- 20 Şubat 2018
- 525
- 744
- 103
- Konu Sahibi ZumraBetul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah sağlıkla gelsinler yavrular. sizinde az kaldı bakalım artık konular yavaş yavaş değişmeye başlar emzirme gaz vs olur konular doğumlar arttıkça
Tahmini 6 gün
Sagol canım benim merak ettiğin için.siteye pek giremiyorum malesef hala hastanedeyiz.ZumraBetul canım nasılsın doğum yapmışsın merak edip baktım sana sende bebisinde iyisinizdir inşallah canım benim
Çok şükür canım ikinize de bişey olmamasına sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu dualarım seninle. Canını sıkma iyi olacak bebeğin.Sagol canım benim merak ettiğin için.siteye pek giremiyorum malesef hala hastanedeyiz.
Evet biraz zorlu bir dogumum oldu.gebelik zehirlenmesi yasadım.bebegim gelişmemiş 33 haftalık gorunuyordu.kakasını yapmış,kordon doşanmış v.s. neler neler...
tamamen Allah korumuş bizi.neyseki şu an ikimizde iyiyiz şükürler olsun.oğlum hala kuvezde durumu iyi.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Sen nasılsın canım.nasıl gidiyor son haftaların heyecanlı bekleyiş devam ediyor.Sezeryanmıydı senin?Rabbim hayırlısıyla saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
evet artık 38 i doldurmak üzeresiniz şükürki artık bebiş ne zaman isterse gelsin.Saglıcakla kavuşun inşallah.Çok şükür canım ikinize de bişey olmamasına sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu dualarım seninle. Canını sıkma iyi olacak bebeğin.
Bende erken doğum riski vardı yatıyordum bayadır 37 yi aştık rahatladım kuzum beklemedeyim :))
Sağol canımm benim sende inşallahevet artık 38 i doldurmak üzeresiniz şükürki artık bebiş ne zaman isterse gelsin.Saglıcakla kavuşun inşallah.
Allah analı babalı büyütsün... sağlık mutluluk huzur içinde yaşayın insallah39+3 te geldi benimki, darısı bekleyenlerin başına :)
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız? Ikinozde iyisinizdir insallahSagol canım benim merak ettiğin için.siteye pek giremiyorum malesef hala hastanedeyiz.
Evet biraz zorlu bir dogumum oldu.gebelik zehirlenmesi yasadım.bebegim gelişmemiş 33 haftalık gorunuyordu.kakasını yapmış,kordon doşanmış v.s. neler neler...
tamamen Allah korumuş bizi.neyseki şu an ikimizde iyiyiz şükürler olsun.oğlum hala kuvezde durumu iyi.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Sen nasılsın canım.nasıl gidiyor son haftaların heyecanlı bekleyiş devam ediyor.Sezeryanmıydı senin?Rabbim hayırlısıyla saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah.