• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
5+3te jahve renginakintim vardi doktor korkma demistino zaman simdi gene acik kahve rengi akintim olmus ougun biraz is yapmistim mutfagi falan sildim bide salinumu supurmustum acaba ondanmi olduki vajina girisimddde hafif sizlamali bir agri var yaa
Bu gunlerde kendini fazla yorma bence. Ben 1.5 aydır temizlik ütü vs bi is yapmıyorum. 12. Haftayı geçirelim ozaman yaparım fazla kendimi yormadan. Agri yada kanama artarsa doktora git bence ayaklarını uzat dinlen

Bu gunlerde kendini fazla yorma bence. Ben 1.5 aydır temizlik ütü vs bi is yapmıyorum. 12. Haftayı geçirelim ozaman yaparım fazla kendimi yormadan. Agri yada kanama artarsa doktora git bence ayaklarını uzat dinlen
yatiyorum canim zaten evde yaa bende bugune kadar yapmiyordumda bugun dayanamadim aetik yaa evi b.k goturuyor afedersin

Kızlar bugun ilk defa kustum. Ve 2 gündür miden çok kötü. 3 4 gündür de ağzımda iğrenç acı bir tat var ne yiyorsam tadı berbat geliyor:( su içsem bile sanki zehir içiyormuşum gibi.. hani nasıl anlatsam böyle kimi antibiyotikleri içerken ağızda eriyince acı bir tat olur ya işte aynen öyle geçmeyen bir acı tat.. bunu yaşayan başkalarında var mı acaba aranızda? Yemekten soğudum cidden.. bgn yiyebildiğim sabah zorla 1 yumurta ve akşam da biraz pilav ve et oldu. Başka bişi ağzıma süremedim.

Kızlar 73 çıkmış yaa çok minnos :anneadayı:
İlk randevuyu 3 nisana aldık bakalim inşallah o zamana kadar kese görünür :anne::KK200:
Hoşgeldin canım gözün aydın sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle..
Merhaba kızlar canım cips ve kraker istiyor bunların zararı olur mu?
Çok abartmadan ye kuzum biraz tuzlu şeyler ama bendede aynı böyle tuzlu şeyler istiyo canım hep gün içinde bende atıştırıyorum kraker hatta beslenme listemdede var yiyebilirsin diye..
Herkese merhaba, ben de yeni üye oldum. bundan 7 yıl önce 2011 aralık annelerindeydim, şimdi 2018 kasım annesi olacağım inşallah. Hamile olanlara , sağlıklı güzel bir gebelik geçirmelerini, olmayanlara da en kısa zamanda diliyorum...
Maşallah hoşgeldin aramıza sanada sağlıklı bir gebelik diliyorum sende epey ara vermişsin benim gibi benimde 10 yaşında kızım var.yenimi öğrendin.
5+3te jahve renginakintim vardi doktor korkma demistino zaman simdi gene acik kahve rengi akintim olmus ougun biraz is yapmistim mutfagi falan sildim bide salinumu supurmustum acaba ondanmi olduki vajina girisimddde hafif sizlamali bir agri var yaa
Kuzum korkma inşallah yerleşmenin devamıdır.doktoruna bilgi ver yinede.Bol bol su iç yat biraz.İş yapma diyemiycem çünkü bende ölüyo olsam biraz düzen istiyorum malesef.Ama dikkatli davran Bu güzelliği her zaman yaşayamıyoruz..Acil şifalar diliyorum..

Hoşgeldin canım gözün aydın sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle..

Çok abartmadan ye kuzum biraz tuzlu şeyler ama bendede aynı böyle tuzlu şeyler istiyo canım hep gün içinde bende atıştırıyorum kraker hatta beslenme listemdede var yiyebilirsin diye..

Maşallah hoşgeldin aramıza sanada sağlıklı bir gebelik diliyorum sende epey ara vermişsin benim gibi benimde 10 yaşında kızım var.yenimi öğrendin.

Kuzum korkma inşallah yerleşmenin devamıdır.doktoruna bilgi ver yinede.Bol bol su iç yat biraz.İş yapma diyemiycem çünkü bende ölüyo olsam biraz düzen istiyorum malesef.Ama dikkatli davran Bu güzelliği her zaman yaşayamıyoruz..Acil şifalar diliyorum..
can istiyor valla hele ki ben cipsi çok severim yoğurtla beraber küçük boy yiyim bari dayanamıyorum :olamaz:

