Ay kızlar benimde migrenim var daha tutmadı insallah da tutmaz çok korkuyorum normalde hap içince bile hemen geçmiyordu tutunca neler yapionuz[/QUOTE
Canım benim mirenim tuttuğunda kaşlarımın üzerinde parmağımı hafif bastırarak gezdiriyorum en acıyan yerde sabit tutup iyice bastırıyorum hafifleyene kadar migren noktalarına bak oralara bastırınca hafifliyo biraz. Tabi karanlık sakin bi ortamda.soğuk uyguluyorum tülbent bağlıyorum sırayla ne kadar hafifletebilirsem artık olmadı oturup ağlıyorum
cok sagol canimm dunden beri kac tane patates bagladim yaa banamisin demedi surekli buz akusuyle dolasiyorum valla insaallah biran once gecer valla normal zamanda gercekten cekemiyordum simdi normal agri kesici bile icemezken cok kotu oldu benim icin yaa
Oyy ki oyy minoset bari içsen bişey olmaz yada acile git bi serum taksınlar iyi gelir canım Allah tez zamanda şifa versin inşallah
Kzilar bugün devlete gittim gitmez olaydım. Tahlil için hem de muayenemi birde orda olayım diye gittim sabahın 8.45 inde aç karina. Doktor geldi 10 da..o da yetmezmiş gibi sekreterinin yanında hemşiresine durumumu izah ettim açım duramıyorum bı öncelik tanınamaz mı tahlil için bana döndü girdi içeri. Kapı önünde özel sekreterle gelmiş bilmem kimin karısiymis hop onu aldılar içeri. Ben de dedim hamilelere de öncelik var.o bayanın yanındaki sekreterde başladı herkes hamile demeye.sonra sekreterde başladı o içeri giren bilmem kimin karısiymis da ondan girmis de bizde enayi bekleyelim.sonra doktor çıktı sekreter olyio çarpıtarak anlattı doktor da hemen gitsin sekreterliğe şikayet için demez mi. Sekreterde doktordan cesaret aldı başladı daha fazla bağırmaya. Ben de dedim bana bagiramazsin gidicem şikayete diyor git kime sikayet edersen et. Onlar da biliyor ki şikayet etsen de boş hiç bir şey yapilmiyor. Gittim hasta haklarına 184 u falan aradım.bsy olacağı yok gerçi.olan benim moralim bozuldu. Bı daha tövbe Rabbim devlete hamilelik için düşürmesin yolumu. Arkası olan geliyor içeri giriyor biz saatlerce bekleyelim hakkımızi arayınca da kaldığımız duruma bak
gitmez olaydım
Evet canım malesef kötü bi durum olmuş senin için başhekime falan gitseydin keşke.Zaten duygusal bi dönemdeyiz.
merhaba hanimlar benim de sat 5 subat ikinci cocugum insallah doktora ilk kez bugun gittim karindan bakti sadece kese gorduk normalmi mi acaba sata gore 6+1 im
Normal canım benimde sat 7 şubat 5+5 teyiz.bizde keseyi gördük sadece kalp ritmi belli ama duyamadık haftayada kalbini duyarız inşallah