2018 Kasim Anneleri Geri sayim basladi :)))

57 gün kaldı :) pazartesı 32 haftaya giriş yapıcam 34 hastane çantası hazırlığına başlarım artık yıkama ütüleme eksıklerı tamamlama :) öyle böyle zaman gecicek:)

Günaydın şuan nst sen sesleniyorum. Çok zor geliyor son günler rabbim sağ Salim kavuştursun bebeklerimizi

Kizlar yazamadim kontrolden gelince 29+1 de gittigimde 1350 gr di. İnsallah zayif degildir.bugun 30. Hafta bitiyor.insallah saglikla kavusuruz bebegimize.gecen hafta civilden besigini aldik bu arada
Doguma 61 gun kaldi.Trabzondayiz....

Canım topiğin hayırlı olsun :) 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi için gitmiştim herşey yolundaydı Kasım annesi olabilirim bende :) tam gün vermedi ekimin 3 ne gideceğim doğum izni için bakalım ne diyecek :)

Sagol canim hosgeldin topigime.uzun suredir gorusemedik nasil gidiyor hamilelik.seninde sezeryanmiydi.sezeryansa zaten otomatikman kasim annesisin sende.insallah saglicakla iyi haberlerle gel canim.bakalim ne kadar buyumus minik.gelismelerden haberdar et.

Doğumla ilgili bişey demedi canım zaten ilk gebeliğim :) haftası önden gidiyor o yüzden diyorum Kasım olabilir diye :) Sende haberdar et.

Son düzlük yani :) sağlıkla gelsin miniğin inşallah
çok heyecan basıyor aynen öyle son düzlük az kaldı bakalım :) ne zaman gelecek küçük hanım :) inşallah canım hepimizinki sağlıkla gelsin..

çok heyecan basıyor aynen öyle son düzlük az kaldı bakalım :) ne zaman gelecek küçük hanım :) inşallah canım hepimizinki sağlıkla gelsin..
Allah yardimcinız olsun canım hazırlıklar da tamamdır sanıyorum :)

Allah yardimcinız olsun canım hazırlıklar da tamamdır sanıyorum :)
hazırlıklar devam ediyor canım 1 haftadır yıllık izindeyim ancak toparladım herşeyi artık çok gezemem diye netten siparişleri de verdim yavaş yavaş onlar geliyor. Evi topla sil süpür vs artık geriye foto çekimi vs kaldı :) sende durumlar nasıl ? aramızda 1 ay var :)

Bende tamamlandı sayılır :) beşik kaldı sadece onu da nasıl bişey alsak bilemedim netten isteyelim dedik ama henüz ciddi bi araştırma yapmadım.

Bende tamamlandı sayılır :) beşik kaldı sadece onu da nasıl bişey alsak bilemedim netten isteyelim dedik ama henüz ciddi bi araştırma yapmadım.
Hayırlısı canım en rahatı netten sipariş vermekmis ben onu anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…