Kızlar bugun ilk defa kustum. Ve 2 gündür miden çok kötü. 3 4 gündür de ağzımda iğrenç acı bir tat var ne yiyorsam tadı berbat geliyor:KK43: su içsem bile sanki zehir içiyormuşum gibi.. hani nasıl anlatsam böyle kimi antibiyotikleri içerken ağızda eriyince acı bir tat olur ya işte aynen öyle geçmeyen bir acı tat.. bunu yaşayan başkalarında var mı acaba aranızda? Yemekten soğudum cidden.. bgn yiyebildiğim sabah zorla 1 yumurta ve akşam da biraz pilav ve et oldu. Başka bişi ağzıma süremedim.
Canımm bende bugün ilk kez kalktığımda içim vıcık vıcık gibiydi bulantıdan.Kusturmadı ama yiyip içerken epey zorlandım baktım olmuyo saat 4 gibi zencefil kaynattım içinede limon sıktım içtim şimdi elhamdülillah iyiyim tavsiye ederim bulantıya bire bir hemde uyuşukluğumuda aldı sanki üstümden..

Kızlar 73 çıkmış yaa çok minnos :anneadayı:
İlk randevuyu 3 nisana aldık bakalim inşallah o zamana kadar kese görünür :anne::KK200:
Gözün aydın Canım kaç gün geçti adetin

Doktora geldim iğne verdi. İlaç verdi yine. Kalp atışını da duydum
Seninde gözün aydın iğnelerini kullan inşallah bi sıkıntı olmaz korkma

Kızlar merhaba benim de kanamam oluyor ara ara Dr iğne verdi Rabbim herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Amin inşallah

Kızlar birsey soracam. Ben son adet tarihime göre 7+0 hafta yım. Ultrason bakıldı 6+2 çıktı. Böyle birşey le karşılaşan oldu mu
Ultrason da neyse o doğru benimde 2 gün fazla çıkmıştı

Dikkatli ol yorulmuşsun kesin ama bence sen dr söyle ya da git benim dr lekelenmeyi duyduğu gibi yanına çağırdı kontrol etti bence ihmal etme ve yorma kendini

yatiyorum canim zaten evde yaa bende bugune kadar yapmiyordumda bugun dayanamadim aetik yaa evi b.k goturuyor afedersin
Benim de öyle ve gözüme de çok batiyor ama yapacak mecalim yok zaten. Midem cok kötü yemek falan yiyemiyorum doğru düzgün bugun akşama kadar yattım sersem gibi.

Benim de öyle ve gözüme de çok batiyor ama yapacak mecalim yok zaten. Midem cok kötü yemek falan yiyemiyorum doğru düzgün bugun akşama kadar yattım sersem gibi.
Canım zencefil kaynat limon sık iç ben bugün öyle yaptım hem enerjim arttı hemde bulantım gitti belki şifa olur

Bende bugün hep uzandım sersem gibiydim resmen ayağa kalkıp evi bi turlayıp tekrar uzandım çok sıkıcı bi gündü ya:KK8::KK8:

Canım zencefil kaynat limon sık iç ben bugün öyle yaptım hem enerjim arttı hemde bulantım gitti belki şifa olur
Sağol canım zencefil zaten sevmem birde midem böyleyken hayatta içemem. Ayva yedim birkaç gün o iyi gelmişti ama artık o da iyi gelmiyor.

Kızlar bugun ilk defa kustum. Ve 2 gündür miden çok kötü. 3 4 gündür de ağzımda iğrenç acı bir tat var ne yiyorsam tadı berbat geliyor:KK43: su içsem bile sanki zehir içiyormuşum gibi.. hani nasıl anlatsam böyle kimi antibiyotikleri içerken ağızda eriyince acı bir tat olur ya işte aynen öyle geçmeyen bir acı tat.. bunu yaşayan başkalarında var mı acaba aranızda? Yemekten soğudum cidden.. bgn yiyebildiğim sabah zorla 1 yumurta ve akşam da biraz pilav ve et oldu. Başka bişi ağzıma süremedim.
Cnm ben de öyleyim iki haftadır ve yediğim sadece yoğurt salatalık havuç patates ama yoğurt gerçekten çok iyi geliyor en eti görmeyenler dayanamıyorum

Ah canım aynı dert bende de var.Kizimda da böyle olmuştu.Sanki ağzımda değişik bir tat var,salya dolu sürekli.Mide bulantısı beni de çok zorluyor

can istiyor valla hele ki ben cipsi çok severim yoğurtla beraber küçük boy yiyim bari dayanamıyorum :olamaz:

Sağol çok teşşekür ederim. Evet yani aslında daha kısa tutacaktık da işte, 2 kaybım oldu. neyse inşallah bu defa tutunacak :)

Geçen Salı öğrendim.Daha çok küçük ama 11 şubat sat. yani bundan da küçük, geç döllenme sanırım. senin?

Back