2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay kızlar benimde migrenim var daha tutmadı insallah da tutmaz çok korkuyorum normalde hap içince bile hemen geçmiyordu tutunca neler yapionuz

Kızlar ben çok basit işler yapsam bile çok yoruluyorum. Mutfağa bardak götürüyorum, kalbim pıt pıt pıt atıyor. Oturup dinleniyorum. Napcam bilmiyorum.

Karından görünür heralde dimi cnm yoksa vajinal mi.bide sen gittiğinde herhangi bir tetkik yaptırdın mi ben daha hiç gitmedim de
Genelde karından bakıyorlar. Vajinal kişinin isteğine bağlı. Benim kalp atışını duymak için teklif etmişti, birkaç gun sonra da gelebilirsin karından da duyulur dedi. Vajinal baktirmadim.
İlk gittiğimde kan sayımı, idrar tahlili ve HCG testi yaptılar. İdrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı fitil ve antibiyotik verdi ama fitili kullanmadım.

cok sagol canimm dunden beri kac tane patates bagladim yaa banamisin demedi surekli buz akusuyle dolasiyorum valla insaallah biran once gecer valla normal zamanda gercekten cekemiyordum simdi normal agri kesici bile icemezken cok kotu oldu benim icin yaa

Karından görünür heralde dimi cnm yoksa vajinal mi.bide sen gittiğinde herhangi bir tetkik yaptırdın mi ben daha hiç gitmedim de
nerden bakacağını bilmiyorum canım.geçen hafta için daha eren dedi bu haftaya randevu verdi tüm tahliller yapılacak.
birde ben daha önce kan sulandırıcı iğne kullandım bakalım bu seferde verece mi

bu arada mide bulantın var mı

Varlıkları yeter canım gerçekten. Benim oğlan 3 yaş 3 aylık

Yalnız o proba prezervatif yerleştiriyorlar hem de hastanın gözü önünde paketinden çıkartıp. Mikrop prob kaynaklı değildir.

gunaydin kizlarr muayeneye gidicek arkadasslae insaallah hayirli haberlerle donersinix bulantisi kusmasi olanlar bende sizdenim bide benim migrenim tutuyor surkli dun basladi bugun hala devam ediyor cok kotuyum ikisi birlesince mahvoldum yaa
Ben muayeneden döndüm yavrumun kalp atışını da yeni duydum :) bi sıkıntımız yokmuş.
İlk gebeliğimde benimde baş ağrım tutuğu zaman doktor bana kafanı ılık suyla yıka demişti yada ılık suyla duş al demişti. Dene bi istersen belki işe yarar ama üşütme şakın

inşallah canım. sende bulantı falan var mi
Bulantim cok yok sadece yemek yedikten sonra midemde bi yanma oluyo bazen sanki erimiyo yediklerim. Kabizlik var gögüs hassasiyeti var baskada bisey yok hamile degil gibiyim bi görseydm bebisi rahatlicam :)

Kzilar bugün devlete gittim gitmez olaydım. Tahlil için hem de muayenemi birde orda olayım diye gittim sabahın 8.45 inde aç karina. Doktor geldi 10 da..o da yetmezmiş gibi sekreterinin yanında hemşiresine durumumu izah ettim açım duramıyorum bı öncelik tanınamaz mı tahlil için bana döndü girdi içeri. Kapı önünde özel sekreterle gelmiş bilmem kimin karısiymis hop onu aldılar içeri. Ben de dedim hamilelere de öncelik var.o bayanın yanındaki sekreterde başladı herkes hamile demeye.sonra sekreterde başladı o içeri giren bilmem kimin karısiymis da ondan girmis de bizde enayi bekleyelim.sonra doktor çıktı sekreter olyio çarpıtarak anlattı doktor da hemen gitsin sekreterliğe şikayet için demez mi. Sekreterde doktordan cesaret aldı başladı daha fazla bağırmaya. Ben de dedim bana bagiramazsin gidicem şikayete diyor git kime sikayet edersen et. Onlar da biliyor ki şikayet etsen de boş hiç bir şey yapilmiyor. Gittim hasta haklarına 184 u falan aradım.bsy olacağı yok gerçi.olan benim moralim bozuldu. Bı daha tövbe Rabbim devlete hamilelik için düşürmesin yolumu. Arkası olan geliyor içeri giriyor biz saatlerce bekleyelim hakkımızi arayınca da kaldığımız duruma bak gitmez olaydım

gunaydin kizlarr muayeneye gidicek arkadasslae insaallah hayirli haberlerle donersinix bulantisi kusmasi olanlar bende sizdenim bide benim migrenim tutuyor surkli dun basladi bugun hala devam ediyor cok kotuyum ikisi birlesince mahvoldum yaa
Allah yardımcın olsun migrenle hamilelik ne zor iyi bilirim. Oğluma hamileyken ve düşük yaptığım bebegimde ataklarım felaketti. Bu kez nasıl olduysa hiç şiddetli atak geçirmiyorum gerçi son 1 senedir ayaklarım çok cok hafifledi belki de bu yüzden iyiyim. Mide bulantım var ama migrenim tutmadığı için şükrediyorum. Allah sana da çok çok kolaylık versin.

Ay kızlar benimde migrenim var daha tutmadı insallah da tutmaz çok korkuyorum normalde hap içince bile hemen geçmiyordu tutunca neler yapionuz
hamilelikte migren tutmuyir genelde canim.bendede var migren hamileliklerimde rahat etmistim.ama ilk ay adet zamaninda yine yapacagini yapiyor adet olmasan bile.sua an yine tuttu mesela ama onceki kadar yogun atak gecirmiyorum.

Allah’in izniyle bende Kasim annesiyim hanimlar muayenenizi vajinal mi oluyorsunuz karindan mi? Ben hep karindan istiyorum bi takim sıkıntılarım var sorun olmaz umarim

Canımm çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. Benim ilk muayenem alttan oldu o çok net çıkarıyor. İkincide ultrasondu yaklaştırmasina ragmen fazla net cikmadi. Sıkıntını anlayabiliyorum hayırlısı olsun tekrardan

Ben de gittim ama normalde 3 doktor olması gerekirken o gün tek doktor varmis. Bir de ben vandayim herkesin elinde 1 tane kucağında 1 tane karnında 1 tane olduğu için deli gibi sıra vardı. İki saat icinde 100den fazla hastaya baktı diyebilirim. Bakmak da sadece ultrason. Doktor 30 saniye bile kalmıyor hasta ile. Ve içeri de 10 hasta birden var. Öyle bir ortamdı işte. Bir daha gitmem asla.

merhaba hanimlar benim de sat 5 subat ikinci cocugum insallah doktora ilk kez bugun gittim karindan bakti sadece kese gorduk normalmi mi acaba sata gore 6+1 im

Kızlar birşey sorucam biraz özel olucak ama cinsel münasebet konusunda ne düşünüyorsunuz ? Doktor sık olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi ama korkuyorum. İlk hamileliğimde ilk 3 ay hiç olmamıştı. Sonraki aylarda da sık olmamak kaydıyla olmuştu. Bir sakıncası olur mu bebeğe?

Kızlar ben çok basit işler yapsam bile çok yoruluyorum. Mutfağa bardak götürüyorum, kalbim pıt pıt pıt atıyor. Oturup dinleniyorum. Napcam bilmiyorum.
Canım kan değerlerine baktırdın mı kanın düşük olunca kalp çarpıntısı ve yorgunluk çok olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…