- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 34
Mrb cnm aynı gibiyiz bulantim yok kasik ağrısı benimde oluyor.bende çarşamba gideceğim ilk kontrolumeKızlar herkes nası dgum tarıhı benle yakın olup bulantısı vs başlayan varmı? Bide yururken ve fazla ayakda klınca ağrı oluyo bu seferki gebelik epey kasık ve bel ağrılı oğlumda böyle değildi sanki . Sizlerde durum nasıl ve kese için cuma gidicem gorunurmu acaba ki
benım kese uzun zamandan berı gozukmedı canım o yuzden dıs gebelık mı acaba dıye duzenlı artık var mı yokmu falan kan testı aldılar hep cogu zaman ıkı katı artmasa artısları guzeldıBenim betama ilk gittiğimde bakıldı başka da bakılmadi hiç :s
Geçmiş olsun canım bende 3 gündür migren atağı geçiriyorum hiç bu kadar uzun sürmemişti ilaç içemedikçe sahada azıyor ağrılar sanırım mevsim değişikliğinden ben hamilelik öncesinde de çok etkilenirdim ayrıca kontrole gittiğimde druma sormuştum migren konusunu sadece parol ve minoset dedi bende dün gece 1 tane bugün 1 tane aldım gerçi hiç ile yaramadı ama umut işte birde soğuk jel torbasıyla enseme ve şakaklarıma tutuyorum geçici de olsa rahatlatıyor eşimde migren bandı sipariş verdim ama soracak eczaneye hamileler kullanabilirmi diye çok zormuş hamileyken migren çekmek hepimize allah kolaylık versinkizlarr tecrubeliler bilir belki ilac icmiycem dedim ama sabirim su bulabtilardab dolayi icmeyi dusunuyorum bitane parol icsen nasil olur acaba
ben kizima hamileyken de bi hafta geriden geliyoduk kalp atisi duyana kadar hep tedirginlik var senin nasil gecti kontrolunSAT ımız aynı bende biraz sonra gidicem ilk kontrolüme ama sadece kese görmesi normal bence
hcg baktilar mi gorunur insallah gec dollenmedir belki deBen bugün ilk kontrolüme gittim 6+0 kese görünmedi kan verdim. Idrar testinde düzenli koyulaşma vardı bu kadar zamanda kese görünmemesi normal değil galiba
Genel tahliller vitamin kan idrar hormonlar falan
Cok gecmis olsun bol bol dinlenin iceride kanama da yokmus daha devam etmez. Iyi dusunun hep.Kızlar ben geldim
Çok kötü birgün geçirdim
Sabah gözümü açtığım gibi kanamayla uyandım dr gittim hemen şimdiye kadar 4 tane düşük 1 tane 21 haftalık kaybım var
O anki korkun çok kötüydü hemen doktora gittik
Rabbime çok şükür kalbi atıyordu
Dr iğne ve ilaç verdi sürekli uzanıp su içmem gerekiyo
İnşallah bebeğime bişey olmaz çok korktum bugün anlatamam
İçerde kanama yok dedi korkma
Aynı sayılır tarihlerimiz cnm bende çarşamba ilk muayeneye gideceğim ama kese görünür de kalp sanmisanmı ya daha erkenbenım kese uzun zamandan berı gozukmedı canım o yuzden dıs gebelık mı acaba dıye duzenlı artık var mı yokmu falan kan testı aldılar hep cogu zaman ıkı katı artmasa artısları guzeldı
ama bır kere de olsa az artıs oldumu ıcımde korku panık olustu bu persembe kontrole gıdıcem canım umarım bebek kendını gosterır kalp atısını dınlerız
Ben bugün ilk kontrolüme gittim 6+0 kese görünmedi kan verdim. Idrar testinde düzenli koyulaşma vardı bu kadar zamanda kese görünmemesi normal değil galiba
Kızlar ben geldim
Çok kötü birgün geçirdim
Sabah gözümü açtığım gibi kanamayla uyandım dr gittim hemen şimdiye kadar 4 tane düşük 1 tane 21 haftalık kaybım var
O anki korkun çok kötüydü hemen doktora gittik
Rabbime çok şükür kalbi atıyordu
Dr iğne ve ilaç verdi sürekli uzanıp su içmem gerekiyo
İnşallah bebeğime bişey olmaz çok korktum bugün anlatamam
İçerde kanama yok dedi korkma
Ay aramızda iki gün var bende ilk çarşamba günü gideceğim keseyi karından mi gördü vajinal mi başka bir tetkik yaptı mı?Ben bugun keseleri gordum iki tane:) ikincisi biraz kucukmus. O da ilerler saglikla insallah. Hepimize rahat gebelik diliyorum
Maşallah bende pazartesi gidicem
Benim çok var gece uykudan uyandığım da bile oluyo salçalı ve sulu yemeklerin kokusu çok ağır geliyo etli yemekleri felan çok kararttım gece gündüz midem bulanıyo önceden sabahladıydı şimdi 24 saat
Alla alla nasıl erken ya herkes görüyormuş 5.haftada bende carsamba gideceğim görünür inşallahMrb kızlar ben bugün doktora gittim henüz erken dedi kese için , görünmedi tabi , haftaya çağırdı.beta baktı sadece artış iyi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?