2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Progestan iğnesi olan kimse yok mu? Çok ağrılı oluyormuş iğne ve sonrası. Sizde de böyle mi oldu?
Canım ben ilk gebeliğin de vurulmuştur bikere eve geldim bu yandı anlatamam ama normalmiş ama çok çok koyu değil ben sadece bu süre sonra başladığı için biseymioldu acAba dedim ama yağlı oldu için yakiyormus

Ben de kullanmıştım bebeğime bişey olmaktansa küçücük iğneyi kullanmıyı 5 dk sürecek acıyı tercih ederim canım sen. Şimdi iğneden korkuyosun ama çocuğunu düşünsen o sana hiç gelir korkma yaptır bence ha bu arada iğne ilaçtanda fitilden de çok iyi bence 2 ay boyunca felaket kanamam olurdu özel günlerimde bile öyle görmezdim iğne kullandım 10 gün geçti

Ağrılarım vardı kasık ağrısı sancı ağrısı gittim düşük tehlikesi var dendi o yüz den yapıldı

Ben senin yerinde olsam iğne vurur dum. Benim hap verdi bana. Iğne istemiş tim. Ama iğne çok etkili oluyor

Korkma lutfen bebisini kucagina alacagini dusun. Igne icin ondan mahrum kalma . Anne olacaksin bunu dusun

Ben senin yerinde olsam iğne vurur dum. Benim hap verdi bana. Iğne istemiş tim. Ama iğne çok etkili oluyor

Korkma lutfen bebisini kucagina alacagini dusun. Igne icin ondan mahrum kalma . Anne olacaksin bunu dusun

Kızlar yaptırdım sonunda, biraz ağladım ettim ama öyle korkulacak bişey yaşamadım, çarşamba bi daha yaptıracağım sabah akşam da fitil. Geçecek bu günler. Saolun.

Progestan iğnesi olan kimse yok mu? Çok ağrılı oluyormuş iğne ve sonrası. Sizde de böyle mi oldu?
Canım ben bir hafta sabah akşam oldum o iğneyi yakıyor biraz yağlı iğne ama tek korkun iğne olsun bence boşuna takıyorsun. Çocuğunun sağlığı daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…