Hadi ya o halde 1500 çok düşük değer bat tarihiniz kaçtıBenim 5+1de 7532 çıktı canım ona göre düşük evet ama geç döllenme olabilir moralini bozma
Ben de 4+1 deyim ,aynıyız seninleİnşallah cnm daha 4+1 deyim ama başlamaz heralde bundan sonra da inşallah :)
Önemli olan değerin katlaması canım. Değerin yüksekliği herkeste aynı olmayabiliyor oyüzden düşükmü yüksekmi diye kafana takma.1500 5+4 için düşük bir değer mi
Aa süper :) sende durumlar nasıl cnm doktora gittin mi var ki gebelik belirtileri falanBen de 4+1 deyim ,aynıyız seninle
5Te birini ödüyor devlet her seferinde 5 kutu yazıyor.tanesi 65 lira toplam 325 tutuyor 65 ödüyorum suan. Ilk gebeligimde de aynısını yapmisti en az 10.haftaya geldiğini görmek istiyor. Raporu 3 aykik yazıyor çünküNiye ilk günden rapor çıkarmadı ki en azından ücretsiz alırdın. Benim ilk yazdı ücretli aldım bir kutu sonra eczacı dedi rapor yazıl sin ücretsiz alırsıniz sonra rapor yazıldı
Ilk gebeliginiz ise 19 20.haftaya gelince sizi içerden durten bir minigi farkedince sok olarak hissedeceksiniz :) ben suan bula ti ve bas donmesinden ötürü hic iyi değilim. Keske bulanmayan grupta olsaydim. Hayat kalitem etkileniyor daimi bir bas dönmesi ve bulanti. Uyku hali ve halsizlik.Ne
Ne zaman hissedicez ki ya
Bulanti genel olarak 6.haftada ani baslar malesef. Hazırlıklı olun. Kraker yiyorum tüm gün ve yogurtİnşallah cnm daha 4+1 deyim ama başlamaz heralde bundan sonra da inşallah :)
Bilmiyorum ilk gebeliğim de böyleydi hiç hissetmedimNeden böyle oluyo ki acaba:)
Ayy o günler çabuk gelsin :)Ilk gebeliginiz ise 19 20.haftaya gelince sizi içerden durten bir minigi farkedince sok olarak hissedeceksiniz :) ben suan bula ti ve bas donmesinden ötürü hic iyi değilim. Keske bulanmayan grupta olsaydim. Hayat kalitem etkileniyor daimi bir bas dönmesi ve bulanti. Uyku hali ve halsizlik.
İnşallah yaşamam bulantı ya beni de çok etkiler çalışıyorum ben bide öğretmenim, öğrencilerin diline düşerim valla :)Bulanti genel olarak 6.haftada ani baslar malesef. Hazırlıklı olun. Kraker yiyorum tüm gün ve yogurt
Cnm ya buradaki herkesin yazdığı bölümün altında muhtemel doğum tarihi ve suanki haftalariniz yazio onu nasıl yaptiniz benimde çıkıyor mu:)Bilmiyorum ilk gebeliğim de böyleydi hiç hissetmedim
Ben de öğretmenim canim 43tane 1.sınıf öğrencim var bıcır bicirlar. Eve her geldiğimde ayaklarim inliyor hic oturma yok 23 nisan çalışıyoruz bir de... allahim sana sığındım diyorum. Kese etrafında kanama var benim vajinal jel de alıyorum. Ama gebelikten cok once baslamistik yari yolda birakmam. Bakalim nasil olacak. Sersem gibiyimİnşallah yaşamam bulantı ya beni de çok etkiler çalışıyorum ben bide öğretmenim, öğrencilerin diline düşerim valla :)
Oyy senin daha zor cnm bide 23 Nisan gösterileri daha da zor ama dikkat et kendine unutup hoplayip zıplama. benimkiler liseli öküz altında buzağı ariyolar ağızlarina laf vermeye gelmiyor.ha bire utanmadan soruyorlarBen de öğretmenim canim 43tane 1.sınıf öğrencim var bıcır bicirlar. Eve her geldiğimde ayaklarim inliyor hic oturma yok 23 nisan çalışıyoruz bir de... allahim sana sığındım diyorum. Kese etrafında kanama var benim vajinal jel de alıyorum. Ama gebelikten cok once baslamistik yari yolda birakmam. Bakalim nasil olacak. Sersem gibiyim
Kese etrafındaki kanamayı doktor mu söyledi yoksa senin lekelenme yada kanama tarzı bişi ki oldu cnm benim hiç bişi yok şuanda ama doktora da gitmedim dahaOyy senin daha zor cnm bide 23 Nisan gösterileri daha da zor ama dikkat et kendine unutup hoplayip zıplama. benimkiler liseli öküz altında buzağı ariyolar ağızlarina laf vermeye gelmiyor.ha bire utanmadan soruyorlar
Ne leke ne de kanamam yok canim agrim dahi yok. Ben ilk muayenemi 6 hafta 1 günlükken oldum bu carsamba .Doktor kesenin yanındaki kanama alanini gösterdi. Ben de gördüm .jel verdi zaten coraspin ve gobekten igne de oluyorum. Sadece dinlenmem eksik. Kizim 3 yaşına girmek uzere hareketli. Arkasindayim.okul zaten anlatilmaz yasanir diyorum. 7 saat tamamen ayakta ve egilerek ders anlatıyorum .tenefuslerde dans çalışıyoruz. Acir insallah Allah ... Kasimda aci tecrube yasadim 12.haftada. Insallah yeni bir sınav olmasın bana buKese etrafındaki kanamayı doktor mu söyledi yoksa senin lekelenme yada kanama tarzı bişi ki oldu cnm benim hiç bişi yok şuanda ama doktora da gitmedim daha
Bana 9 kutu yazdı hiç para ödemedim ben. Istersen araştır. Rapor yazıldı çünkü sisteme5Te birini ödüyor devlet her seferinde 5 kutu yazıyor.tanesi 65 lira toplam 325 tutuyor 65 ödüyorum suan. Ilk gebeligimde de aynısını yapmisti en az 10.haftaya geldiğini görmek istiyor. Raporu 3 aykik yazıyor çünkü
Ilk gebeligimde 8.haftada rapor yazdi canim 42 hafta kullandim. Dogum sonrasında da devam ettim. Sonra 2 kez düşük yaptim. Gectigimiz kasim ayinda da malesef kalbi durdu 12.haftada. O yuzden doktorum bu sefer en az 11 oldugumu görmek istiyor. Yoksa o kadar ilaç bosa alınmış oluyorBana 9 kutu yazdı hiç para ödemedim ben. Istersen araştır. Rapor yazıldı çünkü sisteme
Gelince öyle demiyeceksin emin ol. Uyku mide bulantısı bişey yiyememe 4-5 gündür fena çarptı beni.Ayy o günler çabuk gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?