2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sanada çok geçmiş olsun canım.Bendede var o tedirginlik ama elhamdülillah sorunum giderildi.Rabbim kimselere yaşatmasın inşallah..

Merhaba
Ben de hamileyim.İkinci çocuk sat 1 şubat.Bulantılar şimdiden başladı.İlk gebelik zor ve sorunlu geçmişti.Buda da hep bir sorun çıkacak korkusu var.

Aa canim allahim nasip ederse insallah doğumumuz birlikte olacakhayirlisiyla gecsin biran once zaman

Herkese selamlar. Hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar herkese . 2. Hamileliğim. Supriz oldu planlı değildi ama tabiki de hosgeldi iyiki de geldi. Ilk doğumum 2012 eylüldu. Burada bayağı paylaşımlar yapmıştık faydali olduğunu düşündüğüm için yine kayıt oldum. Herkese sevgiler

Kizlar bu programin dogru olduguna emin misiniz? Bakin benim icin 27 subatta 5 haftalik 6 nisanda 9 haftalik yazıyor arada 7 gun var 1 ay ilerlemis. Ki bugün 18 mart ve ben 6 hafta 5 gunlugum. Kese de uyumlu

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-18-09-12-22.png
    126,1 KB · Görüntüleme: 52
aynenn oylee herseyden nem kapiyoruz bilmiyorlar valla bakalim bakalim artik birsey yapmam olmadi bi kadin tutarim yaa

canim benim 5+3te gittim benim kesede fasulye gibiydi 15.12 mm hemde ama bana o gun haftasini soylemedi bebek gorundukten sonra haftasi dogru cikiyor bebegixe 5+6da gormustuk kalp atisini duymustuk yani o zaman bebek 6haftaluk cikti bebegin gozukmesibi bekle sen

Kizlar bu programin dogru olduguna emin misiniz? Bakin benim icin 27 subatta 5 haftalik 6 nisanda 9 haftalik yazıyor arada 7 gun var 1 ay ilerlemis. Ki bugün 18 mart ve ben 6 hafta 5 gunlugum. Kese de uyumlu
canim doktora gidip bebegi gorunce en sagliklixi cikiyor bende dun 7haftaliktim ama bebek 7+2cikti bazi programlar yanlis olabiliyir

bi
bide bidaha baktim canin orda neyi ne zaman yaptiracagin yaziyor yenin haftan yazmiyor yani

canim doktora gidip bebegi gorunce en sagliklixi cikiyor bende dun 7haftaliktim ama bebek 7+2cikti bazi programlar yanlis olabiliyir
Benim son adetime göre 6 hafta 5 günlük olmam lazim bebek de aynen oyle. Kızların burda paylaştığı programa göre 10 hafta falanim program hatali yani

bi

bide bidaha baktim canin orda neyi ne zaman yaptiracagin yaziyor yenin haftan yazmiyor yani

Yok yavrum yazıyor bak dikkat et 20 mart icin bana 11.hafta demis ikili test zamani demis yani iki gun sonra 20 mart :) ben iki gun sonra tam 8 haftalık olcam

ben banu ciftcinin uygulamasını da takip ediyorum. orda 7+1 im yani 8. haftanın icindeyim.
ama burda hâlâ 7. hafta içinde olduğum gösteriyor.

Yok yavrum yazıyor bak dikkat et 20 mart icin bana 11.hafta demis ikili test zamani demis yani iki gun sonra 20 mart :) ben iki gun sonra tam 8 haftalık olcam
aa evet tamamm gordum yanlis o yablissbende 7 haftalik gittim dojtora bana 11.haftada gel dedi ikili test icin falan diyroum nqsil beklicez 4 hafta

Mrb cnm.. Ben de tüp bebek kasim 2018 annesi olacagim inss.

Evet canım fasulye şeklinde olmasını dert etmiyorum zaten. Ben aslında ilk kontrole daha sonra gitcektim keseyide bebeğide aynı anda görürm diodum5+2de kanamam oldu. Doktorda kese düzensiz gözüküyor boş gebelik olabilir beklicez dedi progestan verdi. 2gündürde sildikçe kahverengi pıhtılar geliyor. Hafif adet sancısı gibi sancım oluyo. Usgde yolk sac falan gözükmüyor diyorum acaba doktor ona dayanarakmı boş olabilir dedi.
miniğini sağlıkla kucağına al inşallah tatlım

İkili test yaptirmayi düşünüyor musunuz? Eltilerim ne gerek var yaptırma, biz de yaptırmadık vs gibi konuşuyor. Kararsız kaldım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…