Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş .14 şubat sat tarihim..adet gecikmesinin ikinci günü ovulasyon testiyle evde pozitif olduğunu öğrendim..akabinde akşam ilk değerim 181, iki gün sonra 655, iki gün sonra salı günü 2128 çıktı..doktorum pazartesiye keseyi görmeye çağırdı..yalnız benim sıkıntım her gün iki doz progestan iğne vurunmam..test öncesi kahverengi-siyah akıntım ve kasıklarda batmalar olmuştu..geçmişte de 3 başarısız tüp bebek denemesi olunca doktor direkt progesrana sarıldı..çok şükür mucizemiz kendiliğinden geldi..ve bizi hiç bırakmayacak..yine bşr diğer sıkıntım boyum 148 kısayım evet ama kilom 40..tarihimdeki en zayıf kilodayım..hamile olduğumu öğrendiğim 6-7 günden beri yiyorum ama olduğum yerde sayıyorum..zayıf olduğum için bebeğim gelişmezse kahrolurum
Canım ben 2 gündür kullanıyorum dr doçent benim gevelikte kullanılan bi ilaç için rahat olsun dedi.Şükür bi yan etkisini görmedim bakalım faydası olacakmı..bende de idrar yolları enfeksiyonu vardı, o yüzden verdi donaxly. Ama üzerinde ilk üç ay dikkatli kullanın yazısını görünce başka doktora sordum, kullanma dedi. Kullanmadım ben de. Antibiyotik vermişti, yeterli oldu. Bence dikkat et.
Gözün aydın canım..Kızlar merhaba ben keseyi gördüm şimdi sağlıklı gebelik dedi
Gözün aydın canım kalbinide duyaraın inşallah sağlıkla..Kızlar keseyi gördüm bende çok şükür darısı görmeyenlerin başına :)
Canım ben 5+4 te gördüm embriyoyu hatta kalbinin atış kasışmasını ve ritminide gösteedi dr sesini duyamadık ama dr normal dediyse kafana takma benceDün kontrole gittim kızlar. 5+6 dedi dr. Keseyi gördük ama embriyo görünmedi. Dr bu haftada görünmemesi normal , tam ara donem gormek de normal,gormemek de normal dedi.haftaya salı bi daha gelin dedi. Sizler ne zaman gordunuz embriyoyu?
Canım zencefil limon çayı iç bulantını baya hafifletecektir..Kızlar ben de yarın kalp atışı duymaya gideceğim. Bu arada bulantılarımın şiddeti gittikçe artıyor. İyice iştahtan kesildim. Bugün sabah yürüyüşe çıktım ve yolda yürürken kustum. Artık attım kendimi bulduğum ilk çimenliğe yumurta, et çok kokuyor yiyemez oldum. Yeşil elma,1 simit ve 1 kase de çorba yiyebildim bgn sadece. Yarın doktora danışacağım yetersiz besleniyorum zararı olur mu diye..
Canım gözün aydın korkma Allahın izniyle hiç bişey olmaz inşallah yat bakalım biraz Allahım şifa versin..İyi akşamlar kızlar kusura bakmayın giremedim yazıcam demiştim fırsat bulamadım
Dr a gittim herşey normal alttan baktı üsten bağırsaklardan dolayı rahat göremedi alttan tam gördü çok şükür 7+6 çıktı tam gününde kanamalar için Progestan iğnesi devam dedi haftaya tekrar kontrol sürekli uzanmam gerekiyo yolculuk yasak böyle işte ne zor bu günler ya Allah’ın izniyle hepimiz bu 3. Ayı bi atlatsak İnşaAllah sıkıntı fazla kalmayacak
Kalp atışını duydun mu sen cnm?Canım ben 2 gündür kullanıyorum dr doçent benim gevelikte kullanılan bi ilaç için rahat olsun dedi.Şükür bi yan etkisini görmedim bakalım faydası olacakmı..
Gözün aydın canım..
Gözün aydın canım kalbinide duyaraın inşallah sağlıkla..
