• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar birsey soracam. Ben son adet tarihime göre 7+0 hafta yım. Ultrason bakıldı 6+2 çıktı. Böyle birşey le karşılaşan oldu mu

Herkese merhaba, ben de yeni üye oldum. bundan 7 yıl önce 2011 aralık annelerindeydim, şimdi 2018 kasım annesi olacağım inşallah. Hamile olanlara , sağlıklı güzel bir gebelik geçirmelerini, olmayanlara da en kısa zamanda diliyorum...

Kızlar birsey soracam. Ben son adet tarihime göre 7+0 hafta yım. Ultrason bakıldı 6+2 çıktı. Böyle birşey le karşılaşan oldu mu
Canim şöyle düşün, mesela sen de ben de en son aynı gün adet olduk. Ama mesela sen 3 gun adet oluyorsun, iki adetin tam ortasinda da yumurtlama oluyor ve 12 ile 24 saat arasinda döllenme gerçekleşiyor. Dollenen yumurtanın rahme inişi yerleşmesi de belirsiz bir süre. Bense 7 gun adet görüyorum yumurtlamam ve döllenmesi ve de rahme yerleşmesi elbette farkli bir süre alacak. Ama ikimizin de satı aynı. Rahme yerleşmesi farkli zamanlarda. Ultrason ne diyorsa onu baz al derim.

Canım bir kaç gün oynamalar olabilir. Geç döllenme olmuş büyük bir ihtimalle

Geç döllenme degil de, döllenen yumurtanın tüpten inip rahme gelişi ve rahim içine gömülerek yerleşmesi farkından dolayı...
Yumurtlamayı tam tespit etmesi zor olduğu için gebelik haftasıni son adet tarihinden başlatıyorlar .

5+3te jahve renginakintim vardi doktor korkma demistino zaman simdi gene acik kahve rengi akintim olmus ougun biraz is yapmistim mutfagi falan sildim bide salinumu supurmustum acaba ondanmi olduki vajina girisimddde hafif sizlamali bir agri var yaa

Canim şöyle düşün, mesela sen de ben de en son aynı gün adet olduk. Ama mesela sen 3 gun adet oluyorsun, iki adetin tam ortasinda da yumurtlama oluyor ve 12 ile 24 saat arasinda döllenme gerçekleşiyor. Dollenen yumurtanın rahme inişi yerleşmesi de belirsiz bir süre. Bense 7 gun adet görüyorum yumurtlamam ve döllenmesi ve de rahme yerleşmesi elbette farkli bir süre alacak. Ama ikimizin de satı aynı. Rahme yerleşmesi farkli zamanlarda. Ultrason ne diyorsa onu baz al derim.
Cok sagol canım şimdi anladım rahme iniş süresi yavaş mış herhalde çünkü ben yumurtlama zamanı mi biliyorum geç değildi tam 14 gündü

Meme ler canım benim
Doktora gidiyorum yazmıştın, gittinse ne dedi? Zira benim de canım cok yanıyor memelerden. Taş gibi sertleştiler. Zaten hiç yağ dokusu olmayan sadece süt bezi olan bu yüzden de minnacık memelerdi, şimdi koltuk altlarima kadar vorn vorn vorn zonkluyorlar.

Back