- 22 Kasım 2015
- 1.308
- 1.161
- 36
Teşekkür ederim sizde görürsünüz inşallah. Kalp atışını da duysak tam rahatlıcaz :)Hayırlı olsun maşallah bebişe. Biz daha görmedik haftasonunu bekliyoruz. Darısı bize inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim sizde görürsünüz inşallah. Kalp atışını da duysak tam rahatlıcaz :)Hayırlı olsun maşallah bebişe. Biz daha görmedik haftasonunu bekliyoruz. Darısı bize inşallah
Kızlar ben bugun cok gergin ve hassasım sizde öylemisiniz dokunsalar ağlayacağım. Oysaki hamile olduğumda hiçbişey beni üzemez geremez sanıyordum inşallah gecer bu hormon oyunları. Patlayacak yer arıyorum.
Kızlar ben bugun cok gergin ve hassasım sizde öylemisiniz dokunsalar ağlayacağım. Oysaki hamile olduğumda hiçbişey beni üzemez geremez sanıyordum inşallah gecer bu hormon oyunları. Patlayacak yer arıyorum.
Evet canım benimde ikinci kısmetse. Bende öğlen bişeye sinirlendim sinirden beynim döndü resmen uzun sürede siniri atamadım üstümden. Akşamda bişeye alındım baktım pıt pıt yaşlar dökülüyor kendiliğinden şuanda da melankolik bi haldeyim. Eski keyfime dönerim inşallah kimseyi ve de kendimi daha fazla üzmeden...Zaman zaman öyle geçişler oluyor canım hormonlardan :) benim bu ikinci gebeliğim ilkinde o kadar rahatttım ki. Bu çok farklı sürekli duygu geçişleri yaşıyorum ve uykum çok geliyor :)
Aynen bende ilk günlerde ayağım yerden kesilmişti şimdi de sanki sebep arıyorum üzülmeye. Evet nazarlanmışta olabiliriz yarın bi tesbih felan çekeyim rahatlayım bari. Evet bende çalıştığım için sıkıntı oluyor evdeki gibi hadi koş yatağa battaniyenin altına saklan kafa dinlede olmuyorAynen ben de öyleyim hatta saçmasapan şeyler geçiyor aklımdan, nazar mı değiyor anlamadım işe de konsantre olamıyorum baya gerginim hiç sevmedim böyle olmayı, çok mutlu bir hamilelik geçiririm diye hayal etmiştim hep
İnşallah ilk bebeğim olacağı için ben de çok heyecanlıyım bir an önce geçsin istiyorum. Öğrendiğimde beri günler geçmiyor sankiTeşekkür ederim sizde görürsünüz inşallah. Kalp atışını da duysak tam rahatlıcaz :)
Hoşgeldin canım inşallah sağlıkla al kucağına..Selam kizlar bende araniza yeni katildim
adetim 4 gün gecince,dün test yaptim ve cift cizgiyi gördüm kismetse pazartesi günü doktora gidicem ...
Hayırlı olsun canım iyi düşün iyi olsun inşallah..Herkese merhaba bende aranıza katıldım dün adetimin ilk günüydü ama ben 3 gün önceden çift çizgiyi görmüştüm dün kan testinde hcg 107 gördüm ama kasımda kimyasal düşük yaptım o yüzden endişeliyim hakkımızda hayırlısı olsun
Oyy canım benim ya sen bulantın olsada ye ne vitamin aldın o kar bebişine zencefil limon çayı iç hem zararsız hemde bulantına çok iyi gelir.Benim bulantim basladi aniden ya. Baya fena oldum.yesem ayri yemesem ayri bulanıyor. Yemesem tokluk hissi oluşuyor yesem de pişman oluyorum.
Selam canım aynıyız seninle4+5 ten selamlar herkese
Allah şifa versin canım.Bendede migren var malesef başına bikaç dilim patates koyarak biraz sıktırarak bağla arada soğuk uygulama yap masaj yap boğazın içinde ıhlamur yada zencefil bal limon iç çok iyi gelirKızlar benim boğazım çok sis ve çok ağrıyor inanılmaz basağımda var sadece dünden beri ninoset kullanıyorum baş ağrım için mecburen çok üzülüyorum ne yapabilirim ya gözlerimi açamıyorum ağrıdan
Ya çok sevindim Hayırlı olsun siZin de :)Selam canım aynıyız seninle
Sağol canım inşallah sağlıkla doğar kucaklarımızaa..Ya çok sevindim Hayırlı olsun siZin de :)
Canım doktora gitmedin mi ben dün gittim bütün tahlilleri yaptırdım kan idrarr. Sende yaptır eğer yaptırmadıysan enfeksiyon şüphen varsa bol bol su iç. Birde ben ilk doğumumu erken Doğum yaptım preeklemsi yüzünden corasprine başlattı doktorum tedbir amaçlı. Pıhtılaşma da bildiğim kadarıyla iğne kullanıyordu. Genetik test de mi öğrendin canım pıhtılaşma olduğunu?Bu arada kızlar 4+6 oldum şükür sabaha kadar uyuyamıyorum doğru düzgün bi sıcak basıyor bi üşüyorum bide ara ara belimde kasıklarımda ağrılar oluyor sizlerdede varmı bu durum ağrı gelince tedirgin oluyorum 3 kez düşük oldu korkuyorum akıntımda çok acaba enfeksiyon falanmı var ki..
Ayrıca pıhtılaşmada var bende dr coraspin yeterli dedi pıhtılaşması olan varmı??