2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kesinlikle ben de oyleyim. dus almak normalde rahatlatır ama o bile zulüm geliyor zaten cok cabuk yoruluyorum dusta

normal normal genelde 7. haftadan sonra kalp atisi baslayinca oluyor bulanti ama belli olmaz kimisinde cok bulanti oluyor kimisinde olmaz
maşallah diyelim hala bulantim yok kokuya hassasiyet var ama istahim normal bebeğim de gayet sağlıklı cok sukur

maşallah diyelim hala bulantim yok kokuya hassasiyet var ama istahim normal bebeğim de gayet sağlıklı cok sukur
aman masallah diyelim benim oglumda pek olmadi sabahlari oluyordu ac oldugum icin oda bisey yedirmiyordu ama oyle asiri bi bulanti sikayetim olmuyordu ama nr zaman oh bugun bulanmiyo desem hemen ertesinde daha cok bulaniyodu

bence hamileliği bulantısız geçirmek bi lütuf kıymetini bilmek gerek. benim arkadaşım şu an 11. haftasında ve perişan durumda sürekli serum hiyo

Bende yeni basladimda canım tedirgin oldum birşey olurmu diye
Allah korusun ben kızımı bu ignelerle kucağıma aldım. Kan akisi hızlanınca bebek beslenip gelişiyor. Sadece biraz ağrılı olacak.karnımız gerilince çok aci veriyor benim ignem

Allah korusun ben kızımı bu ignelerle kucağıma aldım. Kan akisi hızlanınca bebek beslenip gelişiyor. Sadece biraz ağrılı olacak.karnımız gerilince çok aci veriyor benim ignem
Ben henüz kollarimdan yapıyorum oksapar benimkide aciyo morardi kollar canım inşallah sağlıkla alırız kucagimiza canim

Kuzum ben tup bebek tedavisi gordum. Cuma 61 cikti. Pazartesi de 170 di. Degerlere çok takilmayin diyorlar. Onemli olan artişın olmasi canim

Bende pazartesi 91 cikti. Yarin mi yaptirsaam yokca cyma sabah mi. Cunku ilkini sabah yaptirdim ya yakin saatlerde yaptirin deniyo. Peki bi daha kan vercek misin

Bugun doktor bulantı için bi hap yazdıda 50 lira civarı. Kimi faydasını görmüş kimi görememiş. O yüzden kararsız kaldım yuzde yuz fayda eden bişey bulsam hiç düşünmeden 100 lirada olsa alcam
Allah kolaylık versin. Belki işe yarar yaa neden olmasın. Birkaç saat bile rahatlamak iyi gelebilir.

Bende pazartesi 91 cikti. Yarin mi yaptirsaam yokca cyma sabah mi. Cunku ilkini sabah yaptirdim ya yakin saatlerde yaptirin deniyo. Peki bi daha kan vercek misin
Beklemek istemiyorsan yarin yaptirabilirsin canim. En az %60 artış olması lazimmiş.
Benden bir daha istemedi doktorum. 9 nisana randevu verdi.

Beklemek istemiyorsan yarin yaptirabilirsin canim. En az %60 artış olması lazimmiş.
Benden bir daha istemedi doktorum. 9 nisana randevu verdi.

Yarin kalkabilirsem gideyim yaa cok merak ediyo insan deferini. Var mi sende belirti? Bende kasik agrisi ve gaz var bugun artis gosterdi. 21 subatta da leke gelmisti kahverengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…