2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benim de perşembe kontrolüm İnan zaman nasıl geçecek bilmiyorum :))

Ben gidiyorum fakat benim geçen günlerde kanamam olduğu için bugüne kontrole gidiyorum. Zaten hamileliliğimi öğrendiğimden beri 2 güne 1 gider oldum.

Canım sende durumlar nasıl? Hala var mı lekelenmen?

Kızlar doktor taburcu etti beni. 3 ay dinlen dedi. Kalp atışı uzaktan duyuldu. Küçük herhalde

Canım gözün aydın. Güzelce dinlen çok kendini yormadan. Senin neden yatışın yapılmıştı ben oraları kaçardım?

Kızlar bence kendinizde çok belirti aramayın, herkeste aynı şey olacak diye bişiy yok herkesin midesi de bulanmaz. Bende de bişiy yok sadece 1.5 gündür memelerim büyümüş gibi hissediyorum onun haricinde bir de bende şey oldu. Böyle nefes nefese kalıyorum. Oğlanın peşinden koşunca, iki kat merdiven çıkınca filan hemen nefes nefese kalıyorum sinir oluyorum kendime.

benim burnum surekli tikali bende senin gibi surekli nefes nefese kaliyorum bende cok sinir oluyorum evim zaten 3.katta iyice mahvoluyorum

Doktordan geliyorum. Ultrasonda baktı ve kese etrafında kanama var dedi. İğne vermişti ama bende büyük bir iğne korkusu var yaptıramamıştım. Fitil kullansam olmaz mı dedim haftada 1 kez yaptır bari dedi düşük riskim devam ediyor yani.
Kalp atımına baktı ama göremedi, cuma günü idrara sıkışık gel kalp atımına bakalım dedi.
Kızlar aranızda progestan iğne olan var mı? Doğru söyleyin nolur, iğne zor mu oluyor?

Progestan iğnesi olan kimse yok mu? Çok ağrılı oluyormuş iğne ve sonrası. Sizde de böyle mi oldu?

Kızlar ağrınız varsa doktora gidin. Bugün doktorum dedi adet ağrısı ya da karın ağrısı yaşarsan dikkat et, doktora git dedi. Siz de ağrı deyip ihmal etmeyin

Canım yaptır iğneyi en fazla nekadar canın acıyabilir bebeğinden önemli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…