Siz gebeliğinizi bu kadar erken nasıl öğrendiniz. ? 3, hafta yazıyor da
Evet drde öyle dedi bugün hayırlısı olsun canım
Kendini üzme Canım hayırlısı buymuş Rabbim sana inşallah sağlıklısını tekrardan nasip etsin çok üzüldüm sağlıksız gebelik olduğu için gelişmemiştir inşallah en kısa zaman da tekrar hamile kalırsın hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde
Sağol kuzum inşallahGeçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanırsın.
Ya onu pataloji belirleyecek mol mu dış gebelik mi diye 10 gün sonra belli olurAaa inanmıyorum. Nolmış şimdi bebek nereye yerleşmiş?
Oldum canım bugün saffet hoca ile mercan hoca beraber girdi tahliyeye pataloji belirlicekaaa neden kurtaj oloucaksin ne dediki duzgunmu yerlesmemis
Sağol canım benimCnm Allah yardımcın olsun. Bedenen ve ruhen acil şifalar diliyorum.
Gitti patolojiye 10 güne çıkacak sonuçya çok şaşırdım üzüldüm off.. neden böyle olmuş ki. parçayı araştırmaya yollasınlar. bir sebebi vardır.
Allah yardımcın olsun. çabuk toparlanman dileğiyle geçmiş olsun
Amin inşallah canımCanım çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah Allahım çok aratmadan tekrar anne olmayı nasip eder
Sağol arkadaşım gerçekten zor bir durum ne umutlar hayaller oluyor biranda terse tepiyorKurtaj olan arkadasimiza gecmisler olsun.malesef hayat her zaman güzel seyler sunmuyor bazen sınavımız böyle farkli olabiliyor. Ben de kasimda 12 haftalık bebegimin kalbi durunca kurtaj yasamak zorunda kaldim. Evet cok zordu ama Allah sabrini veriyor. Insalah cabuk toparlarsin arkadasim
Çok geçmiş olsun canım allah sabır versinKızlar bugün tekrar gittim boş gebelik dediler kalp atışı duyulmadi düşük için progestan kullaniyordum içme duşsun dedi dusmezse kürtaj olmam gerekiyor
Inşallah kendiliğinden düşer canım düşmezse de korkma kolay bir işlem canım genel anestezi aldım azcık ağrı oluyor ama 1 2 saate geçiyorCanım çok geçmiş olsun neden kürtaj oluyorsun bende bugun gittim boş gebelik denildi dusmezse kürtaj olcam kolay oldumu peki
Ben önce kan yaptırdım o kadar yüksek çıkmadı 0,763 dü aslında yoktu ama 763 çıkmasıda tuhaftı normal de 0,001 gibi çıkıyodu . O gunki idrarlarda çıkmıyodu ama ertesı gunde akşama kadar 5/6 tane yaptım hepside giderek artan çizgiler oluştu en son bu sabahki 3/4 dkka çıktı . Bu sekılde öğrendimSiz gebeliğinizi bu kadar erken nasıl öğrendiniz. ? 3, hafta yazıyor da
hakkinda hayirlisi canim rabbim en kisa zamanda nasip etsinEvet drde öyle dedi bugün hayırlısı olsun canım
Sağol kuzum inşallah
Ya onu pataloji belirleyecek mol mu dış gebelik mi diye 10 gün sonra belli olur
Oldum canım bugün saffet hoca ile mercan hoca beraber girdi tahliyeye pataloji belirlicek
Sağol canım benim
Gitti patolojiye 10 güne çıkacak sonuç
Amin inşallah canım
Sağol arkadaşım gerçekten zor bir durum ne umutlar hayaller oluyor biranda terse tepiyor
Çok geçmiş olsun canım allah sabır versin
Inşallah kendiliğinden düşer canım düşmezse de korkma kolay bir işlem canım genel anestezi aldım azcık ağrı oluyor ama 1 2 saate geçiyor
Bende çook silikle öğrendim ışığa tutunca anca inşşalh bizimledir miniklerimizHerkese merhaba bende silik bir çizgiyle bugün öğrendim inşallah doğrudur ve sağlıcakla devam ederiz 4 gün var daha adetime gecikince kan verir emin olurum inşallah
Inşallah canımBende çook silikle öğrendim ışığa tutunca anca inşşalh bizimledir miniklerimiz
Bugün adet günüm bugün öğrendimInşallah canımadetin geçtimi peki senin?
Canım benim bebeğin için olmalısın o iğneyi. Alt tarafı bir iğne ona dayanamazsan doğuma nasıl dayanacaksın?Doktordan geliyorum. Ultrasonda baktı ve kese etrafında kanama var dedi. İğne vermişti ama bende büyük bir iğne korkusu var yaptıramamıştım. Fitil kullansam olmaz mı dedim haftada 1 kez yaptır bari dedidüşük riskim devam ediyor yani.
Kalp atımına baktı ama göremedi, cuma günü idrara sıkışık gel kalp atımına bakalım dedi.
Kızlar aranızda progestan iğne olan var mı? Doğru söyleyin nolur, iğne zor mu oluyor?
Ne gzel maşallh miniğine sağsağlim görürüz o haftalrı sen nasıl nezamn öğrendinBu arada ben de kasım annesi gibi sızdım araniza ama :) 7 kasim görünen muhtemel doğum... Anca ekim 20de alir onu doktor hersey yolunda giderse.Çünkü riskli gruptayim kan sulandirici igne ve ilac alıyorum her gün. Hersey yolunda olursa 38.haftada alir yine kızım gibi riske girmemek icin. Siz yine de beni kabul edin :) burda kalasim var ekime gecesim yok tabi carsamba günü hayırlı haber alırsak
Amin canım inşallahhakkinda hayirlisi canim rabbim en kisa zamanda nasip etsin
Kısmet yokmuş kuzum ya allah bize sağlık sıhat versin öncelikle gerisi gelir nasıl olsa allahın izni ileYaaaa neler olmuş bir giremedim.SchonerDuft ve Elakavak ne desem boş gerçekten çok üzüldüm. SchonerDuft arkadaşım seninle biraz hikayemiz benzerdi uzun bekleyişler sonucunda oldu ama inanki Rabbim hayırlısını versin ben de çok sonra kavuştum ki daha her şey olabilir Allah korusun her zaman dua ediyorum rabbim ne olur akıl sağlığı beden sağlığı yerinde olsun diye. İki arkadaşım geçmiş olsun size bol bol dua edeceğim en yakın zamanda tekrar Rabbim bebeklerinize kavuştursun.
Cok uzuldum insallah cok beklemeden Allah tekrar bebeginizi gönderir.Amin canım inşallah
Kısmet yokmuş kuzum ya allah bize sağlık sıhat versin öncelikle gerisi gelir nasıl olsa allahın izni ile
Maşallh şimdi sırada keseyi görmek kalp atışlarını dinlemek var hayırlısıyla gelsinlerKasım anneleri hepinize merhaba;
Bende bugün öğrendim hamileliğimi rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin allah razı olsun canımCok uzuldum insallah cok beklemeden Allah tekrar bebeginizi gönderir.
Kimyasalmı oldu senın cnmAmin allah razı olsun canım