2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
amin canim sagolasin gecenddde olmustum doktorum cok rahat bir insan kirmizi olmadigi ssurece yat dinlrn diyor aynen bende evde duzen istiyorum mecbur yapiliyor yaa

canim doktorum boyle durumlarda gelme diyorr zaten cok cok azdi inzaallah devami gelmez yaa

Benim de öyle ve gözüme de çok batiyor ama yapacak mecalim yok zaten. Midem cok kötü yemek falan yiyemiyorum doğru düzgün bugun akşama kadar yattım sersem gibi.
evet benimde sabahtan midem cok bulaniyor yaa ac karna su icme dedi doktorum bugun bcmedim daha iyiydim aksam ustudd hafif yokladi gitti

Kızlar bebeğin boyu mm ilerlemeSiyle ilgili bir bilgisi olan varmı bana küçük geldi sanki bugün 5.2 mm şuan. Ama pazartesi 3 mm di 5 gün geçmiş niye bu kadar düşük ilerlemış acaba. Normal de gün de 1 mm ilerle miyor mu 8 mm olması gerekmez mi

Keseyi gördük çok şükür 5+2 mişim 10 gün sonrasına randevu verdi.. 10 gün sonra kalp atışı için verilen süre mi

merhaba ben de tup bebekle olan bir kasım annesiyim inşallah. ilk hamileliğim oldugu icin cok meraklıyim tabiki. 5+5 te bebeğimin kalbini vajinal muayeneyle gördük cok şükür. doktorum 3 hafta sonraya çağırdı. bu arada bende ara ara mide bulantısı oluyor ama beni rahatsız edecek şekilde değil ve tabiki kokulara cok hassasım. cok halsizim tansiyonum hep düşük . ve hic uykumu alamiyorum bir de sürekli tuvalete çıkıyorum. benim gibi her şeyi merak edenler icin yaşadıklarımı anlatayım dedim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

Merhabalar kizlar, bende kasim ayi annelerindenim insallah :) araniza katilip sevincimi mutlulugumu paylasmak istedim. Bu benim ilk bebegim olacak. 25 yasindayim. Sat tarihim 02.02

Herkese huzurlu saglikli bir dokuz ay dilerim :)
Hoşgeldin canım sağlıkla geçir gebeliğini inşallah gözünüz aydın.

Geçen Salı öğrendim.Daha çok küçük ama 11 şubat sat. yani bundan da küçük, geç döllenme sanırım. senin?
Canım benimde 7 şubat sat 4 gün var aramızda ben geçen pazartesi keseyi gördüm bu pazartesi twkrar gidicem kendini görücekmişiz kesede inşallah kalbinide duyarım ama erken gibi sanki

Sağol çok teşşekür ederim. Evet yani aslında daha kısa tutacaktık da işte, 2 kaybım oldu. neyse inşallah bu defa tutunacak :)
Canım evet elde olmayan sebepler nasip kısmet benimde 3 düşük oldu meğer rahimde perde polip falan varmış bide pıhtılaşma varmışondan oluyomuş dr değiştirince anladık ameliyat oldum şükür tekrar hamileyim şimdi inşallah bu tutunacak inanıyorum senide çok iyi anlıhorum sendeki sebepler neydi canım

amin canim sagolasin gecenddde olmustum doktorum cok rahat bir insan kirmizi olmadigi ssurece yat dinlrn diyor aynen bende evde duzen istiyorum mecbur yapiliyor yaa
Valla kimi dr göre çok normal gelip bişey yok gibi önemsiz görüyolar çünkü onlar bilmiyoki karşılarından buluttan nem kapan anne adayları var çoğumuzun başına bile gelmeyen durumlar.Allahım hayırla sağlıkla doğum yapmak nasip etain cümlemize inşallah yat biraz çok gözüne batarsada ya yakınlarından yardım iste yada saatlik bi yardımcı bul siler süpürür gider.

Yarın benim 7+0 olacak...5. Haftamda (4+3te) gittim en son doktora 3 hafta sonra gel dedi...e ona da 2 hafta var. Duyamadim henuz yani .

Canım ben 5+4 de gittim vajinal bakmadı karından hayali bi kese gördüm dedi , 4 hafta sonra gel dedi, kalp atısı vs hepsine birden bakacak 6+5 teyim ben de . Ama dayanamadım bu salıya randevu aldım başka doktordan .

herkeze iyi akşamlar hesaplarıma göre Allah bebişimi saglıklı kucama alcaksam kasımda gelicek inş
ama ne zamandan beri aklıma takılan bir soru işareti var sizde böle bişey yasadınızmı çok merak ediyorum bana yardımcı olursanız seviniriim
ben bundan bir hafta önce doktora gittimde beta benim 600 dü bir hafta sonra geldiğimde beta 1500 dü ama kese gözükmedi doktor gel iki gün sonra kese gözükmemişse dış gebelik dedi çok şükür gittik kese gözüktü betada 2371 çıktı doktor kesenin görüntüssüne göre saglıklı kese dedi degerlerin yükselmeside güzel şuanda herşey normal dedi betanın bu kadar az çıkması düzenli yükselmesi güzel dedi ama betanın bu kadar iki katına cıkmaması çok mu kötü kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…