden. Okuldan gelince aksam 6da coraspin ve folik asit içiyorum. Aksam 9da da crinon jeli uyguluyorum. Böyle bir siralama yaptim. Kimse beni jel icin bir saat konusunda uyarmadi yani
Ahh sorma ne hissettiğimi anlayabilse oda yeter bana. Ben yine 9 ay paşa paşa cocuğu taşırır doğururumda şu bulantılar beni isyan noktasına getirdi ondan normal değilimAllahım bu erkek milleti öldürür insanı öok değil ya, bikere hamile kalıp doğurabilselerdi keşke. Görürdüm onları ozaman. Bulantılar geçicek, kendimize gelicez. Normal bi durum, çekicez geçicek inşaAllah.
Bugun doktor bulantı için bi hap yazdıda 50 lira civarı. Kimi faydasını görmüş kimi görememiş. O yüzden kararsız kaldım yuzde yuz fayda eden bişey bulsam hiç düşünmeden 100 lirada olsa alcamTesekkur ederim canim ❤
Bulanti gercekten zordur anliyorum. Ama toparlan bir an once. Iyice birakma kendini
Aklımdasınız canım ama bu ara bebek ya da hamilelik kelimesini duyunca bulantılarım depreşiyor kusasım geliyor berbat bi psikolojideyim. Koyun can derdinde kasap et derdinde derler ya eşimde bana yakınlık göstermiyorsun yuzume bile bakmıyorsun diyo. Yahu ben kendimi unuttum senimi düşüncem
Allah kolaylık versin ben de ilk gebeliğimde çok çok çekmiştim durumunu tahmin edebiliyorum. tek tesellisi bu günlerinde geçeceğini bilmek.Ahh sorma ne hissettiğimi anlayabilse oda yeter bana. Ben yine 9 ay paşa paşa cocuğu taşırır doğururumda şu bulantılar beni isyan noktasına getirdi ondan normal değilim
Merhaba arkadaslar. Bu pazartesi kan tahlili yaptirdim 91 cikti. En son 24 subatta hamile kalmistim. Degerim sizce nasil?
Öylemi içim biraz rahatladı yarın kontrolüm var sorarım dr dabazen kanda pıhtılaşma olmasa bile düşük yapan ya da riski olan gebelere iğne ya da coraspin veriyorlar canım test yapmadan bebek daha iyi beslensin diye
Alıp sende dene istersen canim belki ise yarar. Insallah bulantilarin kisa sürer.Bugun doktor bulantı için bi hap yazdıda 50 lira civarı. Kimi faydasını görmüş kimi görememiş. O yüzden kararsız kaldım yuzde yuz fayda eden bişey bulsam hiç düşünmeden 100 lirada olsa alcam
Tebrik ederim canim. Degerin güzel. Önemli olan artması.24 şubat son adet tarihin mi canimMerhaba arkadaslar. Bu pazartesi kan tahlili yaptirdim 91 cikti. En son 24 subatta hamile kalmistim. Degerim sizce nasil?
Canım zencefil ve limon denedin mi bulantın için?Ahh sorma ne hissettiğimi anlayabilse oda yeter bana. Ben yine 9 ay paşa paşa cocuğu taşırır doğururumda şu bulantılar beni isyan noktasına getirdi ondan normal değilim
Ahh sorma ne hissettiğimi anlayabilse oda yeter bana. Ben yine 9 ay paşa paşa cocuğu taşırır doğururumda şu bulantılar beni isyan noktasına getirdi ondan normal değilim
Bende aynı dertten muzdaribim. Birşey yazıyorum kale alıp cvp veren yok oyüzden yazasım gelmiyor.Valla bi ara çok yazdımda başkalarının tartışma, polemik içeren msjları daha rağbet gördü :) zaten sonrasında bulantılar rahatsızlıklarım başladı. İnsanlar biraz daha kendi aralarında kaynaşsın tanışsın sayfa bi yerine otursun ondan sonra sağlığım yerine gelince tabiki dahil olacağım. İnsan ister istemez alınıyor yazdıklarına cevap alamayınca.