2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen canım bu benim içinde iyi bişeydi hamile kalabildiği mi öğrendim hayırlısı artık canım aynı doktor söylemedi ilkini devletteki doktor söyledi bugün ozeldeki doktor hafta içi tekrar devlete gidcem onlarda aynısını söylerse yapcak bişey yok

Canım herkes belden asagisni uyusturuyolar diyo korkuyorum tabi ozeldemi oldun kurtaji
Evet ben ozelde oldum kızımın doğumunu gerceklestien doktorum yaptı. 600 lira kurtaj icin 400 lira genetik inceleme için ödedim.Ama malesef 1 ayin sonucunda sonuç olumsuz geldi bebekte ureme olmamış sadece cinsiyet öğrendik. Nesen kaybı oldu ogrenemedik totalde 1000 lira ödedim

Benimki de kızıyor merak etme biraz da onun etkisi var, her gün kafanda yeni bir şey olusuyo bırak da beklemeye bak diyo, ne olacaksa olacak olacaklsrı degiştiremezsin diyor evet dogru belki ama insan araştırmadan soruşturmadan da duramıyor iyi sen yine etki edebiliyorsun benimki kendi ikna olmazss hayatta uymaz bana

Keske yaaa :):):):)
Benim oyle aman aman bi sisme yok. Zaten kucuktuler yeni yeni buyuyolar ayiptir demesi

Bu arada kızlar ben uyku teknologuyum @sevgiliuykuu instagram hesabımdan postlar paylaşıyor ve eğitim sağlıyorum sayfamı ınceleyebılırız uyku problemı varsa bebıslerde

Selam güzel anneler ve anne adayları bende 3 düşük ve ardından histeroskopi ameliyatı sonrası aşılama oldum çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim
Allahım isteyen herkese nasip etsin ve inşallah herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın.. Doğum 15 kasım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…