- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
- Konu Sahibi ZumraBetul
57 gün kaldı :) pazartesı 32 haftaya giriş yapıcam 34 hastane çantası hazırlığına başlarım artık yıkama ütüleme eksıklerı tamamlama :) öyle böyle zaman gecicek:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun gittik kontrole 2050 gram olmus :)Son 70 gun 30 haftayı devirdik. kizlar 32. Haftada kontrol var. Bebeginizim kilolari nasil
Doğumla ilgili bişey demedi canım zaten ilk gebeliğim :) haftası önden gidiyor o yüzden diyorum Kasım olabilir diye :) Sende haberdar et.Sagol canim hosgeldin topigime.uzun suredir gorusemedik nasil gidiyor hamilelik.seninde sezeryanmiydi.sezeryansa zaten otomatikman kasim annesisin sende.insallah saglicakla iyi haberlerle gel canim.bakalim ne kadar buyumus minik.gelismelerden haberdar et.![]()
Son düzlük yani :) sağlıkla gelsin miniğin inşallah30 gün kaldı:)
çok heyecan basıyor aynen öyle son düzlük az kaldı bakalım :) ne zaman gelecek küçük hanım :) inşallah canım hepimizinki sağlıkla gelsin..Son düzlük yani :) sağlıkla gelsin miniğin inşallah
Allah yardimcinız olsun canım hazırlıklar da tamamdır sanıyorum :)çok heyecan basıyor aynen öyle son düzlük az kaldı bakalım :) ne zaman gelecek küçük hanım :) inşallah canım hepimizinki sağlıkla gelsin..
hazırlıklar devam ediyor canım 1 haftadır yıllık izindeyim ancak toparladım herşeyi artık çok gezemem diye netten siparişleri de verdim yavaş yavaş onlar geliyor. Evi topla sil süpür vs artık geriye foto çekimi vs kaldı :) sende durumlar nasıl ? aramızda 1 ay var :)Allah yardimcinız olsun canım hazırlıklar da tamamdır sanıyorum :)
Bende tamamlandı sayılır :) beşik kaldı sadece onu da nasıl bişey alsak bilemedim netten isteyelim dedik ama henüz ciddi bi araştırma yapmadım.hazırlıklar devam ediyor canım 1 haftadır yıllık izindeyim ancak toparladım herşeyi artık çok gezemem diye netten siparişleri de verdim yavaş yavaş onlar geliyor. Evi topla sil süpür vs artık geriye foto çekimi vs kaldı :) sende durumlar nasıl ? aramızda 1 ay var :)
Hayırlısı canım en rahatı netten sipariş vermekmis ben onu anladım :)Bende tamamlandı sayılır :) beşik kaldı sadece onu da nasıl bişey alsak bilemedim netten isteyelim dedik ama henüz ciddi bi araştırma yapmadım.