Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım öncelikle hayırlı olsun herşey yolunda merak etme genelde herkese veriyor zaten rutin oldu kan sulandırıcıCoraspin yazıcaktım
Ben de iğne vuruluyorum canım..göbek deliğinin 5 cm kadar uzağında sağ veya sol tarafında derini iki parmağınla tut bi boğum oluştur..iğneyi bu kısma dik bir şekilde sok ve enjekte işlemi bitene kadar bu kıvrımı bırakma..iğneyi hızlıca çıkardıktan sonra kıvrımı da bırak..iğneden sonra ovuşturma morarma yapıyormuş..zamanla daha kolay oluyo..bu arada kollarından da vurulabilirsin ama bir kişi daha gerekli yardımcı olmak için..kollarında da omuz ile dirsek arasında yumuşak kısmında aynı şekilde kıvrım oluşturup vurulabilirsin :)Artık bende göbekten yapacağım kizlar ama nasıl yapılıyor onu bilmiyorum nerden yapcaz
Teşekkür ederim deniycem şimdi inşallah yaparımBen de iğne vuruluyorum canım..göbek deliğinin 5 cm kadar uzağında sağ veya sol tarafında derini iki parmağınla tut bi boğum oluştur..iğneyi bu kısma dik bir şekilde sok ve enjekte işlemi bitene kadar bu kıvrımı bırakma..iğneyi hızlıca çıkardıktan sonra kıvrımı da bırak..iğneden sonra ovuşturma morarma yapıyormuş..zamanla daha kolay oluyo..bu arada kollarından da vurulabilirsin ama bir kişi daha gerekli yardımcı olmak için..kollarında da omuz ile dirsek arasında yumuşak kısmında aynı şekilde kıvrım oluşturup vurulabilirsin :)
Bende clexane 0.4 kullaniyorum gobekten yapiyorum. Ama arada morariyor. Tenim hassas biraz. Ondan olabilir mi ?I ilkbahar ve @November 22 kizlar bende hamileligim boyunca igne kullandim son ana kadar gobekten yaptim. Benim clexane di ignem. Daha once oksapar ve hiboruda kullanmistim ama onlarda dediginiz gibi morardi heryerim. Clexane kullanirken boyle bisey yasamadim.
Bende bugün ilk yaptım göbekten sağolsun kızların yardımıyla ama morarcak gibi gözüküyorBende clexane 0.4 kullaniyorum gobekten yapiyorum. Ama arada morariyor. Tenim hassas biraz. Ondan olabilir mi ?
Şifa olsun canim. Benim bazen morariyor. Hassas bir bolge ondan sanirim.Bende bugün ilk yaptım göbekten sağolsun kızların yardımıyla ama morarcak gibi gözüküyor
Demekki hassas ciltlerde morariyor bebislerimiz için herşeyi insallah sağlıcakla kucagimiza alirizBende bugün ilk yaptım göbekten sağolsun kızların yardımıyla ama morarcak gibi gözüküyor
Amin canim insallah. Her seyi yapariz onlar icin.Demekki hassas ciltlerde morariyor bebislerimiz için herşeyi insallah sağlıcakla kucagimiza aliriz
bende iş yerinde sürekli oturuyorum ama yoruluyorum hiçbişey yapasım gelmiyor işi bırakasım geliyor herkes azıcık dayan diyorKızlar ben aşşırı halsizlik yaşıyorum, ayakta azıcık dursam bütün dermanım kesiliyor resmen. İş yerinde çok zorlanıyorum böyle olup da bir çare bulan var mı hiç? Doktorun vereceği vitamin ilaçları çare oluyor mu? Resmen kafayı yiyeceğim şu durumdan dolayı geçsin artık
bende iş yerinde sürekli oturuyorum ama yoruluyorum hiçbişey yapasım gelmiyor işi bırakasım geliyor herkes azıcık dayan diyor
Gobek deliginin dort bes parmak yanlarindan demisti doktorum. Sirayla yap bi sol bi sag diye. Gobegim buyudukce dahada yanlara kaydim tabiArtık bende göbekten yapacağım kizlar ama nasıl yapılıyor onu bilmiyorum nerden yapcaz
Olabilir canim. Benim digerlerinde her vurdugum yer belli oluyordu nerdeyseBende clexane 0.4 kullaniyorum gobekten yapiyorum. Ama arada morariyor. Tenim hassas biraz. Ondan olabilir mi ?
Benimde akşam 7den sonra başlıyor o halsizlik uyku haliKızlar ben aşşırı halsizlik yaşıyorum, ayakta azıcık dursam bütün dermanım kesiliyor resmen. İş yerinde çok zorlanıyorum böyle olup da bir çare bulan var mı hiç? Doktorun vereceği vitamin ilaçları çare oluyor mu? Resmen kafayı yiyeceğim şu durumdan dolayı geçsin artık
Tamam canım çok teşekkür ederimGobek deliginin dort bes parmak yanlarindan demisti doktorum. Sirayla yap bi sol bi sag diye. Gobegim buyudukce dahada yanlara kaydim tabi
Ben de bugün gidiyorum canım ınşallah keseyi görürüzKızlar bugün randevum var keseyi gorcez inşallah dua edin lütfen
Sıkıntı yaparsan sağlık ocağında vurdurabilirsin hem gösterirler nasıl olcağını :)Teşekkür ederim deniycem şimdi inşallah yaparım