AAMMİNNNgunaydin kizlar hayirli kandiller keseyi gorenler rabbim kalp atisinida duymayi nasip etsin kalp atisini duyanlarinda rabbim devamini getirzin insaallah saglikli bir sekilde soguralum insaallah hepimizz
İnşallah. Doğru dürüst bişey yiyemiyorum, nereden kilo alıyorum bilmiyorum.belli olmaz sen yinede çok kilo almamaya bak 2. de de zayıf hamile kalısın o zamana yatırım olsun :)))
Aminn aminn aminngunaydin kizlar hayirli kandiller keseyi gorenler rabbim kalp atisinida duymayi nasip etsin kalp atisini duyanlarinda rabbim devamini getirzin insaallah saglikli bir sekilde soguralum insaallah hepimizz
7+3 bence garanti olsunGünaydın arkadaşlar ben dün keseyi gördüm çok şükür doktor 2 hafta sonra çağırdı randevu alacağım ama sizce 6+3.haftaya mi yoksa 7+3.haftaya mi alayım kalp atışıni duymak için hangi hafta daha uygun olur?
Galiba bende öyle olucam. Zaten kilolara başım dertte. Sağlıkla doğsunlarda veririz inşallah herşey onlar içinşimdiden 1 kilo almışım kızlar tombalak bir anne olucam galiba :)
Evet vajinal bakildi benimEn son keseyi gordük diyenler acaba ultrasonla mi alttan muayene ile mi gordunuz?
Bende de yok iyi mi kötü mü bilemedimBulanti herkeste var mi kizlar bende olmadi henuz
Dimi cnm en garantisi de merak da ediyorum7+3 bence garanti olsun
kaç kilosun şimdi?Galiba bende öyle olucam. Zaten kilolara başım dertte. Sağlıkla doğsunlarda veririz inşallah herşey onlar için
son 2 3 güne kadar fenaydı bulantı ama şimdi yok şükürBulanti herkeste var mi kizlar bende olmadi henuz
kalp atisini duymak icin gittigim gundegunden beri bulantim var sabahlarida kusuyorum mideme tas oturmus gibi yaa hicbirseyde yiyemiyorumBulanti herkeste var mi kizlar bende olmadi henuz
Şimdi kaçtasın canımBenide 2 hafta sonra çağırdı kalp için.randevuyu 6+3e mi 7+3 e mi alsam karar veremedim
Amiin inşallah duymak yerine görmekte çok etkiledi minicik çizgiler bile sevimliMaşallah yaminik kalbi atmaya başlamış yani Allah daim eylesin inşallah
İlk başlarda öyle oluyoda biraz bünye alışınca hafifliyo canım miyomun bi zararı varmıymış ki canım o neden büyümüş.kızlar dün ilk doktor kontrolümüze gittik. kesemizi gördük 3 hafta sonrası kalp atışı için gelin dedi.ama miyomum büyümüşinşallah tehlike oluşturmaz
hafif bulantı ,göbek deliğinde sızı,ağlamalar,ve uyku hali dışında iyiyim :)))
şimdiden 1 kilo almışım kızlar tombalak bir anne olucam galiba :)
Canım valla ben 20. Haftadan sonra filan mustela kullanırım diğer oğlumda öyle yapmıştım 24. Haftada başlamıştım zaten 24. Haftaya kadar kimse bana hamile olduğuma inanmıyorduBu arada sevgili hanımlaarr
Gelelim en önemli soruyaa...
Deyiverin bakalım çatlar için neler yapmaya başladınız yada neler yapmayı düşünüyosunuz?
miyom düşük yada erken doğumu tetikleyebilir dediŞimdi kaçtasın canım
Amiin inşallah duymak yerine görmekte çok etkiledi minicik çizgiler bile sevimli
İlk başlarda öyle oluyoda biraz bünye alışınca hafifliyo canım miyomun bi zararı varmıymış ki canım o neden büyümüş.
1 kilomu ??
Canım ben 55 tim 59 olmuşum nereme aldım ne ara aldım bildiğimde yok
sürekli canım yemek istiyo öyle abur cuburda değil bildiğin okkalı yemekler kendime şaşırıyom aklıma nerden geliyo diye allahtan dr daha kilo takibine başlamadı.Kızımdada böyle olmuştum 26 kilo almıştım 52 ile hamile kaldım 78 le doğuma girmiştim
Allah korusun canım rabbim sana bağışlasın inşallah bebişini cümlesiyle..miyom düşük yada erken doğumu tetikleyebilir dedi
aynen herşeyden dolu dolu yemek istiyorum gözümün önünde hep yemekler
canım malesef gozukmedı yaa doktor normal dedı bır hafta sonrasına cagırdı ama ben salı gunu gıdıcem bu baska doktordu hıc begenmedım acıkcasıCanım senin altıncı hafta sanırım gözükür bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?