• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yarin kalkabilirsem gideyim yaa cok merak ediyo insan deferini. Var mi sende belirti? Bende kasik agrisi ve gaz var bugun artis gosterdi. 21 subatta da leke gelmisti kahverengi
Canım bı gün durup bigun yaptırmak gerekiyo pazartesi yaptirdiysan yarın yaptır bence canım hayırlısıyla güzel haberlerini alırız insallah

Yarin kalkabilirsem gideyim yaa cok merak ediyo insan deferini. Var mi sende belirti? Bende kasik agrisi ve gaz var bugun artis gosterdi. 21 subatta da leke gelmisti kahverengi
Ben 2. sonucu beklerken cok kötü oldum. Yaptir rahatlarsin. Beklemek zor valla.
Bende de ayni belirtiler var canim. Ayrica gögüslerimde cok hassaslaştı.

Ben henüz kollarimdan yapıyorum oksapar benimkide aciyo morardi kollar canım inşallah sağlıkla alırız kucagimiza canim
Benim doktorum bebeğe en rahat ulasmasi icin gobekten yapılması lazım demisti ben defalarca sordum kol ve bacaktan yapayim diye ama izin vermiyor göbek de cok acıyor hele gerilince offf

Ben de çözemedim bulanti işini ya kraker diyorlar suan yazınca bile fena oldum. Su bile fazla geliyor sürekli elim ağzımda

Ne iğnesi kullanıyorsunuz kızlar siz?
Ben 3 düşük yasadim 7 haftalık 1 kez de 12 haftalik kalbi duran melegim var. Genetik testlerim temiz çıktı ama protein c ve s degerlerim yüksek çıktı. Bu da kisinin kanda pihtilasmaya yatkin oldugu anlamına geliyormuş bu nedenle her gun coraspin iciyorum ve hibor 5000 igne oluyorum kan sulandırıcı göbekten

Benim doktorum bebeğe en rahat ulasmasi icin gobekten yapılması lazım demisti ben defalarca sordum kol ve bacaktan yapayim diye ama izin vermiyor göbek de cok acıyor hele gerilince offf
Ama benim doktorum hiç öyle bişey soylemedi ben de göbekten yapayım ozaman sırayla yap dedi kol bacak göbek zaten hemen morardi çok agriyo daha ii olacaksa göbekten denerim canım bende sagolasin

hayirli olsun hepimiz saglikla kucagumiza aliriz insallah.. bir iki hafta sonra gitmeyi dusunuyorum ben doktora gittikce insan endiseleniyor direk kalp atisini duyabikiriz imsallah
insallah saolun dunden sonra icim rahatladi iyice cok sukur

ben bunda daha gitmedim oglumda beta y baktirdiktan sonra 7. haftada gittim direk kalp atisini duydum.. 5. haftada fln gidince vajinal muayene yapiyorlar keseyi gorebilmek icin
İnşallah. biz de kalp için haftaya salı gününü bekliyoruz.

Kalp atışını gördükten sonra doktorum bana 1 ay sonra görüşelim dedi
6 haftalıkken gittim
Şimdi bir daha gittiğimde 10 haftayı geçmiş olacak
Arada yaptıracağım bir şey yok sanırım
Toksoplazma testlerim falan yapıldı

I ilkbahar ve November 22 November 22 kizlar bende hamileligim boyunca igne kullandim son ana kadar gobekten yaptim. Benim clexane di ignem. Daha once oksapar ve hiboruda kullanmistim ama onlarda dediginiz gibi morardi heryerim. Clexane kullanirken boyle bisey yasamadim.
Artık bende göbekten yapacağım kizlar ama nasıl yapılıyor onu bilmiyorum nerden yapcaz

Hayırlı sabahlar arkadaşlar,dün kontrole gittim kalp atışını duyduk elhamdulillah fakat doktorum çorapsan başlattı,kalp atımını ekranda gördük sesimi de dinledik telaştan soramadım,çorapsan kullanan var mı aramızda ve doktorumuz neden verdi acaba?

Back