2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benide 2 hafta sonra çağırdı kalp için.randevuyu 6+3e mi 7+3 e mi alsam karar veremedim
Şimdi kaçtasın canım
Maşallah ya minik kalbi atmaya başlamış yani Allah daim eylesin inşallah
Amiin inşallah duymak yerine görmekte çok etkiledi minicik çizgiler bile sevimli
İlk başlarda öyle oluyoda biraz bünye alışınca hafifliyo canım miyomun bi zararı varmıymış ki canım o neden büyümüş.
şimdiden 1 kilo almışım kızlar tombalak bir anne olucam galiba :)
1 kilomu ??
Canım ben 55 tim 59 olmuşum nereme aldım ne ara aldım bildiğimde yok
sürekli canım yemek istiyo öyle abur cuburda değil bildiğin okkalı yemekler kendime şaşırıyom aklıma nerden geliyo diye allahtan dr daha kilo takibine başlamadı.Kızımdada böyle olmuştum 26 kilo almıştım 52 ile hamile kaldım 78 le doğuma girmiştim

Bu arada sevgili hanımlaarr
Gelelim en önemli soruyaa...
Deyiverin bakalım çatlaklar için neler yapmaya başladınız yada neler yapmayı düşünüyosunuz?

Bu arada sevgili hanımlaarr
Gelelim en önemli soruyaa...
Deyiverin bakalım çatlar için neler yapmaya başladınız yada neler yapmayı düşünüyosunuz?
Canım valla ben 20. Haftadan sonra filan mustela kullanırım diğer oğlumda öyle yapmıştım 24. Haftada başlamıştım zaten 24. Haftaya kadar kimse bana hamile olduğuma inanmıyordu

miyom düşük yada erken doğumu tetikleyebilir dedi
aynen herşeyden dolu dolu yemek istiyorum gözümün önünde hep yemekler

Canım senin altıncı hafta sanırım gözükür bence
canım malesef gozukmedı yaa doktor normal dedı bır hafta sonrasına cagırdı ama ben salı gunu gıdıcem bu baska doktordu hıc begenmedım acıkcası
ılgılenmesını karından baktı 13 mlm kese kese kucuk zaten bu mm de cocuk gozukmesı daha cok zor dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…