2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Mrb cnm aynı gibiyiz bulantim yok kasik ağrısı benimde oluyor.bende çarşamba gideceğim ilk kontrolume

Benim betama ilk gittiğimde bakıldı başka da bakılmadi hiç :s
benım kese uzun zamandan berı gozukmedı canım o yuzden dıs gebelık mı acaba dıye duzenlı artık var mı yokmu falan kan testı aldılar hep cogu zaman ıkı katı artmasa artısları guzeldı
ama bır kere de olsa az artıs oldumu ıcımde korku panık olustu bu persembe kontrole gıdıcem canım umarım bebek kendını gosterır kalp atısını dınlerız

Ben bugün ilk kontrolüme gittim 6+0 kese görünmedi kan verdim. Idrar testinde düzenli koyulaşma vardı bu kadar zamanda kese görünmemesi normal değil galiba

kizlarr tecrubeliler bilir belki ilac icmiycem dedim ama sabirim su bulabtilardab dolayi icmeyi dusunuyorum bitane parol icsen nasil olur acaba
Geçmiş olsun canım bende 3 gündür migren atağı geçiriyorum hiç bu kadar uzun sürmemişti ilaç içemedikçe sahada azıyor ağrılar sanırım mevsim değişikliğinden ben hamilelik öncesinde de çok etkilenirdim ayrıca kontrole gittiğimde druma sormuştum migren konusunu sadece parol ve minoset dedi bende dün gece 1 tane bugün 1 tane aldım gerçi hiç ile yaramadı ama umut işte birde soğuk jel torbasıyla enseme ve şakaklarıma tutuyorum geçici de olsa rahatlatıyor eşimde migren bandı sipariş verdim ama soracak eczaneye hamileler kullanabilirmi diye çok zormuş hamileyken migren çekmek hepimize allah kolaylık versin

Kızlar ben geldim
Çok kötü birgün geçirdim
Sabah gözümü açtığım gibi kanamayla uyandım dr gittim hemen şimdiye kadar 4 tane düşük 1 tane 21 haftalık kaybım var
O anki korkun çok kötüydü hemen doktora gittik
Rabbime çok şükür kalbi atıyordu
Dr iğne ve ilaç verdi sürekli uzanıp su içmem gerekiyo
İnşallah bebeğime bişey olmaz çok korktum bugün anlatamam
İçerde kanama yok dedi korkma

Mrb kızlar ben bugün doktora gittim henüz erken dedi kese için , görünmedi tabi , haftaya çağırdı.beta baktı sadece artış iyi dedi.

Merhaba kızlar bende bugün doktora gittim bebeğin kalp atışlarını dinlemek için. Kalp atışları başlamış ama içimde biraz kanama olmuş. Düşük tehlikesi var dedi. Progestan verdi. Bide kan uyusmazligimiz var eşimle onun içinde igne yaptım. Bakalım artık hayırlısı...

Cok gecmis olsun bol bol dinlenin iceride kanama da yokmus daha devam etmez. Iyi dusunun hep.

Aynı sayılır tarihlerimiz cnm bende çarşamba ilk muayeneye gideceğim ama kese görünür de kalp sanmisanmı ya daha erken

Ben bugün ilk kontrolüme gittim 6+0 kese görünmedi kan verdim. Idrar testinde düzenli koyulaşma vardı bu kadar zamanda kese görünmemesi normal değil galiba

Slm canım benim de 6+1 bebeğin kalp atışları baslamis. Acaba senin ki geç dollenme mi?

Hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Su anki haftalarında normal canım 4. Hafta icindi yazdıgım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…