• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar birşey sorucam biraz özel olucak ama cinsel münasebet konusunda ne düşünüyorsunuz ? Doktor sık olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi ama korkuyorum. İlk hamileliğimde ilk 3 ay hiç olmamıştı. Sonraki aylarda da sık olmamak kaydıyla olmuştu. Bir sakıncası olur mu bebeğe?
uzmanlar riskli gebelik olmadığı sürece cinselliğin zararı olmadığını söylüyor ama senin durumuna göre en iyi bilgi doktorunu söylediğidir.

Kızlar selamlar herkese çarşamba günü kalp atışını duyacağız. Ama bende hiç belirti yok. Mide bulantısı baş dönmesi yok. Çok hafif bazen kasıklarda ağrı oluyor o kadar. Bebeğim orada mı değil mi çok merak ediyorum.

Ben de gittim ama normalde 3 doktor olması gerekirken o gün tek doktor varmis. Bir de ben vandayim herkesin elinde 1 tane kucağında 1 tane karnında 1 tane olduğu için deli gibi sıra vardı. İki saat icinde 100den fazla hastaya baktı diyebilirim. Bakmak da sadece ultrason. Doktor 30 saniye bile kalmıyor hasta ile. Ve içeri de 10 hasta birden var. Öyle bir ortamdı işte. Bir daha gitmem asla.

Van kadın doğum ek binayı isimden dolayı biliyorum çok yoğun bir hastane

Kızlar selamlar herkese çarşamba günü kalp atışını duyacağız. Ama bende hiç belirti yok. Mide bulantısı baş dönmesi yok. Çok hafif bazen kasıklarda ağrı oluyor o kadar. Bebeğim orada mı değil mi çok merak ediyorum.

Bende de kusma yok arada biraz kötü oluyorum agzima tuzlu atınca geçiyor. İnsaAllah hep böyle devam eder. Çalışınca bulantı kusma kötu :(

Kızlar birşey sorucam biraz özel olucak ama cinsel münasebet konusunda ne düşünüyorsunuz ? Doktor sık olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi ama korkuyorum. İlk hamileliğimde ilk 3 ay hiç olmamıştı. Sonraki aylarda da sık olmamak kaydıyla olmuştu. Bir sakıncası olur mu bebeğe?

Bana 12 hafta yasak dedi

Ben muayeneden döndüm yavrumun kalp atışını da yeni duydum :) bi sıkıntımız yokmuş.
İlk gebeliğimde benimde baş ağrım tutuğu zaman doktor bana kafanı ılık suyla yıka demişti yada ılık suyla duş al demişti. Dene bi istersen belki işe yarar ama üşütme şakın :KK66:
hadi gozunaydin canim olmdi bide onu denerim bakalim yaa

Allah yardımcın olsun migrenle hamilelik ne zor iyi bilirim. Oğluma hamileyken ve düşük yaptığım bebegimde ataklarım felaketti. Bu kez nasıl olduysa hiç şiddetli atak geçirmiyorum gerçi son 1 senedir ayaklarım çok cok hafifledi belki de bu yüzden iyiyim. Mide bulantım var ama migrenim tutmadığı için şükrediyorum. Allah sana da çok çok kolaylık versin.
sag canim allah razi olsun tedavi olurken hic migrenim tutmuyordu ne guzel diyrodum hnilelikte 2.ye tuttu yaa hemende gecmiyor bu migren allhim yrdimcim olsun

Canımm çok sevindim :halay: Allah kucağına almayı nasip etsin. Benim ilk muayenem alttan oldu o çok net çıkarıyor. İkincide ultrasondu yaklaştırmasina ragmen fazla net cikmadi. Sıkıntını anlayabiliyorum :KK66: hayırlısı olsun tekrardan
Tesekkur ederim canim beni hatrladin sanirim:KK200: insallah gerek kalmaz simdilik hazir degilim valla korkularim sevincimin de ustunde o derece

