kesinlikle ben de oyleyim. dus almak normalde rahatlatır ama o bile zulüm geliyor zaten cok cabuk yoruluyorum dustaYaaaa canım benim inşallah en kısa zamanda toparlanırsın. Çok zor oluyormuş dimi ben kızımda mide bulantısı yaşamadım bunda da olmadı daha çok şükür. Ama aşırı uyku hali ve halsizlik var bende de. İçimden hiç bişey yapmak gelmiyor
Tebrik ederim canim. Degerin güzel. Önemli olan artması.24 şubat son adet tarihin mi canim
24 subat son adet tarihimDeger iyi de 24 subatta hamile kalmışımı anlamadım :S
normal normalBende bulantı yok kızlar ya normal mi bu durum??
maşallah diyelim hala bulantim yok kokuya hassasiyet var ama istahim normal bebeğim de gayet sağlıklı cok sukurnormal normalgenelde 7. haftadan sonra kalp atisi baslayinca oluyor bulanti ama belli olmaz kimisinde cok bulanti oluyor kimisinde olmaz
aman masallah diyelim benim oglumda pek olmadi sabahlari oluyordu ac oldugum icin oda bisey yedirmiyordu ama oyle asiri bi bulanti sikayetim olmuyordu ama nr zaman oh bugun bulanmiyo desem hemen ertesinde daha cok bulaniyodumaşallah diyelim hala bulantim yok kokuya hassasiyet var ama istahim normal bebeğim de gayet sağlıklı cok sukur
Bende yeni basladimda canım tedirgin oldum birşey olurmu diyeben varıım canım
Ya hiç olmayınca da insan bı tuhaf hissediyor kendini ne bileyimnormal normalgenelde 7. haftadan sonra kalp atisi baslayinca oluyor bulanti ama belli olmaz kimisinde cok bulanti oluyor kimisinde olmaz
Allah korusun ben kızımı bu ignelerle kucağıma aldım. Kan akisi hızlanınca bebek beslenip gelişiyor. Sadece biraz ağrılı olacak.karnımız gerilince çok aci veriyor benim ignemBende yeni basladimda canım tedirgin oldum birşey olurmu diye
Ayniyiz seninle canim.Evet son adet tarihim. Insallah artar
Simdi eşim sordu bana bulantin yok mu diye.Bende bulantı yok kızlar ya normal mi bu durum??
Ben henüz kollarimdan yapıyorum oksapar benimkide aciyo morardi kollar canım inşallah sağlıkla alırız kucagimiza canimAllah korusun ben kızımı bu ignelerle kucağıma aldım. Kan akisi hızlanınca bebek beslenip gelişiyor. Sadece biraz ağrılı olacak.karnımız gerilince çok aci veriyor benim ignem
Ayniyiz seninle canim.
Kuzum ben tup bebek tedavisi gordum. Cuma 61 cikti. Pazartesi de 170 di. Degerlere çok takilmayin diyorlar. Onemli olan artişın olmasi canimAa gercekten mi? senin kanda degerin kac cikti peki
Kuzum ben tup bebek tedavisi gordum. Cuma 61 cikti. Pazartesi de 170 di. Degerlere çok takilmayin diyorlar. Onemli olan artişın olmasi canim
Allah kolaylık versin. Belki işe yarar yaa neden olmasın. Birkaç saat bile rahatlamak iyi gelebilir.Bugun doktor bulantı için bi hap yazdıda 50 lira civarı. Kimi faydasını görmüş kimi görememiş. O yüzden kararsız kaldım yuzde yuz fayda eden bişey bulsam hiç düşünmeden 100 lirada olsa alcam
Beklemek istemiyorsan yarin yaptirabilirsin canim. En az %60 artış olması lazimmiş.Bende pazartesi 91 cikti. Yarin mi yaptirsaam yokca cyma sabah mi. Cunku ilkini sabah yaptirdim ya yakin saatlerde yaptirin deniyo. Peki bi daha kan vercek misin
Allah kolaylık versin canimkesinlikle ben de oyleyim. dus almak normalde rahatlatır ama o bile zulüm geliyor zaten cok cabuk yoruluyorum dusta
Beklemek istemiyorsan yarin yaptirabilirsin canim. En az %60 artış olması lazimmiş.
Benden bir daha istemedi doktorum. 9 nisana randevu verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?