2018 Haziran Ayı Tüp Bebek tedavisine başlayan var mı?

Doktorum böyle uygun gördü. Merkez, genelde dondurulmuş embriyo transferi yapıyor.
Teşekkürler..
Ben dr ilk görüşmem sonrası o rahim dinlendirme için 3 ay bekledim ve bu ay başladık direk..ignelere baslarkende anormal birsey olmazsa direk transfer gibi konuşmuştu dr m..ilk deniyorum o yüzden okudukça birşeyler merak uyandiriyor inşallah son olur ve bekleyen herkesin gönlünce olur

Mehaba, benim de 28 Haziranda 1 tane dondurulmuş 5.gun embriyosu transferim oldu Antalya Ivf de. Cumartesi kan da bakilacak. Ama ben dün yani transferin 6. Gunu sabah idrar testi yaptim silik ikinci cizgi vardi. Bugun yine yaptim daha koyu olarak vardi 2.çizgi. Yine de kan testini yaptirmadan emin olamiyorum. Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

Hadi bakalım, hayırlısı. Benimde transferim Antalya IVF de olacak kısmetse.
Silik çizgi varsa vardır inşallah :)

Ben idrar testinde silik gördüm değerim 5 ti 2 gün sonra arttı yarın bir daha baktıracam

İnşallah ben ilk günden beri hep umutluydum umudumu kaybetmedim inşallah yarın da güzel sonuçlar alırım dua edin lütfen çok ihtiyacım var
Ben hep dua ediyorum bu durumda olan herkese sende aklına geldikçe " ya Halık Ya Bari Ya Musavvir " isimlerini zikret Allahın inşallah faydası olacaktır

Insallah, senin doktorun kim? Memnun musun Antalya IVF den?
Benim doktorum Münire Erman Akar. Antalya IVF nin laboratuvarını kullanıyor. Ücretin yarısını doktora, yarısını merkeze ödedik.
Ama bence merkez olarak gayet güzel. Özenli çalışıyorlar.

Benim doktorum Münire Erman Akar. Antalya IVF nin laboratuvarını kullanıyor. Ücretin yarısını doktora, yarısını merkeze ödedik.
Ama bence merkez olarak gayet güzel. Özenli çalışıyorlar.
Evet özenliler, inşallah transferin cok guzel gecer. Sonucu da guzel olur. Allah hepimizim yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…