- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
- 158
- Konu Sahibi laugh_a_lot
-
Kızlar ya estrofem günde kac tane verdiler kacinci haftaya kadar kullancaksiniz.
Bana 2 sabah 2 aksam 4 adet verildi.
Üc güne 1 de pruloton depot ve gunde 2 adet cronine jelim var. 12 haftaya kadar denildi.
Estrofemden tiskindim artik migdem kotu oldu.
Siz bu ilaclari nasil kullandiniz zarar gören varmi
Tamam canim.sagol. estrofemin 12 hafta sürmesi kafami karistiriyor en cok.İğne hariç diğerlerinin zararı ni görmedim ama tabi hap içmek zorluyor gibi .
Canim belirtin varmiydı transferden sonra neler yaptın biraz anlatabilirmisin?Evet canim tesekkurler. Darısı tüm isteyenlere
anladım canımseyirdefteri ben estrofem ı 12. Hafta değil de kalp atışını duyana kadar kullanacağım. dream3416 estrofem dondurulmuş embriyo transferi yapılmadan önce rahım Kalislasmasi için veriliyor . Çift embriyo koyuldugunda ikiz olmayabiliyor. Embriyolar dan biri tutunabilir de tutunmayabilir de. İkisi de tutunursa ikiz olur
Aslında tutunma şansını artırmak için çift koyuyor doktorlar. Biri tutmazsa diğeri tutar diye.bir de şunu merak ediyorum
çift embriyo koyunca kesinlikle ikiz mi olur bebek.
nasıl oluyor yani
ben tek ve sağlıklı olması açısından kısmet olursa tek embriyo koydurmayı düşünüyorum da kafam karıstı
benim de gözüm korkuyor açıkçasıAslında tutunma şansını artırmak için çift koyuyor doktorlar. Biri tutmazsa diğeri tutar diye.
O gün gelince konuşuruz dedi doktorum.
Aslında 35 yaşından sonra çift konuluyor diye biliyorum, ama maşallah Çifter Çifter konuluyor bebecikler
Hayırlısı olsun inşallah, eşim çift diyor ben de kararsızım. Bizim de yarın kaç tane donacak belli olacak inşallah. Beklemedeyiz.benim de gözüm korkuyor açıkçası
ikiz olunca illa bir çocuktan diğerinde sıkıntılar olabiliyor
allah korusun
aaa :)Hayırlısı olsun inşallah, eşim çift diyor ben de kararsızım. Bizim de yarın kaç tane donacak belli olacak inşallah. Beklemedeyiz.
Valla 4 ü Blasta gidiyor diye mesaj geldi az önce doktorun asistanından. Devam ediyormuş. 29. Haziran da opu oldum, yarın 5. Gün.aaa :)
çok heyecanlı
ben de gecen hafta gectım bu asamadan
şuanda kaç tane
yarın kaçıncı gün?
Benimde 9 temmuz tahlil günüm bende de yok inşallah hayırlı pozitif haberler alırızArkadaslar transferden sonra belirti yasayanlar var mı benim 10 temmuz tahlil gunum. Ama hicbir belirti yok sanki hicbir sey yokmus gibi
yok, pgt düşünmedik.aaa 4 iyiyimiş
:)
pgt gidecek mi peki
bende iki kaldı ikisi şuanda pgt de
cumartesiyi bekliyoruz sonuç için
ben de 25 haz opü oldum
Insallah canım insallahhBenimde 9 temmuz tahlil günüm bende de yok inşallah hayırlı pozitif haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?