- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
- Konu Sahibi ZumraBetul
-
Dun gittik kontrole 2050 gram olmus :)Son 70 gun 30 haftayı devirdik. kizlar 32. Haftada kontrol var. Bebeginizim kilolari nasil
Doğumla ilgili bişey demedi canım zaten ilk gebeliğim :) haftası önden gidiyor o yüzden diyorum Kasım olabilir diye :) Sende haberdar et.Sagol canim hosgeldin topigime.uzun suredir gorusemedik nasil gidiyor hamilelik.seninde sezeryanmiydi.sezeryansa zaten otomatikman kasim annesisin sende.insallah saglicakla iyi haberlerle gel canim.bakalim ne kadar buyumus minik.gelismelerden haberdar et.
Son düzlük yani :) sağlıkla gelsin miniğin inşallah30 gün kaldı:)
çok heyecan basıyor aynen öyle son düzlük az kaldı bakalım :) ne zaman gelecek küçük hanım :) inşallah canım hepimizinki sağlıkla gelsin..Son düzlük yani :) sağlıkla gelsin miniğin inşallah
Allah yardimcinız olsun canım hazırlıklar da tamamdır sanıyorum :)çok heyecan basıyor aynen öyle son düzlük az kaldı bakalım :) ne zaman gelecek küçük hanım :) inşallah canım hepimizinki sağlıkla gelsin..
hazırlıklar devam ediyor canım 1 haftadır yıllık izindeyim ancak toparladım herşeyi artık çok gezemem diye netten siparişleri de verdim yavaş yavaş onlar geliyor. Evi topla sil süpür vs artık geriye foto çekimi vs kaldı :) sende durumlar nasıl ? aramızda 1 ay var :)Allah yardimcinız olsun canım hazırlıklar da tamamdır sanıyorum :)
Bende tamamlandı sayılır :) beşik kaldı sadece onu da nasıl bişey alsak bilemedim netten isteyelim dedik ama henüz ciddi bi araştırma yapmadım.hazırlıklar devam ediyor canım 1 haftadır yıllık izindeyim ancak toparladım herşeyi artık çok gezemem diye netten siparişleri de verdim yavaş yavaş onlar geliyor. Evi topla sil süpür vs artık geriye foto çekimi vs kaldı :) sende durumlar nasıl ? aramızda 1 ay var :)
Hayırlısı canım en rahatı netten sipariş vermekmis ben onu anladım :)Bende tamamlandı sayılır :) beşik kaldı sadece onu da nasıl bişey alsak bilemedim netten isteyelim dedik ama henüz ciddi bi araştırma yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?