amin canim sagolasin gecenddde olmustum doktorum cok rahat bir insan kirmizi olmadigi ssurece yat dinlrn diyor aynen bende evde duzen istiyorum mecbur yapiliyor yaaHoşgeldin canım gözün aydın sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle..
Çok abartmadan ye kuzum biraz tuzlu şeyler ama bendede aynı böyle tuzlu şeyler istiyo canım hep gün içinde bende atıştırıyorum kraker hatta beslenme listemdede var yiyebilirsin diye..
Maşallah hoşgeldin aramıza sanada sağlıklı bir gebelik diliyorum sende epey ara vermişsin benim gibi benimde 10 yaşında kızım var.yenimi öğrendin.
Kuzum korkma inşallah yerleşmenin devamıdır.doktoruna bilgi ver yinede.Bol bol su iç yat biraz.İş yapma diyemiycem çünkü bende ölüyo olsam biraz düzen istiyorum malesef.Ama dikkatli davran Bu güzelliği her zaman yaşayamıyoruz..Acil şifalar diliyorum..
canim doktorum boyle durumlarda gelme diyorr zaten cok cok azdi inzaallah devami gelmez yaaGözün aydın Canım kaç gün geçti adetin
Seninde gözün aydın iğnelerini kullan inşallah bi sıkıntı olmaz korkma
Amin inşallah
Ultrason da neyse o doğru benimde 2 gün fazla çıkmıştı
Dikkatli ol yorulmuşsun kesin ama bence sen dr söyle ya da git benim dr lekelenmeyi duyduğu gibi yanına çağırdı kontrol etti bence ihmal etme ve yorma kendini
evet benimde sabahtan midem cok bulaniyor yaa ac karna su icme dedi doktorum bugun bcmedim daha iyiydim aksam ustudd hafif yokladi gittiBenim de öyle ve gözüme de çok batiyor ama yapacak mecalim yok zaten. Midem cok kötü yemek falan yiyemiyorum doğru düzgün bugun akşama kadar yattım sersem gibi.
Kızlar bebeğin boyu mm ilerlemeSiyle ilgili bir bilgisi olan varmı bana küçük geldi sanki bugün 5.2 mm şuan. Ama pazartesi 3 mm di 5 gün geçmiş niye bu kadar düşük ilerlemış acaba. Normal de gün de 1 mm ilerle miyor mu 8 mm olması gerekmez mi[/QUOT
Doktor yorumyaptı mı?
Evet genelde keseden 10 gün sonra kalp atışına bakıyorlarKeseyi gördük çok şükür 5+2 mişim 10 gün sonrasına randevu verdi.. 10 gün sonra kalp atışı için verilen süre mi
Benim bu hafta başı başladı yani 6+2 gibiMide bulantısı olan hanımlarr ilk ne zaman başladı bulantılarınız acabaa ,
Benim bu hafta başı başladı yani 6+2 gibi
Hoşgeldin canım sağlıkla geçir gebeliğini inşallah gözünüz aydın.Merhabalar kizlar, bende kasim ayi annelerindenim insallah :) araniza katilip sevincimi mutlulugumu paylasmak istedim. Bu benim ilk bebegim olacak. 25 yasindayim. Sat tarihim 02.02
Herkese huzurlu saglikli bir dokuz ay dilerim :)
Canım benimde 7 şubat sat 4 gün var aramızda ben geçen pazartesi keseyi gördüm bu pazartesi twkrar gidicem kendini görücekmişiz kesede inşallah kalbinide duyarım ama erken gibi sankiGeçen Salı öğrendim.Daha çok küçük ama 11 şubat sat. yani bundan da küçük, geç döllenme sanırım. senin?
Canım evet elde olmayan sebepler nasip kısmet benimde 3 düşük oldu meğer rahimde perde polip falan varmış bide pıhtılaşma varmışondan oluyomuş dr değiştirince anladık ameliyat oldum şükür tekrar hamileyim şimdi inşallah bu tutunacak inanıyorum senide çok iyi anlıhorum sendeki sebepler neydi canımSağol çok teşşekür ederim. Evet yani aslında daha kısa tutacaktık da işte, 2 kaybım oldu. neyse inşallah bu defa tutunacak :)
Yarın benim 7+0 olacak...5. Haftamda (4+3te) gittim en son doktora 3 hafta sonra gel dedi...e ona da 2 hafta var. Duyamadim henuz yani .Evet cnm ben 6+0 dayim... ins kalp atisini da duyariz sen duydun mu
Valla kimi dr göre çok normal gelip bişey yok gibi önemsiz görüyolar çünkü onlar bilmiyoki karşılarından buluttan nem kapan anne adayları var çoğumuzun başına bile gelmeyen durumlar.Allahım hayırla sağlıkla doğum yapmak nasip etain cümlemize inşallah yat biraz çok gözüne batarsada ya yakınlarından yardım iste yada saatlik bi yardımcı bul siler süpürür gider.amin canim sagolasin gecenddde olmustum doktorum cok rahat bir insan kirmizi olmadigi ssurece yat dinlrn diyor aynen bende evde duzen istiyorum mecbur yapiliyor yaa
Yarın benim 7+0 olacak...5. Haftamda (4+3te) gittim en son doktora 3 hafta sonra gel dedi...e ona da 2 hafta var. Duyamadim henuz yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?