• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar 2gun önce test yapmıştım hiç birşey yoktu bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı inanamadım bir tane daha yaptım çizgi belirginleşti çok heyecanlıyım. Sanırım ben de Kasım annelerine katılacağım :) eşim işten gelsin kan testine gideceğiz. Sizinle paylaşmak istedim :KK68:
Canım seninle temmuz annelerinde de beraberdik şimdi yine beraberiz hayırlı olsun sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi insallah

Canım seninle temmuz annelerinde de beraberdik şimdi yine beraberiz hayırlı olsun sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi insallah

Aaa ne güzel canım çok sevindim hayırlı olsun sana da :)
Bu arada sen birinciyi emziriyor muydun? Benim danam hala emiyor da nasıl keseceğim kara kara dusu

Benim bebeğim hala emiyor ya sizin ki kaç aylık benimki 19 aylık

Benim oğlum 21 ayı doldurmak üzere 19 haziran doğumlu. Kalp atışını duyana kadar emzirmeye devam etmeyi düşünüyorum kuzenim hamileyim diye sütten kesmisti sonra kalp atışı alamadılar boşuna sütten kesmiş oldu. Hayırlısı artık bakalım.

Sizin de isteyerek mi oldu? Ben hep arası 2bucuk yaş olsun diye hayal ediyordum :)

Benim oğlum 21 ayı doldurmak üzere 19 haziran doğumlu. Kalp atışını duyana kadar emzirmeye devam etmeyi düşünüyorum kuzenim hamileyim diye sütten kesmisti sonra kalp atışı alamadılar boşuna sütten kesmiş oldu. Hayırlısı artık bakalım.

Sizin de isteyerek mi oldu? Ben hep arası 2bucuk yaş olsun diye hayal ediyordum :)

Hayır isteyerek olmadı açıkcası ikinci çocuğu düşünmüyordum eşimle sıkıntılar var o yüzden kafam çok karışık

Hayır isteyerek olmadı açıkcası ikinci çocuğu düşünmüyordum eşimle sıkıntılar var o yüzden kafam çok karışık

Himm hayırlısı olsun canım ya inşallah yoluna koyarsınız...

Günaydın hanımlar
Birşey sorucam ultrasona göre mi yoksa son adet tarihine göre mi Doğuma alınıyor :anneadayı:

Kızlar biz de çok şükür kalp atışını duyduk❤️
Maşallah bende pazartesi gidicem
Bu haftalarda bulantı pek olmaz zaten :) benim ilk hamileliğimde 10. Haftada basladı mesela :KK66:

Benim çok var gece uykudan uyandığım da bile oluyo salçalı ve sulu yemeklerin kokusu çok ağır geliyo etli yemekleri felan çok kararttım gece gündüz midem bulanıyo önceden sabahladıydı şimdi 24 saat

Ben dün gördüm haftaya birdaha çağırdı. Ama benim tüp bebek ve hala tüp bebek merkezi takip yapıyor belki onun etkisi vardır. Ve haftaya normal gebe izlemden de randevu al dedi doktorum.
Canım benimde tüp bebek. 2hafta sonra çağırdı doktor. Kese büyüklüğüne göre de değişiyor sanırım

Kızlar ya ben hâlâ kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha hiç bir belirti yok keseyi görmedim acaba ondan mi?sadece adetim gecikti bide HCG testi pozitif. sizde böyle oldu mu inanamıyorum hamile olduguma :))
Bende hala inanamıyorum. Kalp atışını duysam daha da rahatlıycam inşallah

Back