- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
- 158
Gebelik takvimi eklemen gerekiyor profiline.Cnm ya buradaki herkesin yazdığı bölümün altında muhtemel doğum tarihi ve suanki haftalariniz yazio onu nasıl yaptiniz benimde çıkıyor mu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik takvimi eklemen gerekiyor profiline.Cnm ya buradaki herkesin yazdığı bölümün altında muhtemel doğum tarihi ve suanki haftalariniz yazio onu nasıl yaptiniz benimde çıkıyor mu:)
Ama sonuç olarak 9 ay boyunca kullanacak sin galiba kan da sıkıntı var herhalde o yüzden öyle dedimIlk gebeligimde 8.haftada rapor yazdi canim 42 hafta kullandim. Dogum sonrasında da devam ettim. Sonra 2 kez düşük yaptim. Gectigimiz kasim ayinda da malesef kalbi durdu 12.haftada. O yuzden doktorum bu sefer en az 11 oldugumu görmek istiyor. Yoksa o kadar ilaç bosa alınmış oluyor
ben daha dün duydum. 10 gun once 7400 beta ile kese görmüştük 10 gun sonra gel dediler kalp atışı için. Bilemedim duyarmısın en azından cumaya gitsen daha rahat duyulur sanırım.Kızlar kalp atışını duyan var mı venle aynı olup çarşambaya randevu aldım ama erken mi bilemedim Perşembe bhcg 3800 dü
Bende hamileligim boyunca igne kullanmistim. Hatta dogumdan sonrada 10gun kullandim.Keseyi ve bebegi gorunce doktorum raporu hemen cikartmisti. Elimde pihtilasma icin yapilan testimin sonuclari vardi onlari sisteme girde falan. Her defasinda 10kutu olarak yazdi devlet 9unu oduyor diye eczane okadar veriyordu. Bitince tekrar yazdiriyordum5Te birini ödüyor devlet her seferinde 5 kutu yazıyor.tanesi 65 lira toplam 325 tutuyor 65 ödüyorum suan. Ilk gebeligimde de aynısını yapmisti en az 10.haftaya geldiğini görmek istiyor. Raporu 3 aykik yazıyor çünkü
Henüz gitmedim canım biraz daha büyüsün öyle gitçem inş.senin ilk gebelik mi?Aa süper :) sende durumlar nasıl cnm doktora gittin mi var ki gebelik belirtileri falan
Bizim takvimi okurken takvim eklemek için tıklayın yazan bi yer var ordan ekliyorsun canım :)Cnm ya buradaki herkesin yazdığı bölümün altında muhtemel doğum tarihi ve suanki haftalariniz yazio onu nasıl yaptiniz benimde çıkıyor mu:)
Allahın gucune gitmesin ama ilk gebeliğimde mide bulantısı yüzünden nasıl isyan ettim feryat ettim anlatamam. Yerlerde sürünüyordum resmen. Yarı ölü yarı yaşayan gibiydim. Ben böyle illet bişey görmedim. Hiçbiriniz yaşamazsınız inşallah mide bulantısıAyy o günler çabuk gelsin :)
Allah razı olsun hepimizin evladını inşallahHayırlı olsun arkadaşım.. allah bağışlasın.
İnşallah cnm ya ben o günler gelsin derken hissedeceğim günler demek istedim yani.bulanti zor tabiAllahın gucune gitmesin ama ilk gebeliğimde mide bulantısı yüzünden nasıl isyan ettim feryat ettim anlatamam. Yerlerde sürünüyordum resmen. Yarı ölü yarı yaşayan gibiydim. Ben böyle illet bişey görmedim. Hiçbiriniz yaşamazsınız inşallah mide bulantısı
Anladım cnm cok gecmis olsun iyi düşün iyi olsun hersey inşallah.ay bende doktora gitmedim daha sen öyle diyince endişelendim şimdiNe leke ne de kanamam yok canim agrim dahi yok. Ben ilk muayenemi 6 hafta 1 günlükken oldum bu carsamba .Doktor kesenin yanındaki kanama alanini gösterdi. Ben de gördüm .jel verdi zaten coraspin ve gobekten igne de oluyorum. Sadece dinlenmem eksik. Kizim 3 yaşına girmek uzere hareketli. Arkasindayim.okul zaten anlatilmaz yasanir diyorum. 7 saat tamamen ayakta ve egilerek ders anlatıyorum .tenefuslerde dans çalışıyoruz. Acir insallah Allah ... Kasimda aci tecrube yasadim 12.haftada. Insallah yeni bir sınav olmasın bana bu
Ay yok ben o günler gelsin derken bebeğimi hissedeceğim günler demek istedim cnm bulantı falan niye isteyim :)Gelince öyle demiyeceksin emin ol. Uyku mide bulantısı bişey yiyememe 4-5 gündür fena çarptı beni.
Evet canim pihtilasma problemi var dogum sonrasi dahil toplam 10 ay kullanacagim yineAma sonuç olarak 9 ay boyunca kullanacak sin galiba kan da sıkıntı var herhalde o yüzden öyle dedim
Gunaydın canım aynen bizimde kontrolümüz bugun 2 gibi. Kese için bende sabırsızlanıyorum:)))) gunlerimizde aynı sayılır hadi hayırlısı :)Günaydın kontrolüm var bugün Daha keseyi göremedik
Hayırlı olsun:))Kızlar 2gun önce test yapmıştım hiç birşey yoktu bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı inanamadım bir tane daha yaptım çizgi belirginleşti çok heyecanlıyım. Sanırım ben de Kasım annelerine katılacağım :) eşim işten gelsin kan testine gideceğiz. Sizinle paylaşmak istedim
Hadi hayırlısı :)))Kızlar 2gun önce test yapmıştım hiç birşey yoktu bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı inanamadım bir tane daha yaptım çizgi belirginleşti çok heyecanlıyım. Sanırım ben de Kasım annelerine katılacağım :) eşim işten gelsin kan testine gideceğiz. Sizinle paylaşmak istedim
Hayırlı olsun:))
Hadi hayırlısı :)))
Hayırlı haberlerle dön inşallah sayfaya :))
Adetin gecikti mi peki :)
ben tam 6. haftaya girdiğimde gittim kese vardı bebek yoktu. 10 gün sonra gel dedi çarşamba gidicemKızlar 6 haftalık olup kese göründüğü halde bebek görünmeyen var mı