• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Artık bende göbekten yapacağım kizlar ama nasıl yapılıyor onu bilmiyorum nerden yapcaz
Ben de iğne vuruluyorum canım..göbek deliğinin 5 cm kadar uzağında sağ veya sol tarafında derini iki parmağınla tut bi boğum oluştur..iğneyi bu kısma dik bir şekilde sok ve enjekte işlemi bitene kadar bu kıvrımı bırakma..iğneyi hızlıca çıkardıktan sonra kıvrımı da bırak..iğneden sonra ovuşturma morarma yapıyormuş..zamanla daha kolay oluyo..bu arada kollarından da vurulabilirsin ama bir kişi daha gerekli yardımcı olmak için..kollarında da omuz ile dirsek arasında yumuşak kısmında aynı şekilde kıvrım oluşturup vurulabilirsin :)

Ben de iğne vuruluyorum canım..göbek deliğinin 5 cm kadar uzağında sağ veya sol tarafında derini iki parmağınla tut bi boğum oluştur..iğneyi bu kısma dik bir şekilde sok ve enjekte işlemi bitene kadar bu kıvrımı bırakma..iğneyi hızlıca çıkardıktan sonra kıvrımı da bırak..iğneden sonra ovuşturma morarma yapıyormuş..zamanla daha kolay oluyo..bu arada kollarından da vurulabilirsin ama bir kişi daha gerekli yardımcı olmak için..kollarında da omuz ile dirsek arasında yumuşak kısmında aynı şekilde kıvrım oluşturup vurulabilirsin :)
Teşekkür ederim deniycem şimdi inşallah yaparım

Kizlar gunaydin ben simdi tup bebek doktorumdan sonra baska bir doktor araştırıyorum yuksek riskli doktoruna mi gitmek mantıklı yoksa normal kadin dogum 8.haftadayim

I ilkbahar ve @November 22 kizlar bende hamileligim boyunca igne kullandim son ana kadar gobekten yaptim. Benim clexane di ignem. Daha once oksapar ve hiboruda kullanmistim ama onlarda dediginiz gibi morardi heryerim. Clexane kullanirken boyle bisey yasamadim.
Bende clexane 0.4 kullaniyorum gobekten yapiyorum. Ama arada morariyor. Tenim hassas biraz. Ondan olabilir mi ?

Kızlar ben aşşırı halsizlik yaşıyorum, ayakta azıcık dursam bütün dermanım kesiliyor resmen. İş yerinde çok zorlanıyorum :( böyle olup da bir çare bulan var mı hiç? Doktorun vereceği vitamin ilaçları çare oluyor mu? Resmen kafayı yiyeceğim şu durumdan dolayı:( geçsin artık

Kızlar ben aşşırı halsizlik yaşıyorum, ayakta azıcık dursam bütün dermanım kesiliyor resmen. İş yerinde çok zorlanıyorum :KK43: böyle olup da bir çare bulan var mı hiç? Doktorun vereceği vitamin ilaçları çare oluyor mu? Resmen kafayı yiyeceğim şu durumdan dolayı:KK43: geçsin artık
bende iş yerinde sürekli oturuyorum ama yoruluyorum hiçbişey yapasım gelmiyor işi bırakasım geliyor herkes azıcık dayan diyor:bicak:

bende iş yerinde sürekli oturuyorum ama yoruluyorum hiçbişey yapasım gelmiyor işi bırakasım geliyor herkes azıcık dayan diyor:bicak:

Ayrılmak çare değil ki :( Bugünler elbet 1-2 ay içinde geçecek, o zaman da pişman olacaksın. Evde vakit geçmeyecek bu sefer de. Hem kazandığın para ile de yavrun için bir şeyler yaparsın. Bence de dayan, iş bulmak hiç kolay değil :(

Keşke rapor verseler :( sabah yataktan çok zor kalkıyorum, eşim yataktan kazıyor beni resmen :KK42: eve gider gitmez yatıyorum, bütün gün eve gidip yatağa girme hayaliyle yaşıyorum resmen :)

Kızlar ben aşşırı halsizlik yaşıyorum, ayakta azıcık dursam bütün dermanım kesiliyor resmen. İş yerinde çok zorlanıyorum :KK43: böyle olup da bir çare bulan var mı hiç? Doktorun vereceği vitamin ilaçları çare oluyor mu? Resmen kafayı yiyeceğim şu durumdan dolayı:KK43: geçsin artık
Benimde akşam 7den sonra başlıyor o halsizlik uyku hali:110:

Back