2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Herkesin kandili mübarek olsun yol arkadaşlarım
Hamisler imizde bebisleri hayırlı zamanda sağlıklı ve hayirli evlat olarak kucaklarimiza
Verir ins
Bu cani Allah verdi on emanet
Rabbim güzel doğumla bebislerimizi kucamiza almayı nasip etsin ins

Amin insaallah rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Biraz baktim da bulantinin savunma mekanizmasi gibi bebegi koruduguna dair birkac yorum okudum. Ama bilimsel olarak boyle bir veri yokmus. Ister istemz biraz endiselendim
Bak sana bu konuda en doğru çiğliyi doktorun verir ama sebebi tamamen vitamin eksikliği ona emin olabilirsin için ferah olsun bebeğin güvende inşallah

Hamilelikte olan mide bulantılarının vitamin eksikliğinden kaynaklandığını ilk kez duyuyorum şaşkınım gerçekten o zaman vitamin takviyesiyle çözülürdü sanırım öyle değil mi?

Şuan en büyük vitamin eksikliği bende kan tahlillerim bunu söylüyor çünkü bir taraftan emziriyorum mide bulantım sıfır... ilk hamileliğimde bütün kan değerlerim süperdi kusmaktan kendimden geçerdim.

Ben 6+4 te kalp atışını gördüm. Bugün de 7+4te dinletti doktor. Herkeste farklı olabiliyor birde benim vajinal ultrasonla baktı hep karından daha geç görünüyor sanırım.

Ay canım bende o tarz bişi okudum bulantı olmayanın düşük riski oluyormuş die o yüzden korktum
Ya ne alakası var herkesin bünyesi farklı. Benim 3 tane ablam var ikisinde hiç bulantı kusma olmamış ben ve diğer ablamda oldu hiçbirine de düşük riskin var diyen olmadı. Millet bişey uydurup yazıyor anne adayları da zaten evhamlı okuyup okuyup morallerini bozuyorlar.

Aynen ablamın iki çocuğu var mide bulantısı nedir bilmez.. bende de ilk hamileliğimde çok fazlaydı Şuan hiç yok.. kesemde iyi durumdaymış çok sağlıklı dedi.. bünye meselesi hormonlar farklı etkiliyor herkesi her gebelik farklı olabiliyor. Olmaması kadar güzel bir şey yok ayrıca.

Evet cnm benimde etrafımda hiç bulantı falan yasamadan doğum yapan var ama işte dediğin gibi evham yapıyoruz ister istemez

Merhaba kızlar uzaktan uzağa yazılanları okuyorum bende Kasım annesi olacaktım bebeğim beni bırakmasaydı o yüzden bu güzel duyguyu midenizde bulansa başınızda dönse karninizda agirsa doyasıya yaşayın her anının tadını çıkarın bu mübarek gecede bebeğim beni bırakıp gitti allah yavrularınızı size bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kıyamam ben sana ya( inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip eder sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…