Canım ben 5+4 te gördüm embriyoyu hatta kalbinin atış kasışmasını ve ritminide gösteedi dr sesini duyamadık ama dr normal dediyse kafana takma bence
Canım zencefil limon çayı iç bulantını baya hafifletecektir..
Canım gözün aydın korkma Allahın izniyle hiç bişey olmaz inşallah yat bakalım biraz Allahım şifa versin..
Canım daha çok minik olduğu için sesini duyamadık ama dr iyice büyüttü ekranı kalbi atıyo bakın kasılmaladına dedi sonrada kalp ritim çizgilerini çıkardı bakın ritmi böyle hatta diye minicik vwv VWV vwv böyle çizgilerdiKalp atışını duydun mu sen cnm?
Benide 2 hafta sonra çağırdı kalp için.randevuyu 6+3e mi 7+3 e mi alsam karar veremedimCanım daha çok minik olduğu için sesini duyamadık ama dr iyice büyüttü ekranı kalbi atıyo bakın kasılmaladına dedi sonrada kalp ritim çizgilerini çıkardı bakın ritmi böyle hatta diye minicik vwv VWV vwv böyle çizgilerdi
Maşallah yaCanım daha çok minik olduğu için sesini duyamadık ama dr iyice büyüttü ekranı kalbi atıyo bakın kasılmaladına dedi sonrada kalp ritim çizgilerini çıkardı bakın ritmi böyle hatta diye minicik vwv VWV vwv böyle çizgilerdi
maşallah15 aylık güzeller güzeli kızım ve 4 aylık yakışıklı oğlumla 5+4 günlük bebeğimin müjdesini almıştım bir hafta önce Doğum 15 Kasımda
İnşaellah
Merak edenler için
1.Oğluma hamileyken kızımı emzirdim şuanda ikisini de emziriyorum elhamdulillah
Doğumdan sonra da üçünü bir emzirmeyi düşünüyorum 24-30 aylık olana kadar anneliğimi doruklarda yaşayacağım inşaellah
Rabbim herkese nasip etsin.
2. Anne veya kayınvalide ve ya bir yardım edenim yok ama beni seven bir kocam ve kira da olsa başımı sokacak bir evim ve aç kalmayacak faturalarımızı ödeyecek kadar gelirimiz var elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah
3.Şu an için mide bulantısı ve diş ağrım dışında bir sıkıntım yok. Dua edin inşaellah.
dün tam 5 haftalıktık karnımdan ultrasonla baktı doktor ve kese net gözüktüEn son keseyi gordük diyenler acaba ultrasonla mi alttan muayene ile mi gordunuz?
Benimde agzim bos durmuyor 2 aylik hamileyim 2 kilo aldim. Senin oglun varmis zaman gecer bi sekilde kosusturma halindesindir zaten gun icinde. Ben yalnizim calismiyorumda evdeyim ugrasimda yok. Allah yardmcimiz olsn valla cok zor bagimlilik
Ben 53tüm, 56 olmuşum. Bu gidişle 70i geçerimşimdiden 1 kilo almışım kızlar tombalak bir anne olucam galiba :)
maşallah zayıf hamile kalmışsın :)Ben 53tüm, 56 olmuşum. Bu gidişle 70i geçerim
Normalde 50yi gecemezdim, şimdi yüzüm kendine geldi. Benim ilk, çok kilo almam gibi geliyodu. :)maşallah zayıf hamile kalmışsın :)
yok yok dikkat etmemiz lazım malum artık benim yaş da geçiyor sonradan hayatta veremem kiloyu 70 in üzerine çıkmamalıyım çünkü şimdiden 60 kiloyum.
Benimde dün 5.haftam doldu cnm dün karından keseyi gördük çok şükürEn son keseyi gordük diyenler acaba ultrasonla mi alttan muayene ile mi gordunuz?
belli olmaz sen yinede çok kilo almamaya bak 2. de de zayıf hamile kalısın o zamana yatırım olsun :)))Normalde 50yi gecemezdim, şimdi yüzüm kendine geldi. Benim ilk, çok kilo almam gibi geliyodu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?