2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bana da verdiler cronine 3 gün kullandım sonra doktorumu değiştirdim o bıraktırdı

Ben hic sormadim siz sordunuz mu doktora? Kagidimda da yazmıyor ama hizli attığını söylemişti. Ilk gebeligimdeki bilgime göre kiz bebeklerde kalp atışı daha fazla oluyordu
bende oyle okudumda canim pek inanmiyorum yaa o soylemlere dojtorum kap atisini dinlerken olcup soyluyor canim bide ultrason kagidindada yaziyor benim saniyesi falan

Ben bazen içeri yerleştirirken zorlanıyorum canım yanıyor. Son 1 ayım kaldı ondan sonra bırakıcam kullanmayı.

34 saat ders?meslek öğretmeni misin canım?allah kolaylık versin 34 saat çok fazla yorucu .

34 saat ders?meslek öğretmeni misin canım?allah kolaylık versin 34 saat çok fazla yorucu .
Din kültürü ogretmeniyim canım. İlk dönem 30 saatti onda bile zorlanıyordum ikinci dönem istemediğim halde 4 saat kurs açmaya zorladı sağolsun mudurum

Merhaba kızlar bende nasip olursa inşallah kasım annesi olucam adetime 1 gün varken beta hcg 497 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 1017 çıktı :) perşembe günü doktora gidicem adetim geçeli 8 gün falan olucak keseyi görebilir miyiz sizce

Ben de aynı şekilde öğretmenim..sadece 12 lere giriyorum ve hafta sonları kurs..bşr de tenefüste sürekli soru çözümü tuvalete zor gidiyorum..bugünde kursum vardı mesela ve kasıklarımda hafif batmalar var..yoruluyorum haliyle..bilmiyorum ki bu dönem nasıl geçecek..bebişimi herşey den çok düşünüyorum..o yüzden bir yolunu bulmam, yorulmadan ders anlatmam lazım..zira bir dakika derste oturduğumu bilmem..

Ben de çalışıyorum kızlar. Üniversitede öğretim üyesiyim. Haftalık 20 saat dersim var ve ciddi hazırlık yapmak gerekiyor. Ders anlattığım süre boyunca ayaktayım çünkü branşım gereği sürekli tahtayı kullanıyorum. Bunun yanısıra git gel 200 km araç kullanıyorum. Çünkü çalıştığım yerden farklı bir ilde oturuyorum. İki il birbirine yakın allahtan. Hergün 2 saat yol yapmış oluyorum toplamda. Sanki istanbuldaymışım gibi düşünüyorum ahlanıp vahlanmaya başlayınca :) Bir de bizim fakültemizde haftasonları da sınav oluyor. Bu hafta vizelerimiz başladı mesela ve bugun de sabah 9 sınavına yetişmek için 7.30 da yola çıktım. Sağolsun bugün eşim getirip götürdü beni. Yoruluyorum ama çok şükür daha idare edemeyecek gibi değilim. İnşallah hepimizin gücü kuvveti yerinde olur gebeliğimiz boyunca.

Allaha emanetler kızlar .Ben de sinif ogretmeniyim 47 kisi ile 1.sınıf okutuyorum. Derste degil tenefuste bile ayaktayim haftada çift nöbet. 23 nisan icin dans calistiriyorum bir de. Yani dinlenmek yok eve de gelince 3 yaşında yaramaz kuzu kapida hazir asker gibi bekliyor. Inanin haftada en az 3 4 okuldan gelir gelmez yemek dahi yemeden sirt cantami takip üstümü giyip ya parka ya kapali oyun alanina götürüyorum. Demem o ki hersey bizim icin. Ilk gebeligimde de hic nazlanmadım ben. Beslenmeye dikkat morali yüksek tut gerisi Allaha emanet. Yoksa atalarımız tarlalarda çalışırken hamileymiş bizlere

Mrb cnm ben adetim 7gun geçince gitmistim keseyi gorduksende görürsün heralde

Benim de geçen hafta başladı şimdi daha iyiyim. Ballı limonlu ıhlamur içtim o iyi geldi.
Aaaa bak onu yapabilirim çok teşekkürler. Burnumda peçeteyle geziyorum valla. Arkadaşlarım da doktora gitme bişiy vermez dediler. Bir de merak ettiğim bişiy var ateş çıkarsa parol içebiliyor muyduk?

Ama atalarımız iyi beslenmişler hormon azmış ya da hiç yokmuş. Keşke biz de onlar kadar güçlü ve dirayetli olabilsek.

Ama atalarımız iyi beslenmişler hormon azmış ya da hiç yokmuş. Keşke biz de onlar kadar güçlü ve dirayetli olabilsek.
haklisin. ben korkumdan ev isi bile yapmıyorum esim sağolsun yapıyor. eskiden tüp bebek mi vardı mesela. ben tup bebekle hamile kaldım tedavi aldığım.hastane tıklım.tıklım dolu o kadar problemli insan var ki Allah yardımcıları olsun

Din kültürü ogretmeniyim canım. İlk dönem 30 saatti onda bile zorlanıyordum ikinci dönem istemediğim halde 4 saat kurs açmaya zorladı sağolsun mudurum
Allah kolaylık versin canım ben de lisede çalışıyorum,haftasonu 8 saat kursum var haftaiçi de 22 saat,kursu bırakmayı düşünüyorum,bakalım hayırlısı.

Selam kızlar,
Bulantılarımdan dolayı pek giremiyorum.
Bugun kontrolumuze gittik. 3 gun ilerideyiz erken döllenme oldu demekki. 6+3 gözüküyoruz. Kalp atışımızı duyduk ilk defa çok şükür rabbime. Bir sonraki kontrol 3 hafta sonra dedi.

Ben de kullanıyorum jel geri gelmiyor bazen geliyor 3 günde 1 belki toplu iğne ile delip öyle enjekte ediyorsunuz değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…