Canım senle aynıyız bende duyamadım henüz pazartesi gidicem bakalım inşallah duyarız benimde perşembe 7532 çıktı hcgKızlar kalp atışını duyan var mı venle aynı olup çarşambaya randevu aldım ama erken mi bilemedim Perşembe bhcg 3800 dü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senle aynıyız bende duyamadım henüz pazartesi gidicem bakalım inşallah duyarız benimde perşembe 7532 çıktı hcgKızlar kalp atışını duyan var mı venle aynı olup çarşambaya randevu aldım ama erken mi bilemedim Perşembe bhcg 3800 dü
Canım senin göğüs ağrın ve sancın varmıGünaydın hanımlar
Birşey sorucam ultrasona göre mi yoksa son adet tarihine göre mi Doğuma alınıyor
Sancım fazla yok geçen hafta çok vardı bir de çok yorulduğum zaman oluyo ama göğüs ağrım varCanım senin göğüs ağrın ve sancın varmı
Sancım çok var ya doktora gidiyorum şimdi yineSancım fazla yok geçen hafta çok vardı bir de çok yorulduğum zaman oluyo ama göğüs ağrım var
Nasıl bi sancı kalp atışlarını duydun mu Git canım için rahatlar doktor içerde bişey var mı diye bakar ama inşallah hiçbirşeyin yokturSancım çok var ya doktora gidiyorum şimdi yine
Hayirli olsun cnmmmm..Gozun aydinnnnKızlar 2gun önce test yapmıştım hiç birşey yoktu bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı inanamadım bir tane daha yaptım çizgi belirginleşti çok heyecanlıyım. Sanırım ben de Kasım annelerine katılacağım :) eşim işten gelsin kan testine gideceğiz. Sizinle paylaşmak istedim
Hayirli olsun cnmmmm..Gozun aydinnnn
Gözün aydın inşallah güzel sonuçlar çıkarAllah razı olsun cümlemizin gozu aydın olsun şimdi kan verdim 2 saate çıkacak inşallah :)
Hadi bakalım ins.. Güzel haberi ver bekliyoruz....Allah razı olsun cümlemizin gozu aydın olsun şimdi kan verdim 2 saate çıkacak inşallah :)
Aynı günlerimiz seninle cnm :)Allah razı olsun cümlemizin gozu aydın olsun şimdi kan verdim 2 saate çıkacak inşallah :)
Daha duymadın mi cnm 7. Haftanın sanirimBende hala inanamıyorum. Kalp atışını duysam daha da rahatlıycam inşallah
Cnmmm sen duydunmuuuDaha duymadın mi cnm 7. Haftanın sanirim
Yok cnm duymadım ben kese bile görmedim :) merak ediyom kaçıncı haftada duyulur dieCnmmm sen duydunmuuu
Ben persembe keseyi gordum. 2 hafta sonra da kalp atisina cagirdi. Inss onu da duyarizzz...Yok cnm duymadım ben kese bile görmedim :) merak ediyom kaçıncı haftada duyulur die
ben 5+6duydum canim ama herkesin farkli oluyir 8.haftaya kdara duyanlar var onyuzden su gun bugun diyemeyizYok cnm duymadım ben kese bile görmedim :) merak ediyom kaçıncı haftada duyulur die
Çarşamba gideceğim canımDaha duymadın mi cnm 7. Haftanın sanirim
Gözün aydın inşallah güzel sonuçlar çıkar
Hadi bakalım ins.. Güzel haberi ver bekliyoruz....
Aynı günlerimiz seninle cnm :)
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin hoş geldin aramızaKızlar 73 çıkmış yaa çok minnos
İlk randevuyu 3 nisana aldık bakalim inşallah o zamana kadar kese görünür