Senin son adet tarihin ne zaman canım.Yarın benim 7+0 olacak...5. Haftamda (4+3te) gittim en son doktora 3 hafta sonra gel dedi...e ona da 2 hafta var. Duyamadim henuz yani .
4 Şubat.Senin son adet tarihin ne zaman canım.
Canım evet elde olmayan sebepler nasip kısmet benimde 3 düşük oldu meğer rahimde perde polip falan varmış bide pıhtılaşma varmışondan oluyomuş dr değiştirince anladık ameliyat oldum şükür tekrar hamileyim şimdi inşallah bu tutunacak inanıyorum senide çok iyi anlıhorum sendeki sebepler neydi canım
Gözün aydın Canım kaç gün geçti adetin
Benim 27 ocak ama. Bana göre 7+0 doktora göre 6+2. Ama sen yarın 7 olacam demiş sin4 Şubat.
Benim 27 ocak ama. Bana göre 7+0 doktora göre 6+2. Ama sen yarın 7 olacam demiş sin
Yaptım muhtemel doğum tarihi olarak yine 4 Kasım diyor. Ama kaçıncı hafta da olduğum yazmıyorEvet demin onunla ilgili yazmıştım. Kullandığım app yarın 7 .haftama girdimi soyluyor. Eke resmini yukledim. Doktora gittigimde 8 Mart'ta 4+4 demistim ve dogru demisti. Ama internet sayfaları bugün icin 5+6 diyor. App ve doktorumla internet sayfalari arasinda 1 hafta fark var neden acaba?
https://www.blitzresults.com/tr/dogum-tarihini/Yaptım muhtemel doğum tarihi olarak yine 4 Kasım diyor. Ama kaçıncı hafta da olduğum yazmıyor
Polyanna, bir de telefonuna Flo adlı aplikasyonu indirip ona bilgilerini girsen de denesen? Gece gece aklima takıldi, senle bir sağlama yapalımhttps://www.blitzresults.com/tr/dogum-tarihini/
Sayfasından mı yaptın? Döngü sayısı da istiyor degil mi? O dogum tarihi olarak 7 kasim verdi bana. Hafta olarak da ilk haftalarin başlangıcını veriyor oradan devam et işte. .. 6+2 demiş doktor sana, bu 7. Haftan icerisindesin demek. Doldurdugun degil icinde oldugun hafta 7.
Tamam yapıyorum hemen.Polyanna, bir de telefonuna Flo adlı aplikasyonu indirip ona bilgilerini girsen de denesen? Gece gece aklima takıldi, senle bir sağlama yapalım
Aynı çıktı yine.Polyanna, bir de telefonuna Flo adlı aplikasyonu indirip ona bilgilerini girsen de denesen? Gece gece aklima takıldi, senle bir sağlama yapalım
Yani 18 mart;bugün icin ne diyor? 7. Hafta mı?Aynı çıktı yine.
Evet 7 hafta. Ya bana göre de ben bugun 7 girdim. Çünkü yumurtlama günümü biliyorum yerleştiği günü biliyorum hiç eksik yada fazlalık yoktu. Niye ultrason da 6+2 çıktı anlam veremedim. Doktor normal diyor zaten herseye normal diyorlar bende anlamadım normal mi değil miYani 18 mart;bugün icin ne diyor? 7. Hafta mı?
Valla ben de anlamadım inan. Bir de inadim tuttu neredeyse son adet tarihinden başlayip 281 günü tek tek sayacağım neredeyse...Evet 7 hafta. Ya bana göre de ben bugun 7 girdim. Çünkü yumurtlama günümü biliyorum yerleştiği günü biliyorum hiç eksik yada fazlalık yoktu. Niye ultrason da 6+2 çıktı anlam veremedim. Doktor normal diyor zaten herseye normal diyorlar bende anlamadım normal mi değil mi
Yok 7 hafta içine girdim. 27 ocak tan itibaren hafta hafta 7 hafta oluyorValla ben de anlamadım inan. Bir de inadim tuttu neredeyse son adet tarihinden başlayip 281 günü tek tek sayacağım neredeyse...
Eger senin satın 27 ocaksa 7.haftayi doldurdun 8. hafta icindesin hatta?
Valla ben de anlamadım inan. Bir de inadim tuttu neredeyse son adet tarihinden başlayip 281 günü tek tek sayacağım neredeyse...
Eger senin satın 27 ocaksa 7.haftayi doldurdun 8. hafta icindesin hatta?
Ben kontrole gittigimde aynisi oldu adet tarihime görr 6+1 iken keseye baktiginda 5+1 dedi. Ama doktorum 1 hafta ileri geri sapmalar olabilir dedi merak etme :)Kızlar birsey soracam. Ben son adet tarihime göre 7+0 hafta yım. Ultrason bakıldı 6+2 çıktı. Böyle birşey le karşılaşan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?