Aklimiza getirmeyelim canim en iyisiAy canım bende o tarz bişi okudum bulantı olmayanın düşük riski oluyormuş die o yüzden korktum
Hayırlı uğurlu olsun :)Arkadaslar nasip kismetse insaallah bende kasim annesi olucam
Çok tşk ederim cnmHayırlı uğurlu olsun :)
Dimi cnm ya Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahAklimiza getirmeyelim canim en iyisi
Amin insaallah rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinHerkesin kandili mübarek olsun yol arkadaşlarım
Hamisler imizde bebisleri hayırlı zamanda sağlıklı ve hayirli evlat olarak kucaklarimiza
Verir ins
Bu cani Allah verdi on emanet
Rabbim güzel doğumla bebislerimizi kucamiza almayı nasip etsin ins
Bak sana bu konuda en doğru çiğliyi doktorun verir ama sebebi tamamen vitamin eksikliği ona emin olabilirsin için ferah olsun bebeğin güvende inşallahBiraz baktim da bulantinin savunma mekanizmasi gibi bebegi koruduguna dair birkac yorum okudum. Ama bilimsel olarak boyle bir veri yokmus. Ister istemz biraz endiselendim
Amin canım inşallah. Dualarında bizlere de yer vermen çok güzel.Hepinize hayırlı kandiller kızlar ra bin şu mübarek günün yüzü hürmetine hepimize sağlıklı sorunsuz hayırlı hamilelik nasip etsin sonunda hepimiz bebeklerimiz güzel sağlıklı kucağımıza alalım inşallah
Vitamin eksikliğinden mi ?? Doktorunuz böyle mi söyledi size??Bak sana bu konuda en doğru çiğliyi doktorun verir ama sebebi tamamen vitamin eksikliği ona emin olabilirsin için ferah olsun bebeğin güvende inşallah
Ben 6+4 te kalp atışını gördüm. Bugün de 7+4te dinletti doktor. Herkeste farklı olabiliyor birde benim vajinal ultrasonla baktı hep karından daha geç görünüyor sanırım.Kızlar selam
Bugün doktor kontrolüm vardı tahlil sonuçları için gittim. Keseyi geçen hafta görmüştük çok şükür. Şu an 6+0 haftalığız. Kese büyümüş ama kalp atışını duyamadık. Doktor haftaya tekrar gel dedi. Şu an da duyulmaması normal mi sizce kızlar
Ya ne alakası var herkesin bünyesi farklı. Benim 3 tane ablam var ikisinde hiç bulantı kusma olmamış ben ve diğer ablamda oldu hiçbirine de düşük riskin var diyen olmadı. Millet bişey uydurup yazıyor anne adayları da zaten evhamlı okuyup okuyup morallerini bozuyorlar.Ay canım bende o tarz bişi okudum bulantı olmayanın düşük riski oluyormuş die o yüzden korktum
Aynen ablamın iki çocuğu var mide bulantısı nedir bilmez.. bende de ilk hamileliğimde çok fazlaydı Şuan hiç yok.. kesemde iyi durumdaymış çok sağlıklı dedi.. bünye meselesi hormonlar farklı etkiliyor herkesi her gebelik farklı olabiliyor. Olmaması kadar güzel bir şey yok ayrıca.Ya ne alakası var herkesin bünyesi farklı. Benim 3 tane ablam var ikisinde hiç bulantı kusma olmamış ben ve diğer ablamda oldu hiçbirine de düşük riskin var diyen olmadı. Millet bişey uydurup yazıyor anne adayları da zaten evhamlı okuyup okuyup morallerini bozuyorlar.
Evet cnm benimde etrafımda hiç bulantı falan yasamadan doğum yapan var ama işte dediğin gibi evham yapıyoruz ister istemezYa ne alakası var herkesin bünyesi farklı. Benim 3 tane ablam var ikisinde hiç bulantı kusma olmamış ben ve diğer ablamda oldu hiçbirine de düşük riskin var diyen olmadı. Millet bişey uydurup yazıyor anne adayları da zaten evhamlı okuyup okuyup morallerini bozuyorlar.
Kıyamam ben sana yaMerhaba kızlar uzaktan uzağa yazılanları okuyorum bende Kasım annesi olacaktım bebeğim beni bırakmasaydı o yüzden bu güzel duyguyu midenizde bulansa başınızda dönse karninizda agirsa doyasıya yaşayın her anının tadını çıkarın bu mübarek gecede bebeğim beni bırakıp gitti allah yavrularınızı size bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?