- 3 Haziran 2017
- 114
- 43
- 18
Doktora geldim iğne verdi. İlaç verdi yine. Kalp atışını da duydumNasıl bi sancı kalp atışlarını duydun mu Git canım için rahatlar doktor içerde bişey var mı diye bakar ama inşallah hiçbirşeyin yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora geldim iğne verdi. İlaç verdi yine. Kalp atışını da duydumNasıl bi sancı kalp atışlarını duydun mu Git canım için rahatlar doktor içerde bişey var mı diye bakar ama inşallah hiçbirşeyin yoktur
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin hoş geldin aramıza
hayirli olsun sag salim alin kucaginizaKızlar 73 çıkmış yaa çok minnos
İlk randevuyu 3 nisana aldık bakalim inşallah o zamana kadar kese görünür
hayirli olsun sag salim alin kucaginiza
Hazır yiyebiliyorken çok abartmadan ye bişey olmaz.Merhaba kızlar canım cips ve kraker istiyor bunların zararı olur mu?
teşekkğr ederim canım :)Hazır yiyebiliyorken çok abartmadan ye bişey olmaz.
Canim şöyle düşün, mesela sen de ben de en son aynı gün adet olduk. Ama mesela sen 3 gun adet oluyorsun, iki adetin tam ortasinda da yumurtlama oluyor ve 12 ile 24 saat arasinda döllenme gerçekleşiyor. Dollenen yumurtanın rahme inişi yerleşmesi de belirsiz bir süre. Bense 7 gun adet görüyorum yumurtlamam ve döllenmesi ve de rahme yerleşmesi elbette farkli bir süre alacak. Ama ikimizin de satı aynı. Rahme yerleşmesi farkli zamanlarda. Ultrason ne diyorsa onu baz al derim.Kızlar birsey soracam. Ben son adet tarihime göre 7+0 hafta yım. Ultrason bakıldı 6+2 çıktı. Böyle birşey le karşılaşan oldu mu
Canım bir kaç gün oynamalar olabilir. Geç döllenme olmuş büyük bir ihtimalleKızlar birsey soracam. Ben son adet tarihime göre 7+0 hafta yım. Ultrason bakıldı 6+2 çıktı. Böyle birşey le karşılaşan oldu mu
Canım bir kaç gün oynamalar olabilir. Geç döllenme olmuş büyük bir ihtimalle
Polyannana göğüs ağrısı derken göğüs kafesinde mi ağrın var memelerinde mi?Canım senin göğüs ağrın ve sancın varmı
Baktım da doğum günlerimiz aynı gözüküyor! Sağlıcakla inşallah!Hayirli olsun cnmmmm..Gozun aydinnnn
Cok sagol canım şimdi anladım rahme iniş süresi yavaş mış herhalde çünkü ben yumurtlama zamanı mi biliyorum geç değildi tam 14 gündüCanim şöyle düşün, mesela sen de ben de en son aynı gün adet olduk. Ama mesela sen 3 gun adet oluyorsun, iki adetin tam ortasinda da yumurtlama oluyor ve 12 ile 24 saat arasinda döllenme gerçekleşiyor. Dollenen yumurtanın rahme inişi yerleşmesi de belirsiz bir süre. Bense 7 gun adet görüyorum yumurtlamam ve döllenmesi ve de rahme yerleşmesi elbette farkli bir süre alacak. Ama ikimizin de satı aynı. Rahme yerleşmesi farkli zamanlarda. Ultrason ne diyorsa onu baz al derim.
Polyannana göğüs ağrısı derken göğüs kafesinde mi ağrın var memelerinde mi?
Doktora gidiyorum yazmıştın, gittinse ne dedi? Zira benim de canım cok yanıyor memelerden. Taş gibi sertleştiler. Zaten hiç yağ dokusu olmayan sadece süt bezi olan bu yüzden de minnacık memelerdi, şimdi koltuk altlarima kadar vorn vorn vorn zonkluyorlar.Meme ler canım benim
Evet cnm ben 6+0 dayim... ins kalp atisini da duyariz sen duydun muBaktım da doğum günlerimiz aynı gözüküyor! Sağlıcakla inşallah!