• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaslar bisey merak ediyorum ilk muayenenize gittginizde kese olusumuna bakmak icin kac gunluktunuz ve alttan mi muayene edildi? Yardimci olurmusunuz?

Ben sata gore 4+5 tim. Ustten ultrasonla baktı belkobelki goremeyiz dedi ama gördü. 7.5-8.00 mm mis. Keseye gore 5+3 dedi

Sagol canim hepimizin hayirli ve saglikla olsun insallah.
Gunde 3 estrofem ,1 coraspin, folbiol, clexane, 2 defa cronine jel kullaniyorum. Haftada bir pruluton depot igne.
Agri sizi fazla yok. Bulanti hissi midede nahosluk basladi 2 gundur
İkiz gebelikte erken başlıyormuş bulantı. İnşallah çok sıkıntı yaratmadan atlatirsin.

Merhaba arkadaşlar kanaması sıkıntısı olan arkadaşlara geçmiş olsun, kalp atımını duyan keseyi görenlere de hayırlı olsun Allahım korusun miniklerimizi, ben de iki gündür stresliydim sabah da crinon jel yaparken hafif pembe bir süprüntü geldi çok korktum acil kliniğe gittim şükür kesemizi gördük,Allahıma şükürler olsun , benim de tüp bebek hesaplamam yanlışmış 4+6 haftalikmis bebeğimiz, annelik sürekli bir kalp çarpıntısı zor ama değer tüm güzellikler için

Selam arkadaşlar ben de 8+4 üm. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Ben şimdiden gerekli eşyalara bakmaya başladım (;

Valla bi ara çok yazdımda başkalarının tartışma, polemik içeren msjları daha rağbet gördü :) zaten sonrasında bulantılar rahatsızlıklarım başladı. İnsanlar biraz daha kendi aralarında kaynaşsın tanışsın sayfa bi yerine otursun ondan sonra sağlığım yerine gelince tabiki dahil olacağım. İnsan ister istemez alınıyor yazdıklarına cevap alamayınca.
Canım ya bende fazla giremiyorum :KK51:

Insallah canim ben de riskli gebelik uzmanina gidiyorum. Kizimda da ona gitmiştim yine aynı ilaçları aldim. Coraspini 32ye kadar igneyi dogumdan 1 gun evvele kadar kullandirtti bana

Bende kleksan diye bi iğne var ondan kullanıyorum dr pıhtılaşma tahlili yapmadan verdi sorun olur mu acaba

Aynı tarihteyiz insallah bir sikinti olmadan aliriz bebislerimiz kucagimiza duydunmu miniginin kalp atışını
Gecen hafta ogrendim yeni baslamisti kalp atisi tatlim bu hafta tam duyariz dedi doktorum siz duydunuz mu insallah hayirla saglikla devam edip kucagimizs aliriz canim biz ve bizim gibi bekleyen herkes

Bende kleksan diye bi iğne var ondan kullanıyorum dr pıhtılaşma tahlili yapmadan verdi sorun olur mu acaba[/QUOTE]

Neye göre verdi canım iğneyi? Ben erken doğum yaptım kızımda yüksek tansiyona bağlı. Pıhtılaşma varmı diye tahlil verdim çıkmadı ama yüksek tansiyona bağlı erken doğum yaptığım için corasprine başlattı tedbir amaçlı.

Ben yeni dahil oldum canim. Yeni hamileyim :KK66: Gecmis olsun insallah hemen toparlanirsin.
Hayırlı olsun canım. Ama nasıl anlatsam bu mide bulantısını bilemiyorum tarifi yo resmen :( Allah seni inandırsın herkes bebeğinin kalp atışını duyunca içi kıpır kıpır olur kimi ağlar sevinçten kimi havalara zıplar inan ona bile bişey hissedemedim şükrettim sadece o kadar duygusal tepkilerim sıfır şuan hamilelikle alakalı ya hayattan yaşamaktan soğudum resmen aynaya bile bakmıyorum saç sakal geziyorum :(

Canım sen liste hazırlayacaktın galiba yanlış hatırlamıyorsam
Aklımdasınız canım ama bu ara bebek ya da hamilelik kelimesini duyunca bulantılarım depreşiyor kusasım geliyor berbat bi psikolojideyim. Koyun can derdinde kasap et derdinde derler ya eşimde bana yakınlık göstermiyorsun yuzume bile bakmıyorsun diyo. Yahu ben kendimi unuttum senimi düşüncem:KK43:

Gecen hafta ogrendim yeni baslamisti kalp atisi tatlim bu hafta tam duyariz dedi doktorum siz duydunuz mu insallah hayirla saglikla devam edip kucagimizs aliriz canim biz ve bizim gibi bekleyen herkes
Anladim benim ki tup bebek duyduk cok sukur insallah sizede nasip olsun duymak saglikla alalim en büyük temennimiz

Aklımdasınız canım ama bu ara bebek ya da hamilelik kelimesini duyunca bulantılarım depreşiyor kusasım geliyor berbat bi psikolojideyim. Koyun can derdinde kasap et derdinde derler ya eşimde bana yakınlık göstermiyorsun yuzume bile bakmıyorsun diyo. Yahu ben kendimi unuttum senimi düşüncem:KK43:

Canım çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabır :(

Canım çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabır :(

Allahım bu erkek milleti öldürür insanı öok değil ya, bikere hamile kalıp doğurabilselerdi keşke. Görürdüm onları ozaman. Bulantılar geçicek, kendimize gelicez. Normal bi durum, çekicez geçicek inşaAllah.

Back