2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kurtaj olan arkadasimiza gecmisler olsun.malesef hayat her zaman güzel seyler sunmuyor bazen sınavımız böyle farkli olabiliyor. Ben de kasimda 12 haftalık bebegimin kalbi durunca kurtaj yasamak zorunda kaldim. Evet cok zordu ama Allah sabrini veriyor. Insalah cabuk toparlarsin arkadasim

Kızlar bugün tekrar gittim boş gebelik dediler kalp atışı duyulmadi düşük için progestan kullaniyordum içme duşsun dedi dusmezse kürtaj olmam gerekiyor

Kızlar bugün tekrar gittim boş gebelik dediler kalp atışı duyulmadi düşük için progestan kullaniyordum içme duşsun dedi dusmezse kürtaj olmam gerekiyor
Sana da geçmiş olsun canım. Sıkma canını herşey olacağına varır. Allahım tez zamanda düzenine kavuşup tekrardan gebelik nasip eder inşallah

Bişey sorabilirmiyim kürtajda belden assagimi uyuşturuyorlar yoksa tamamenmi

Bişey sorabilirmiyim kürtajda belden assagimi uyuşturuyorlar yoksa tamamenmi
Senin netlesti mi ki canim?Umarim öylesine sormussundur Genel anestezi uyguluyorlar islem yaklasik 10 15 dk sürüyor ayılmış oluyorsun. O aksam dogum yapmış gibi agrim olmuştu 3.gun azalmıştı. Ama takip eden ilk adetim cok agrili ve kanamaliydi.

Simdi okudum mesajını. Gecmis olsun. Dilerim en yakin zamanda yeniden nasip olsun.embriyo görülmedi demek. Doktor beklemek istemedi mi 1 hafta daha?

Ben 5+1 bulanti yok. Kasiklarim agiriyo. Goguslerde agri var ve cok uykum gelio
Benim de aynı canım. Kasıklarım ağrıyor. Bak şu anda sağlı sollu ağrıyor mesela. Göğüslerim de kocaman oldu resmen ve acayip hassaslaştılar. Mezurayla ölçtüm 84 olan ölçüm 88 olmuş. Keşke göğsüm dolup belim incelse oh miss olurdu valla ahahahhha :)))

Canım çok geçmiş olsun.. Bak benim arkadaşım 2 ay önce boş gebelikten kürtaj oldu, şimdi yine hamile :) Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sana bir dahakine inşallah. Ama bazen kese görünüp bebek gözükmeyede biliyormuş.. Sen kaç haftalıksın canım ?

Simdi okudum mesajını. Gecmis olsun. Dilerim en yakin zamanda yeniden nasip olsun.embriyo görülmedi demek. Doktor beklemek istemedi mi 1 hafta daha?
Canım aslında bekleyelim dedi ama zannetmiyorum dedi çünkü 2 hafta önce kese 6+5di şimdi yine 6+5 çıktı gelişmemiş hayırlısı tabi alanda rabbim verende

Seninkisi normal ben pimririkliyim :) Ayy dün eşimden bir ton azar işittim zaten. Şu anda dünyanın en boş işini yapıyoruz farkıdansın değil mi, 2 gün daha bekleyemedin diyip durdu. Bir pazarı varmış onu da hastanelerde geçiriyormuş O daha dursunn ben ne çektireceğim ona

Canım herkes belden asagisni uyusturuyolar diyo korkuyorum tabi ozeldemi oldun kurtaji

İnşallah canım benim ya benim adet düzensizliğim var oyuzden ultrasona göre hareket ediyoruz 2 hafta önce 6+5di bugün yine aynısını söyledi başka doktora gittim bugün öyle dedi progestan kullaniyordum bırak dussun dedi

Canım aslında bekleyelim dedi ama zannetmiyorum dedi çünkü 2 hafta önce kese 6+5di şimdi yine 6+5 çıktı gelişmemiş hayırlısı tabi alanda rabbim verende
Anladım 2 hafta evvel yind aynı doktor ölçüm yaptıysa dedigi gibidir. Gecmis olsun dilerim tekrar olmasın. Ben o kadar acı tecrübe ettim ki ne çıkan iki cizgiye sevinirim ne hcgye. Ilk 12 haftayı atlatmadan hamileyim dahi diyemem artık.Allah herkes hakkında iyi olanı versin zaten saglikli bir bebek olsa idi gelisirdi demekki problem varmış. Allah da karari sana birakmamis öyle düşün

Allah yardımcın olsun canım. Vardır burdada bir hayır sakın üzme kendini. İnşallah en kısa zamanda toparlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…