2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
uzmanlar riskli gebelik olmadığı sürece cinselliğin zararı olmadığını söylüyor ama senin durumuna göre en iyi bilgi doktorunu söylediğidir.

Kızlar selamlar herkese çarşamba günü kalp atışını duyacağız. Ama bende hiç belirti yok. Mide bulantısı baş dönmesi yok. Çok hafif bazen kasıklarda ağrı oluyor o kadar. Bebeğim orada mı değil mi çok merak ediyorum.

Van kadın doğum ek binayı isimden dolayı biliyorum çok yoğun bir hastane

Bende de kusma yok arada biraz kötü oluyorum agzima tuzlu atınca geçiyor. İnsaAllah hep böyle devam eder. Çalışınca bulantı kusma kötu

Bana 12 hafta yasak dedi

hadi gozunaydin canim olmdi bide onu denerim bakalim yaa

sag canim allah razi olsun tedavi olurken hic migrenim tutmuyordu ne guzel diyrodum hnilelikte 2.ye tuttu yaa hemende gecmiyor bu migren allhim yrdimcim olsun

Tesekkur ederim canim beni hatrladin sanirim insallah gerek kalmaz simdilik hazir degilim valla korkularim sevincimin de ustunde o derece

ilk aylar agri jesici onermiyorlar acildede birsey birseilceklerini sanmiyorum yaa serum takmazlar gibime geliyor

Kızlar herkes nası dgum tarıhı benle yakın olup bulantısı vs başlayan varmı? Bide yururken ve fazla ayakda klınca ağrı oluyo bu seferki gebelik epey kasık ve bel ağrılı oğlumda böyle değildi sanki . Sizlerde durum nasıl ve kese için cuma gidicem gorunurmu acaba ki

Anladım cnm sagol

Yok cnm bulantim.sadece göğüs hassasiyeti bide arada kasik ağrısı var hiç hamile gibi hissetmiyorum o yüzden ya

5+2 deyim mide bulantım başladı henuz kusmasamda. İştahsızlık ve baş dönmesi yataklık etti rapor aldım kara gunler kapıda hissediyorum :’(

kizlarr tecrubeliler bilir belki ilac icmiycem dedim ama sabirim su bulabtilardab dolayi icmeyi dusunuyorum bitane parol icsen nasil olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…