- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Kızlar bugün randevum var keseyi gorcez inşallah dua edin lütfen
Guzel haberlerinizi alalim insallah kizlarBen de bugün gidiyorum canım ınşallah keseyi görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün randevum var keseyi gorcez inşallah dua edin lütfen
Guzel haberlerinizi alalim insallah kizlarBen de bugün gidiyorum canım ınşallah keseyi görürüz
Zamanla morarma azalıyor :) hemşirenin ilk vurduğu yer hala mor sanırım vurdukça el alışıyo morarma da azalıyor..morlukların üzerine tekrar iğne yapmayın..Bende bugün ilk yaptım göbekten sağolsun kızların yardımıyla ama morarcak gibi gözüküyor
Aynen hep yatıyım hic kalkmiyim isyerinde zamanngecmiyorAyrılmak çare değil ki Bugünler elbet 1-2 ay içinde geçecek, o zaman da pişman olacaksın. Evde vakit geçmeyecek bu sefer de. Hem kazandığın para ile de yavrun için bir şeyler yaparsın. Bence de dayan, iş bulmak hiç kolay değil
Keşke rapor verseler sabah yataktan çok zor kalkıyorum, eşim yataktan kazıyor beni resmen eve gider gitmez yatıyorum, bütün gün eve gidip yatağa girme hayaliyle yaşıyorum resmen :)
Amin canım inşallah kaç oldu şimdi senin benim 5+1Ben de bugün gidiyorum canım ınşallah keseyi görürüz
Amin canım insallahGuzel haberlerinizi alalim insallah kizlar
Korkarakta olsa yaptım canım tesekkurlerSıkıntı yaparsan sağlık ocağında vurdurabilirsin hem gösterirler nasıl olcağını :)
Ben kullaniyorum.Kızlar kan da pıhtılaşma sorunu olmadanda kan sulandırıcı iğne kullanan varmı aramızda
Benim de cok morariyor. Kizariyor kasiniyor bazen aciyor. Koldan mi vurdursam diyorum. Saglik ocaginda yapiyorlar. Ama dr a sormam lazim. Gobek daha iyi galibaBende clexane 0.4 kullaniyorum gobekten yapiyorum. Ama arada morariyor. Tenim hassas biraz. Ondan olabilir mi ?
Benim de 5+3 canım aynı diyebirizAmin canım inşallah kaç oldu şimdi senin benim 5+1
Evet, daha önceden yapılmış olan kan tahlilleri ile giderseniz ona göre ilaç veriyorlar eğer eksiklik varsa. 16. Haftada kullanmak için D vitamini ve kan ilacı verdiler. 5. Ayda da tetsnoz aşısı için gel dediler. (Ama daha öncesinden bebeğin hareketini hissederseniz o zaman gitmeliymisiz)Bugün sağlık ocağından aradılar gebelik var değil mi diye ben hiç gitmedim ama eşimle beraber kan tahlilleriyle bildirmemiz gerekiyormuş
Canım bazen randevu almayinca Dr. Yeteri kadar vakit ayırmaya biliyor istersen gitmeden önce bı ara senin için özel vakit ayarlanirsa daha iyi olur akşama inşallah güzel haberle gelirizBenim de 5+3 canım aynı diyebiriz
Ben özele gidcem ama randevu almadım canım sorun olmaz dimi önceden randevu alma falan
İnşaallah canım tamamCanım bazen randevu almayinca Dr. Yeteri kadar vakit ayırmaya biliyor istersen gitmeden önce bı ara senin için özel vakit ayarlanirsa daha iyi olur akşama inşallah güzel haberle geliriz
İnşallah birşey olmaz canım bende daha önceki kötü deneyimlerimden dolayı tedirginim benimde kanamam olmuştu kaybettim ama bı çok arkadaşım 3-4 ay kanaması fazla bir şekilde olsada gayet sağlıklı doğum yaptılar herşey nasip tabiki ama Allah'ın izniyle geçer kanama herşeyin yolunda olmasida güzel bı haber7+2 'de yani dün kontrolüm vardı.
Kese, kalp atışı, amniyo sıvı her şey güzel.
Ama malesef plasenta arkasından servikse yani rahim agzina inen kanama gördük. Benim çamaşırıma gelen bir kanama yok ama.
Doktorum da clexanea devam etmem,kendimi yormamam dışında bir şey demedi. Clexane olmasaydı bu bebek düşerdi dedi ve 4 hafta sonra görüşelim dedi.
Dünden beri şaşkınım. Uzuleyim mi endiseleneyim mi bilmiyorum.
Asıl ben dua istiyorum.
İyiyim ben de çok şükür gün geçirmeye çalılıyorum :))iyiyim sukur ben sen nasilsin
Geçmiş olsun canımböyle bir risk varsa 4 hafta sonraya çok değilmi7+2 'de yani dün kontrolüm vardı.
Kese, kalp atışı, amniyo sıvı her şey güzel.
Ama malesef plasenta arkasından servikse yani rahim agzina inen kanama gördük. Benim çamaşırıma gelen bir kanama yok ama.
Doktorum da clexanea devam etmem,kendimi yormamam dışında bir şey demedi. Clexane olmasaydı bu bebek düşerdi dedi ve 4 hafta sonra görüşelim dedi.
Dünden beri şaşkınım. Uzuleyim mi endiseleneyim mi bilmiyorum.
Asıl ben dua istiyorum.
Gözün aymis cnm masallah böyle devam eder inşallahkızlar Allah ıma bin şükürler olsun bebek gözüktü bu gün gittik buca kdın doguma gittik ama ultroson eskiymiş diye kalp atısını dinlemeyedim ama bebek gözüktü cok şükür
tam 7 mm olmus bebek 6+2 günlükmüş
kese nin mm söylemedi ama ulturoson eski oldugundan ksesenin mm baktım ama anlamadım valla cok sevindim kızlar yaaaa
anlatamam size