2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende doktordan geldim kanama var doktor depot igne vurdurdu ve progestan verdi kese seklinide begenmedim dedi düsük tehdidin var dikkatli ol dedi. Allah yardimcim olsun banada dua edin olurmu

Kızlar 6 haftalık olup kese göründüğü halde bebek görünmeyen var mı

Amiiin canım ne güzel dua etmişsin mübarek günde yüreğine sağlık

Bende doktordan geldim kanama var doktor depot igne vurdurdu ve progestan verdi kese seklinide begenmedim dedi düsük tehdidin var dikkatli ol dedi. Allah yardimcim olsun banada dua edin olurmu
Allah yardımcın olsun canım dua et bol bol moralini yüksek tut ki bebeğin kötü etkilenmesin. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasib etsin inşallah.

Kızlar ya ben hâlâ kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha hiç bir belirti yok keseyi görmedim acaba ondan mi?sadece adetim gecikti bide HCG testi pozitif. sizde böyle oldu mu inanamıyorum hamile olduguma :))

Bir sonraki kontrolüm 4 hafta sonra dedi. Çok ara yok mu? Kalp kontrolünden sonra size kaç zamana randevu verdiler acaba?
Normali öyledir kalp duyulur 1 ay sonra gidilir risk yoksa sonra ikili test yapılır. Ama mesela ben risk grubundayim pıhtılaşma sorunu var o nedenle hem coraspin hem gobekten her gun igne hem se vahinal crinone jel kullanıyorum o yuzden de doktorum ignenin bitis tarihine göre 10 gunde bir çağırıyor. 11.haftayi gorursek rapor cikarip 3 aylık igne yazacak mesela o zaman ayda 1 çağırır

Alttan mi baktılar yoksa üstten mi. Kalp sesinimi duydun yoksa görüntüsünü mü gördün sadece. Benim de bir ay sonra demişti ama ben iki hafta sonra gidecem
Üsttn baktı. Daha çok küçük ekranda kolay yakalanmıyor dedi. Sesi çok derinden duyuldu ,görüntüyü de gösterdi.

Niye ilk günden rapor çıkarmadı ki en azından ücretsiz alırdın. Benim ilk yazdı ücretli aldım bir kutu sonra eczacı dedi rapor yazıl sin ücretsiz alırsıniz sonra rapor yazıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…