• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasim Anneleri Geri sayim basladi :)))

57 gün kaldı :) pazartesı 32 haftaya giriş yapıcam 34 hastane çantası hazırlığına başlarım artık yıkama ütüleme eksıklerı tamamlama :) öyle böyle zaman gecicek:)

Kizlar yazamadim kontrolden gelince 29+1 de gittigimde 1350 gr di. İnsallah zayif degildir.bugun 30. Hafta bitiyor.insallah saglikla kavusuruz bebegimize.gecen hafta civilden besigini aldik bu arada
Doguma 61 gun kaldi.Trabzondayiz....En Büyük TÜRKİYE

Canım topiğin hayırlı olsun :) 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi için gitmiştim herşey yolundaydı Kasım annesi olabilirim bende :) tam gün vermedi ekimin 3 ne gideceğim doğum izni için bakalım ne diyecek :)

Sagol canim hosgeldin topigime.uzun suredir gorusemedik nasil gidiyor hamilelik.seninde sezeryanmiydi.sezeryansa zaten otomatikman kasim annesisin sende.insallah saglicakla iyi haberlerle gel canim.bakalim ne kadar buyumus minik.gelismelerden haberdar et.:KK200::KK39:

Sagol canim hosgeldin topigime.uzun suredir gorusemedik nasil gidiyor hamilelik.seninde sezeryanmiydi.sezeryansa zaten otomatikman kasim annesisin sende.insallah saglicakla iyi haberlerle gel canim.bakalim ne kadar buyumus minik.gelismelerden haberdar et.:KK200::KK39:
Doğumla ilgili bişey demedi canım zaten ilk gebeliğim :) haftası önden gidiyor o yüzden diyorum Kasım olabilir diye :) Sende haberdar et.

çok heyecan basıyor aynen öyle son düzlük az kaldı bakalım :) ne zaman gelecek küçük hanım :) inşallah canım hepimizinki sağlıkla gelsin..
Allah yardimcinız olsun canım hazırlıklar da tamamdır sanıyorum :)

Allah yardimcinız olsun canım hazırlıklar da tamamdır sanıyorum :)
hazırlıklar devam ediyor canım 1 haftadır yıllık izindeyim ancak toparladım herşeyi artık çok gezemem diye netten siparişleri de verdim yavaş yavaş onlar geliyor. Evi topla sil süpür vs artık geriye foto çekimi vs kaldı :) sende durumlar nasıl ? aramızda 1 ay var :)

hazırlıklar devam ediyor canım 1 haftadır yıllık izindeyim ancak toparladım herşeyi artık çok gezemem diye netten siparişleri de verdim yavaş yavaş onlar geliyor. Evi topla sil süpür vs artık geriye foto çekimi vs kaldı :) sende durumlar nasıl ? aramızda 1 ay var :)
Bende tamamlandı sayılır :) beşik kaldı sadece onu da nasıl bişey alsak bilemedim netten isteyelim dedik ama henüz ciddi bi araştırma yapmadım.

Bende tamamlandı sayılır :) beşik kaldı sadece onu da nasıl bişey alsak bilemedim netten isteyelim dedik ama henüz ciddi bi araştırma yapmadım.
Hayırlısı canım en rahatı netten sipariş vermekmis ben onu anladım :)

Back