Ay kızlar benimde migrenim var daha tutmadı insallah da tutmaz çok korkuyorum normalde hap içince bile hemen geçmiyordu tutunca neler yapionuz[/QUOTE
Canım benim mirenim tuttuğunda kaşlarımın üzerinde parmağımı hafif bastırarak gezdiriyorum en acıyan yerde sabit tutup iyice bastırıyorum hafifleyene kadar migren noktalarına bak oralara bastırınca hafifliyo biraz. Tabi karanlık sakin bi ortamda.soğuk uyguluyorum tülbent bağlıyorum sırayla ne kadar hafifletebilirsem artık olmadı oturup ağlıyorum:cry:
cok sagol canimm dunden beri kac tane patates bagladim yaa banamisin demedi surekli buz akusuyle dolasiyorum valla insaallah biran once gecer valla normal zamanda gercekten cekemiyordum simdi normal agri kesici bile icemezken cok kotu oldu benim icin yaa
Oyy ki oyy minoset bari içsen bişey olmaz yada acile git bi serum taksınlar iyi gelir canım Allah tez zamanda şifa versin inşallah

Kzilar bugün devlete gittim gitmez olaydım. Tahlil için hem de muayenemi birde orda olayım diye gittim sabahın 8.45 inde aç karina. Doktor geldi 10 da..o da yetmezmiş gibi sekreterinin yanında hemşiresine durumumu izah ettim açım duramıyorum bı öncelik tanınamaz mı tahlil için bana döndü girdi içeri. Kapı önünde özel sekreterle gelmiş bilmem kimin karısiymis hop onu aldılar içeri. Ben de dedim hamilelere de öncelik var.o bayanın yanındaki sekreterde başladı herkes hamile demeye.sonra sekreterde başladı o içeri giren bilmem kimin karısiymis da ondan girmis de bizde enayi bekleyelim.sonra doktor çıktı sekreter olyio çarpıtarak anlattı doktor da hemen gitsin sekreterliğe şikayet için demez mi. Sekreterde doktordan cesaret aldı başladı daha fazla bağırmaya. Ben de dedim bana bagiramazsin gidicem şikayete diyor git kime sikayet edersen et. Onlar da biliyor ki şikayet etsen de boş hiç bir şey yapilmiyor. Gittim hasta haklarına 184 u falan aradım.bsy olacağı yok gerçi.olan benim moralim bozuldu. Bı daha tövbe Rabbim devlete hamilelik için düşürmesin yolumu. Arkası olan geliyor içeri giriyor biz saatlerce bekleyelim hakkımızi arayınca da kaldığımız duruma bak :KK11::sinirli: gitmez olaydım
Evet canım malesef kötü bi durum olmuş senin için başhekime falan gitseydin keşke.Zaten duygusal bi dönemdeyiz.
merhaba hanimlar benim de sat 5 subat ikinci cocugum insallah doktora ilk kez bugun gittim karindan bakti sadece kese gorduk normalmi mi acaba sata gore 6+1 im
Normal canım benimde sat 7 şubat 5+5 teyiz.bizde keseyi gördük sadece kalp ritmi belli ama duyamadık haftayada kalbini duyarız inşallah :KK36:

ilk aylar agri jesici onermiyorlar acildede birsey birseilceklerini sanmiyorum yaa serum takmazlar gibime geliyor

Kızlar herkes nası dgum tarıhı benle yakın olup bulantısı vs başlayan varmı? Bide yururken ve fazla ayakda klınca ağrı oluyo bu seferki gebelik epey kasık ve bel ağrılı oğlumda böyle değildi sanki . Sizlerde durum nasıl ve kese için cuma gidicem gorunurmu acaba ki

Genelde karından bakıyorlar. Vajinal kişinin isteğine bağlı. Benim kalp atışını duymak için teklif etmişti, birkaç gun sonra da gelebilirsin karından da duyulur dedi. Vajinal baktirmadim.
İlk gittiğimde kan sayımı, idrar tahlili ve HCG testi yaptılar. İdrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı fitil ve antibiyotik verdi ama fitili kullanmadım.
Anladım cnm sagol

nerden bakacağını bilmiyorum canım.geçen hafta için daha eren dedi bu haftaya randevu verdi tüm tahliller yapılacak.
birde ben daha önce kan sulandırıcı iğne kullandım bakalım bu seferde verece mi

bu arada mide bulantın var mı
Yok cnm bulantim.sadece göğüs hassasiyeti bide arada kasik ağrısı var hiç hamile gibi hissetmiyorum o yüzden ya

5+2 deyim mide bulantım başladı henuz kusmasamda. İştahsızlık ve baş dönmesi yataklık etti rapor aldım :( kara gunler kapıda hissediyorum :’(

kizlarr tecrubeliler bilir belki ilac icmiycem dedim ama sabirim su bulabtilardab dolayi icmeyi dusunuyorum bitane parol icsen nasil olur acaba

Back