Amiiin canım ne güzel dua etmişsin mübarek günde yüreğine sağlıkHayırlı sabahlar hayırlı cumalar hanımlar.
Rabbim bu günün hürmetine bebeklerimizi sağlıkla taşıyıp sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.Hastalarımıza şifa,dertlilerimize deva,borçlularımıza eda versin inşallah.Evlat isteyen tüm kardeşlerimizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Vücutlarımızdan dertleri gönüllerimizden kederleri kaldırsın.İhtiyacımız olup aklımıza gelmeyen herşeyi duamızdan saysın..
Dün pek bakamadım herkes iyidir umarım..
Allah yardımcın olsun canım dua et bol bol moralini yüksek tut ki bebeğin kötü etkilenmesin. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasib etsin inşallah.Bende doktordan geldim kanama var doktor depot igne vurdurdu ve progestan verdi kese seklinide begenmedim dedi düsük tehdidin var dikkatli ol dedi. Allah yardimcim olsun banada dua edin olurmu
Amin .insallah tesekur edrim beklemekten baska carem yok bekleyip dua edicez .Allah yardımcın olsun canım dua et bol bol moralini yüksek tut ki bebeğin kötü etkilenmesin. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasib etsin inşallah.
Allah yardımcınız olsun.Bende doktordan geldim kanama var doktor depot igne vurdurdu ve progestan verdi kese seklinide begenmedim dedi düsük tehdidin var dikkatli ol dedi. Allah yardimcim olsun banada dua edin olurmu
Beklemene değiyor gibi görünüyor :))) ben de dayanamayıp başka bir yere de görünebilirim:))aa tüh. benim takibimi yapan arkadaşım. hem eşimin telefonundan videoya aldı hem uzun uzun dinletti. ama beni alması için de 2 3 saat bekliyorum
geçmiş olsun canımBende doktordan geldim kanama var doktor depot igne vurdurdu ve progestan verdi kese seklinide begenmedim dedi düsük tehdidin var dikkatli ol dedi. Allah yardimcim olsun banada dua edin olurmu
Kızlar ya ben hâlâ kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha hiç bir belirti yok keseyi görmedim acaba ondan mi?sadece adetim gecikti bide HCG testi pozitif. sizde böyle oldu mu inanamıyorum hamile olduguma :))
Neden böyle oluyo ki acaba:)Ben hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim allah razi olsun .hayirlisiyla haftaya iyi haberlerle gelirimgeçmiş olsun canım
Ohh ne güzel işte bulantı, yorgunluk mahveder yoksa. İnşallah rahat geçer hamileliğiniz.Kızlar ya ben hâlâ kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha hiç bir belirti yok keseyi görmedim acaba ondan mi?sadece adetim gecikti bide HCG testi pozitif. sizde böyle oldu mu inanamıyorum hamile olduguma :))
Benim 5+1de 7532 çıktı canım ona göre düşük evet ama geç döllenme olabilir moralini bozma1500 5+4 için düşük bir değer mi
Normali öyledir kalp duyulur 1 ay sonra gidilir risk yoksa sonra ikili test yapılır. Ama mesela ben risk grubundayim pıhtılaşma sorunu var o nedenle hem coraspin hem gobekten her gun igne hem se vahinal crinone jel kullanıyorum o yuzden de doktorum ignenin bitis tarihine göre 10 gunde bir çağırıyor. 11.haftayi gorursek rapor cikarip 3 aylık igne yazacak mesela o zaman ayda 1 çağırırBir sonraki kontrolüm 4 hafta sonra dedi. Çok ara yok mu? Kalp kontrolünden sonra size kaç zamana randevu verdiler acaba?
Üsttn baktı. Daha çok küçük ekranda kolay yakalanmıyor dedi. Sesi çok derinden duyuldu ,görüntüyü de gösterdi.Alttan mi baktılar yoksa üstten mi. Kalp sesinimi duydun yoksa görüntüsünü mü gördün sadece. Benim de bir ay sonra demişti ama ben iki hafta sonra gidecem
Niye ilk günden rapor çıkarmadı ki en azından ücretsiz alırdın. Benim ilk yazdı ücretli aldım bir kutu sonra eczacı dedi rapor yazıl sin ücretsiz alırsıniz sonra rapor yazıldıNormali öyledir kalp duyulur 1 ay sonra gidilir risk yoksa sonra ikili test yapılır. Ama mesela ben risk grubundayim pıhtılaşma sorunu var o nedenle hem coraspin hem gobekten her gun igne hem se vahinal crinone jel kullanıyorum o yuzden de doktorum ignenin bitis tarihine göre 10 gunde bir çağırıyor. 11.haftayi gorursek rapor cikarip 3 aylık igne yazacak mesela o zaman ayda 1 çağırır
İnşallah cnm daha 4+1 deyim ama başlamaz heralde bundan sonra da inşallah :)Ohh ne güzel işte bulantı, yorgunluk mahveder yoksa. İnşallah rahat geçer hamileliğiniz.
Ne zaman hissedicez ki yaBen hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?