• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu arada nasil arada dogum tarihleri bir gün farkli olan 2 kisinin arasinda 1 hafta olur diye düşündüm. Ben gebelik planladigimdan beri bir app. kullanıyorum flo adı. Ovulasyon tarihinden kiloma attığım adıma kadar kapsamli bir app. Ona gore 7 haftaligim. Internette hamilelik hesaplama diye cıkan ilk siteler farklı veriyor. Sanirim bu site de güvenilir. Annişler bir de bu siteden hesaplayin derim...
https://www.blitzresults.com/tr/dogum-tarihini/

Canım evet elde olmayan sebepler nasip kısmet benimde 3 düşük oldu meğer rahimde perde polip falan varmış bide pıhtılaşma varmışondan oluyomuş dr değiştirince anladık ameliyat oldum şükür tekrar hamileyim şimdi inşallah bu tutunacak inanıyorum senide çok iyi anlıhorum sendeki sebepler neydi canım

öyle mi çok geçmiş olsun :( İyiki sebep bulunmuş ve Allah yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah... benim de ilk gebelikten sonra 1 kimyasal gebelik, bir de 8 haftalık kalbi durdu. sebebini bilmiyorum. Aslında hep tedirginim ama düşünmek yoğunlaşmak istemiyorum. güzel düşünelim, güzel olsun inşallah :)

herkeze iyi akşamlar hesaplarıma göre Allah bebişimi saglıklı kucama alcaksam kasımda gelicek inş
ama ne zamandan beri aklıma takılan bir soru işareti var sizde böle bişey yasadınızmı çok merak ediyorum bana yardımcı olursanız seviniriim
ben bundan bir hafta önce doktora gittimde beta benim 600 dü bir hafta sonra geldiğimde beta 1500 dü ama kese gözükmedi doktor gel iki gün sonra kese gözükmemişse dış gebelik dedi çok şükür gittik kese gözüktü betada 2371 çıktı doktor kesenin görüntüssüne göre saglıklı kese dedi degerlerin yükselmeside güzel şuanda herşey normal dedi betanın bu kadar az çıkması düzenli yükselmesi güzel dedi ama betanın bu kadar iki katına cıkmaması çok mu kötü kafam allak bullak

Benim 27 ocak ama. Bana göre 7+0 doktora göre 6+2. Ama sen yarın 7 olacam demiş sin

Evet demin onunla ilgili yazmıştım. Kullandığım app yarın 7 .haftama girdimi soyluyor. Eke resmini yukledim. Doktora gittigimde 8 Mart'ta 4+4 demistim ve dogru demisti. Ama internet sayfaları bugün icin 5+6 diyor. App ve doktorumla internet sayfalari arasinda 1 hafta fark var neden acaba?

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-17-23-16-59.png
    Screenshot_2018-03-17-23-16-59.png
    175,6 KB · Görüntüleme: 55
Evet demin onunla ilgili yazmıştım. Kullandığım app yarın 7 .haftama girdimi soyluyor. Eke resmini yukledim. Doktora gittigimde 8 Mart'ta 4+4 demistim ve dogru demisti. Ama internet sayfaları bugün icin 5+6 diyor. App ve doktorumla internet sayfalari arasinda 1 hafta fark var neden acaba?
Yaptım muhtemel doğum tarihi olarak yine 4 Kasım diyor. Ama kaçıncı hafta da olduğum yazmıyor

Yaptım muhtemel doğum tarihi olarak yine 4 Kasım diyor. Ama kaçıncı hafta da olduğum yazmıyor
Sayfasından mı yaptın? Döngü sayısı da istiyor degil mi? O dogum tarihi olarak 7 kasim verdi bana. Hafta olarak da ilk haftalarin başlangıcını veriyor oradan devam et işte. .. 6+2 demiş doktor sana, bu 7. Haftan icerisindesin demek. Doldurdugun degil icinde oldugun hafta 7.

KIZLAr iyi geceler herkese ilk kontrolüme 2 gün önce gittim 5+2de yani. Kese 14.12mm çıktı. Sizin kese ölçüleri neydi haftasına göre büyük gidiyor. Usg kağıdında 6w5d yazıyor. Doktor da kese için düzensiz dedi. Kesenin şekli fasulye gibi bana kalırsa şeklinde bi problem yok internette araştırdığımda herkesinki yusyuvarlak değil görüyorum. Ayh içim hiç rahat değil bi sonraki kontrolü bekliyorum

Sayfasından mı yaptın? Döngü sayısı da istiyor degil mi? O dogum tarihi olarak 7 kasim verdi bana. Hafta olarak da ilk haftalarin başlangıcını veriyor oradan devam et işte. .. 6+2 demiş doktor sana, bu 7. Haftan icerisindesin demek. Doldurdugun degil icinde oldugun hafta 7.
Polyanna, bir de telefonuna Flo adlı aplikasyonu indirip ona bilgilerini girsen de denesen? Gece gece aklima takıldi, senle bir sağlama yapalım:deli::eek:

Yani 18 mart;bugün icin ne diyor? 7. Hafta mı?
Evet 7 hafta. Ya bana göre de ben bugun 7 girdim. Çünkü yumurtlama günümü biliyorum yerleştiği günü biliyorum hiç eksik yada fazlalık yoktu. Niye ultrason da 6+2 çıktı anlam veremedim. Doktor normal diyor zaten herseye normal diyorlar bende anlamadım normal mi değil mi

Evet 7 hafta. Ya bana göre de ben bugun 7 girdim. Çünkü yumurtlama günümü biliyorum yerleştiği günü biliyorum hiç eksik yada fazlalık yoktu. Niye ultrason da 6+2 çıktı anlam veremedim. Doktor normal diyor zaten herseye normal diyorlar bende anlamadım normal mi değil mi
Valla ben de anlamadım inan. Bir de inadim tuttu neredeyse son adet tarihinden başlayip 281 günü tek tek sayacağım neredeyse...
Eger senin satın 27 ocaksa 7.haftayi doldurdun 8. hafta icindesin hatta?:işsiz:

Valla ben de anlamadım inan. Bir de inadim tuttu neredeyse son adet tarihinden başlayip 281 günü tek tek sayacağım neredeyse...
Yok 7 hafta içine girdim. 27 ocak tan itibaren hafta hafta 7 hafta oluyor

Benim de son adet 29 ocak ve bütün programlara göre de 6+5 gözüküyorum, o arkadaş da benden 2 gün önde yani bana göre normal olan bu 6 dolup 7 ye yeni girmiş ben de 2 güne gircem

Kızlar birsey soracam. Ben son adet tarihime göre 7+0 hafta yım. Ultrason bakıldı 6+2 çıktı. Böyle birşey le karşılaşan oldu mu
Ben kontrole gittigimde aynisi oldu adet tarihime görr 6+1 iken keseye baktiginda 5+1 dedi. Ama doktorum 1 hafta ileri geri sapmalar olabilir dedi merak etme :)

Back