- Konu Sahibi ZumraBetul
-
yarın 40 tan düşmeye başlıycam iyice yaklaştı galiba
ya ne guzel kizlar sizin azaldi.benim daha 45 gunum var sezeryan oldugu icin.25 gün kaldı:)
Seninde azalmış işte çok çabuk geçiyor zaman canım her anın tadını çıkarmalıyız her an başka :) hayırlısı olsun canım senin ilk miydi?ya ne guzel kizlar sizin azaldi.benim daha 45 gunum var sezeryan oldugu icin.
Dogru diyorsun canim bir daha bugunlere donemeyecegiz.Seninde azalmış işte çok çabuk geçiyor zaman canım her anın tadını çıkarmalıyız her an başka :) hayırlısı olsun canım senin ilk miydi?
yaa kusura bakma ben bunu sormuştum sana konuşmuştukDogru diyorsun canim bir daha bugunlere donemeyecegiz.
Hamilelikle ilgili kimi sikayetlerimiz olsada her ani guzel.yapilan hazirliklar cok zevkli.Bugun hava guzel bebegin kiyafetlerini yikayayim dedim mesela cok tatlilar.
Benim bu ucuncu cocugum olacak ama her bebek ayri heyecan.uzun zaman sonra bebek kokusu bize iyi gelecek insallah.
Senin ilkti degilmi canim.hazirliklar ne durumda.
yok canim est.ben bu konuyu konustugumuzu sen deyince hatirladim.kasim anneleri kalabalik olunca kim kime soru sormustu cevaplamisti unutuyor insan.yaa kusura bakma ben bunu sormuştum sana konuşmuştukçok unutkan oldum ben ya masaşalah canım allah bağışlasın hepsini olmaz mı yeni bir hayat geliyor yuvanıza benim ilk canım ama dediğin gibi eminim hepsi ayrı heyecandır ayrı mutluluktur. Hatta daha önce de bu tarz bişey yazmıştım galiba Hazırlıklar bitti sayılır ama bende bittim artık nevresimleri kaldı yıkanacak ütülenecek artık yardım alacağm bu zamana adar kendim halletim sadece eşimden yardım aldımartık devreye annemi sokacağım :)
Olacak o kadar o da idare etsin artık kolay miyok canim est.ben bu konuyu konustugumuzu sen deyince hatirladim.kasim anneleri kalabalik olunca kim kime soru sormustu cevaplamisti unutuyor insan.
Masallah canim bisey kalmamis zaten cogu seyi halletmissin o zaman doguma yakin soyle bi evi son kez elden gecirirler annenlerde tamamdir.
Benim ailemde uzakta oldugu icin esimden yardim aliyorum.bazen yorgunum derse cirkeflesiyorum korkuyo adam artik benden.napalim cocuklarla cok zor oluyor.katlansin bi zahmet bu kadar nazima
Canım zamanında gelsin 11 gün dediğin nedir ki aylardır bekliyoruz zaten seninle yavrun. bu günlerini de özleyeceksin :) herşeyin ayrı güzelliği var11 gün sat'a göre niyeti bozdu benim kızım galiba bekletecek bizi.. sabırsızlanmaya başladım normal mi bu ya ? Kendimi suçlu hissediyorum. Bir an önce kucağıma almak sesini duymak koklamak istiyorum..bencillik mi bu daha 11 günü var sonuçta
Çok haklisin... bende kendime ondan kızıyorum sonra diyorum kendi kendime kızım geleceği zamanı bilir hayırlısıyla gelsin sağlıkla gelsin varsın 1 hafta geç gelsin diyorum..Canım zamanında gelsin 11 gün dediğin nedir ki aylardır bekliyoruz zaten seninle yavrun. bu günlerini de özleyeceksin :) herşeyin ayrı güzelliği var
Aynen canım :) sağlıkla gelsin kucağınaÇok haklisin... bende kendime ondan kızıyorum sonra diyorum kendi kendime kızım geleceği zamanı bilir hayırlısıyla gelsin sağlıkla gelsin varsın 1 hafta geç gelsin diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?